Testy
Přihlásit pro přidání komentáře
idam.i
Sympaťák??
Za mňa vyslovene škaredé.
Chápem že je to subjektívne no určite nie som jediný.Či?
Za mňa vyslovene škaredé.
Chápem že je to subjektívne no určite nie som jediný.Či?
@idam.i je tak roztomile skaredy, predok je alien skrizeny s korytnackou, za mna OK zvykol som si... ma svoju tvar, ziadna kopirka, priznava sa k znacke...dizajnovo krajsi nez KONA, MG, Kamiq a pod.
@idam.i
Nejsi. Také ho nedávám a osobně Cross považuji za nejošklivější SUV segmentu.
A to se mi některé Toyoty vyloženě líbí (Corolla).
Nejsi. Také ho nedávám a osobně Cross považuji za nejošklivější SUV segmentu.
A to se mi některé Toyoty vyloženě líbí (Corolla).
@lukas13 tak to jo https://s.yauto.cz/…1e9c4cbb2dc1.jpg ... https://i.ytimg.com/…axresdefault.jpg?…… to su nadhery
https://images.app.goo.gl/uim3uGiRgTsPzCJV7 doplnok...
@lukas13 v pohode, tiez ti neberiem nazor, ale napis mi ci je ten Kamiq a ZS tebe menej osklivy nez YC ktory je najskaredsi ?
@lukas13 v pohode, tiez ti neberiem nazor, ale napis mi ci je ten Kamiq a ZS tebe menej osklivy nez YC ktory je najskaredsi ?
Mě se taky líbí Corolla :D @lukas13
@idam.i Není to kdovíjak elegantní design, ale ošklivý taky ne. Design by mě od koupě neodradil.
lamal
Nad 100kmh mu nedochadza dych, do 150 to mydlí ako šteňa... to ma najviac prekvapilo (plati aj pre 115k), ze to na dialnici zrychluje velmi solidne, iba to chce tradicne plny kotel a nie pol plynu ako v meste. Dynamika 116k verzie https://www.youtube.com/watch… 0-100 10,8s, cca ako 1.0t trojvalce.
Spotreba v meste osciluje pod 4l, najcastejsie 3,6 a autor nic nepise o jazdnych vlastnostiach, riadeni... velmi nekompletny test.
Spotreba v meste osciluje pod 4l, najcastejsie 3,6 a autor nic nepise o jazdnych vlastnostiach, riadeni... velmi nekompletny test.
lukas13
A hele, bobík za mega...
Sorry jako, ale co je moc, je moc.
Sorry jako, ale co je moc, je moc.
@lukas13 Za 620 s DPH v Executive s priplatkovou metlou bi-colour ... cennikovky Toyoty su nezmyselne ako vo Forde, za to cenu znizia a k tomu je vzdy Akcny cennik.
@lamal
Jsem myslel, že "akční ceny" pokud jsou, ACZ uvádí.
Jinak samozřejmě je mi jasné, že koncová cena bude jinde, pokud nejsi hejl.
I těch 620 se mi pořád zdá moc - je to B segment...
Jsem myslel, že "akční ceny" pokud jsou, ACZ uvádí.
Jinak samozřejmě je mi jasné, že koncová cena bude jinde, pokud nejsi hejl.
I těch 620 se mi pořád zdá moc - je to B segment...
@lukas13 Toyota je draha, hybrid daco stoji, auto v teste je 4x4 v tomto segmente ich moc nenajdes a ma TOP vybavu, automat, najsilnejsi hybrid atd.
Kto hlada auto best value for money, Yaris Cross to nebude, s tym suhlas. Na druhej strane kto chce auto spolahlive dlhodobo tam sa to vyplati a mnoho usetri aj na spotrebe. Rozhodnutie pada na dobe uzivania, do splatenia leas/operaku je iny pohlad na vec nez dlhodobe vlastnictvo.
Kto hlada auto best value for money, Yaris Cross to nebude, s tym suhlas. Na druhej strane kto chce auto spolahlive dlhodobo tam sa to vyplati a mnoho usetri aj na spotrebe. Rozhodnutie pada na dobe uzivania, do splatenia leas/operaku je iny pohlad na vec nez dlhodobe vlastnictvo.
@lamal
V pohodě. Pokud to někomu smysl dává, neberu mu to.
Mě prostě za neprémiový B segment, ač velmi dobrý, ne.
Mě dává za podobné peníze smysl něco jiného (Kuga za ceníkových 680...), ale od toho jsme každý jiný a jezdí tu různá auta, no ne?
V pohodě. Pokud to někomu smysl dává, neberu mu to.
Mě prostě za neprémiový B segment, ač velmi dobrý, ne.
Mě dává za podobné peníze smysl něco jiného (Kuga za ceníkových 680...), ale od toho jsme každý jiný a jezdí tu různá auta, no ne?
@lukas13
Ne, akční ceník je teď úplně jinde. Tohle je normální cena.
Akční ceník style 115k za 649 a 130k 664. Nevím co dají za slevy pro privát, ale ceníková ceny fakt úplně ulitly teď. Kdyz se podívám na klasické ceníky u Toyoty, corolla mega, corolla cross mega, yaris cross mega, rav4 mega, camry mega. Všechno plus minus stejne ceny. Rozdil jen ve výbavě.
My brali před 2 roky přesně ve výbavě adventure ( dnes premier edition, tahle testovaná), awd, 115k, ceníková byla cca 890, reálná 680. Na druhou stranu, proč by nezdrazovali, kdyz se to prodává jak teplé housky. Nesouhlasím s tímto přístupem, ale to je tak co s tím můžu dělat. Je to i jeden z důvodů, proč flotilu postupně presouvam k lexusu, tam takové navýšení a chování zatím není. No a to je druhy kámen úrazu. LBX je za hodně podobné cenikove peníze jako tenhle cross.
