Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Taxikáři trápí pojišťovny, výrazně jich přibylo a častěji bourají

16 komentářů

Severní Předměstí
Čtyřikrát jsem jel s s Boltem (poslal pro mě šéf, já jezdím s "Ačkama"), a z toho třikrát Ukrajinec. Česky nic, anglicky nic, a když jsem zkusil ruštinu, vypadalo to, že mě podřízne jak slepici. Ve večerkách žvatlají Vietnamci, v práci uklízečky z Ukrajiny, hulákají jako na lesy, pošťačka to samý, všechny drzý jak lázeňský veverky. Jazykovou vybavenost neřešej, oni si Češi zvyknou. Jestli znáte film Volný pád s Michaelem Douglasem, tak podobné stavy už taky mívám.
MarekAbsolon
@Severní Předměstí Chudáčku, hledej problém u sebe a uklidni se.
Severní Předměstí
Ty asi nebudeš moc chytrý že ne? Když něco nevíš tak si to zjisti. @MarekAbsolon
MarekAbsolon
@Severní Předměstí Co přesně si mám zjistit Xenofobe?
Severní Předměstí
Zeptej se sám sebe, co tě vede k tomu, že reaguješ jak rozbitý gramofon na první impuls, a třeba na něco přijdeš.@Severní Předměstí

Tady máš správný výklad slova xenofob.
https😐/citarny.com/…a-kdo-je-xenofob
Mikesus
@MarekAbsolon
Konstatování faktů není xenofobie.
Man Ký
@MarekAbsolon jest obecně známým faktem, že se mladí muži ukrajinské provenience víceméně ukrývají před splněním povinnosti své milované vlasti - a ačkoliv bych to učinil podobně jako oni, správné to rozhodně není😊
W.O. PRSCLEY
@Severní Předměstí: no to je skutečně hrozné, co se ti děje, slzička mi ukápla. Za všechny tvé problémy mohou Ukrajinci a Vietnamci, případe.
Mikesus
@W.O. PRSCLEY
On někde píše o svych problémech?Jak dokáží někteří naskočit na trolleni, to je fakt obdivuhodné.
W.O. PRSCLEY
@Severní Předměstí: dobře, xenofob tedy asi nejsi, ale hysterka ano. Mezi Ukrajinci najdeme "pěkné kousky" ale ty si se taky podařil. 😄 😄 😄
Severní Předměstí
Příspěvek podléhá schvalování.
Mikesus
@W.O. PRSCLEY
To vypadá, jako kdyby ses zapomněl přepnout mezi účty.
Man Ký
mě dost vozí cikády. a někdy je to vážně psina. páč jsem "hatefree" a bez předsudků, nechal jsem se posledně odvézt někam 50 km s paní Boltovou. opálená hezky, přijel dvojkový golfík s orezlými dveřmi, bez označení. dálniční nebyla, jeli jsme tudíž po okreskách. dělala zajímavou věc, ačkoliv volant držela oběma rukama a poměrně správně, v zatáčkách jednu ruku pustila a přispěchala na pomoc ruce druhé - tedy držela volant v poloze třičtvrtě na devět nebo tři patnáct: (zemřeš😊 a nebylo k tomu daleko.
Th0r
@Man Ký kazdy ma predsudky. Ale ne kazdy si to prizna.
Mikesus
@Th0r
Každý má predsudky podle svých zkušeností. Pokud někdo neměl s někým špatnou zkušenost, předsudky na danou skupinu mít nemusí.
Man Ký
@Th0r víš co jsem jich pomiloval?😊 bez předsudků😊