Videa
Přihlásit pro přidání komentáře
PavelK_
Žádám redakcí o smazání diskuse, když už si ten nadpis opravila.
Ringhofer
Tedy musím opředevším uznat, že se mi na Free kouká mnohem lépe, než na Kodiaq. Zvenku i zevnitř.
Otevřel jsem stránku https://dfmotor.cz/voyah-free/ a zase jsem se postavil nohama na zem. Na fotkách Číňané (mnozí v rouškách), fotky rozmazané. Překlad z čínštiny je tak směšný, až jsem si říkal, že ti, co toto zveřejňují, musí být negramoti (Obklopí Vás elektricky nastavitelná, paměťová přední sedadla ve 2-tónovém provedení; Má dva elektromotory (jeden na každém hřídeli); Elektronický crossover; informační a zábavný komplex; Auto má také několik 3mm radarů s vlnovou délkou; a dalo by se pokračovat).
Na druhou stranu: nabídka modelů je veliká, počet prodejců a servisů překvapující. Zřejmě dobře připravěný "útok" na naše peněženky. Ale dá se tomu všemu věřit, když si neudělají čas ani na jazykovou korekci? Opravdu mají fukční servisní síť? Opravdu funkční? Když si představím, jak vypadá asi překlad uživatelských a servisních příruček, překlad návodů na opravy aut, při známém nedostatku kvalifikovaného personálu v českých servisech asi půjde - zejména v prvních 2 letech - spíše o jatka, než o útok.
Kdo půjde dobrovolně na porážku?
Otevřel jsem stránku https://dfmotor.cz/voyah-free/ a zase jsem se postavil nohama na zem. Na fotkách Číňané (mnozí v rouškách), fotky rozmazané. Překlad z čínštiny je tak směšný, až jsem si říkal, že ti, co toto zveřejňují, musí být negramoti (Obklopí Vás elektricky nastavitelná, paměťová přední sedadla ve 2-tónovém provedení; Má dva elektromotory (jeden na každém hřídeli); Elektronický crossover; informační a zábavný komplex; Auto má také několik 3mm radarů s vlnovou délkou; a dalo by se pokračovat).
Na druhou stranu: nabídka modelů je veliká, počet prodejců a servisů překvapující. Zřejmě dobře připravěný "útok" na naše peněženky. Ale dá se tomu všemu věřit, když si neudělají čas ani na jazykovou korekci? Opravdu mají fukční servisní síť? Opravdu funkční? Když si představím, jak vypadá asi překlad uživatelských a servisních příruček, překlad návodů na opravy aut, při známém nedostatku kvalifikovaného personálu v českých servisech asi půjde - zejména v prvních 2 letech - spíše o jatka, než o útok.
Kdo půjde dobrovolně na porážku?
@Ringhofer niektoré hlášky čo píšeš už opravili. V cenníku tiež poteší rozpis Osvětlení vozidla: dominujú tam ABS, ESP, kamera, TPMS a podobné položky.
Ak je to dotiahnuté rovnako aj v servise tak držím budúcim majiteľom palce s týmto 2mil dobrodružstvom…
Ale učia sa rýchlo, tipujem, že to p. Branislav pošle na opravu a budúci týždeň to bude opravené.
Ak je to dotiahnuté rovnako aj v servise tak držím budúcim majiteľom palce s týmto 2mil dobrodružstvom…
Ale učia sa rýchlo, tipujem, že to p. Branislav pošle na opravu a budúci týždeň to bude opravené.
@Lubo No to jsem taky zvědavý kolik lidí dá za čínské auto 1.6mio Kč a více 😋 Neznámá značka z Číny bez historie a kvalitního servisního zázemí si hraje na Premii… Dost pochybuji, že to zabere 👎
Jinak SDA eviduje jeden zaregistrovaný kus (asi novinářská přdváděčka) za letošní rok… Kategorie SUV-D 🙈🤣
Jinak SDA eviduje jeden zaregistrovaný kus (asi novinářská přdváděčka) za letošní rok… Kategorie SUV-D 🙈🤣
Ja Prvni 123
Tak uz i v Cine zjistili, ze s dobrou reklamou se u nas da prodat vlastne cokoliv...
🙈
🙈
MihiCZ
Vysvětlí mi někdo proč si to lidé kupují místo zavedených, důvěryhodných značek? Totiž levnější, ani lepší to není. Při následném prodeji navíc kupující prodělají kalhoty. Nerozumím tomu.
@MihiCZ vzhledem k tomu, kolik toho jezdí, nemám pocit, že by to lidé nějak upřednostňovali oproti zavedeným výrobcům. Jasně, může to by tím, že v Praze a okolí je jiná skupina zákazníků, než třeba na Ostravsku, ale reálně jsem tu viděl snad jedno auto jménem fengon. Zbytek vidím jen na netu. V reálu nikoliv. Mluvím tedy o koncernu D-F. MG je jiný příběh.
@Don Seladon Právě, že je po Praze vídám, nejčastěji Forthing. Asi auta dealerů; lidí co nic neřeší/netuší; zvědavců; China fans…nevím . Masovka to není, ale úplná rarita také ne.
Don Seladon
Takže chápu dobře, že místo aby to prodávali pod značkou jako v Číně, tak to na Slovensku zjednodušili a místo aby se to auto jmenovalo jen ve formátu značka-model, tak je to formát koncern-značka-model. Panečku, to je ale zjednodušení.
Volkswagen Cupra Formentor...hned to vypadá lépe a je to kratší.
Volkswagen Cupra Formentor...hned to vypadá lépe a je to kratší.
Neodpisuj na príspevky, keď pozeráš do zrkadla. Nemusíš sa stále predstavovať, už si tu dostatočne známy.