Ne, akční ceník je teď úplně jinde. Tohle je normální cena.
Akční ceník style 115k za 649 a 130k 664. Nevím co dají za slevy pro privát, ale ceníková ceny fakt úplně ulitly teď. Kdyz se podívám na klasické ceníky u Toyoty, corolla mega, corolla cross mega, yaris cross mega, rav4 mega, camry mega. Všechno plus minus stejne ceny. Rozdil jen ve výbavě.
My brali před 2 roky přesně ve výbavě adventure ( dnes premier edition, tahle testovaná), awd, 115k, ceníková byla cca 890, reálná 680. Na druhou stranu, proč by nezdrazovali, kdyz se to prodává jak teplé housky. Nesouhlasím s tímto přístupem, ale to je tak co s tím můžu dělat. Je to i jeden z důvodů, proč flotilu postupně presouvam k lexusu, tam takové navýšení a chování zatím není. No a to je druhy kámen úrazu. LBX je za hodně podobné cenikove peníze jako tenhle cross.
Kuga je podpásovka, ceny za které se nabízí, za ty Toyotu podobné velikosti neseženeš, ale otázka je, jestli se ty Kugy dočkáš, už dva měsíce měla být zařazena do výroby :D @lukas13
@lukas13 620 je dnes normální cena vybavenějšího B segmentu v automatu a nemusí být ani SUV. Kuga je asi fajn kup, když pominu zprasený interiér, ale ne každý chce za své peníze co největší auto. Kdo hledá dostupný a spolehlivý hybrid, který něco odveze, nemá moc lepších alternativ.
hugino
https://www.sauto.cz/…/taigo/207597796 ešte že tu máme koncern a aj človek ušetrí však kto by už kupoval atmo trojválec s baterkou .
Za tyhle peníze v ČR koupíš Kugu 2.5HEV ;) Nebo Tucsona TGDi @hugino
@Ozzman Každopádně vše mnohem lepší než tenhle Cross. ;-)
Já s ním jel, když vyšel a jen po Praze, přišel mi docela tvrdý, ale zase překvapivě slušně prostorný¨i s trochou kufru (na to že je to Yaris), za mne je to určitě lepší volba, než nějaké ty pseudocrossovery typu Puma, nebo právě i Taigo, už jen protože si mužeš dokoupit elektromotor na zadek a vyjet třeba na chatu, ale ta cena je hodně přitažená za vlasy, Taigo vnímám taky jako auto k ničemu, když je tu Golf :D Obecně Toyota nějak podražila, pokud to není základ (poptávali jsme i Cross Corollu v září, tak jsem docela koukal na ty ceny), asi hřeší na to, že ji stoupají prodeje...@webpaja
@Ozzman alebo Qashqai , T Roc alebo Sportage . Jasné že za tieto peniaze si kúpiš aj o triedu väčšie auto len som chcel dať konkurenta v segmente B .
3_diamanty
Vyzera dobre... lepsie ako mensi klobuk yaris z maleho princa ktory zjedol slona... aj face ma lepsi ako klasicky mensi yaris ... len ono za 30 babiek clovek uz dostane paradnu octavku... sportage alebo MG HS a nie maly cross ... ale samo inak uspechu yarisu cross sa nedivim... a po poslednom facelifte pohonom este aj stichol... stejne ale v tychto cenovych vodach od toyoty uz radsej corollu ( kombik )
:D tvuj jemnocit pro hodnocení krásy automobilů mne vždy dostane a pobaví :D Ale proti gusu... já ten předek nedávám a pomuže tomu trochu jen barva @3_diamanty
@Ozzman Toyota má už dlhšie podivný dizajn.
Zvlášť vo veľkosti Yaris.
Mne rozhodne viac sedí niečo ako Formentor.
Aj keď nová Camry je celkom fajn.Aj nový Prius je určite zlepšenie.
Zvlášť vo veľkosti Yaris.
Mne rozhodne viac sedí niečo ako Formentor.
Aj keď nová Camry je celkom fajn.Aj nový Prius je určite zlepšenie.
Camry je skvělá, asi bych ji odpustil i to, že není kombik, bohužel na mne už je cenově mimo, jezdí jak ES300h a k tomu má nový infotainment, budíky a podobně ve stylu faceliftu Corolly/nového CHR. Moc se mi líbila a taky zlepšily reakci té 2.5 HSD. Jinak Formentor není ošklivý, jen tyhle paskvily mezitřídní moc nechápu, pro mne takév auto není (ostatně jako CHR). Z malých SUV jednoznačně nejhezčí auta dělá Jeep, bohužel co je dnes pod kapotou, to je zoufalost... @idam.i
Frfla
Jo, vcera jsem koukal na test tohoto auta v TV, myslim Autosalon.tv to byl a zenska se nad tim primo rozplyvala. Sice si trochu zanadavala na hlucnost jinak totalni nadseni. Auto me sice zaujalo (i ta zenska ;-)), ale po sdeleni ceny na konci prispevku jsem se zacal smat. Totalne to zabili.
@Mikesus: Husákovy děti nebrat!
a za 3 sekundy celá diskuse napsaná.
Podle toho jeho (ne)vychování by ho snad ani tam nevzali.
https://www.auto.cz/diskuse/95299/1#…
Je super jak potrefená husa sevzdy ozve a taky si vybere jen část. Že ty čteš taky autoforum?