Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Elektromobilita

Zpět na článek

Lotus přehodnocuje plány elektromobility. Spalováky vrátí do hry jako prodlužovače dojezdu

17 komentářů

MarekAbsolon
A tak je to spravne a tak to ma byt. Mam prodlužovač dojezdu ve svem autě a vubec k němu nepotřebuju henten elektromotor.
hiphop
@MarekAbsolon henten ?? muj absolutne nejoblibenejsi model od bmw blahopreju !!
ericn
Lotus a PŘIDÁVÁ váhu? No tvl, to je úplně proti filosofii této značky...
Horký Hrom
@ericn

Číňan koupil značku, filosofie ho nezajímá.
Ja Prvni a Posledni
ericn
@Horký Hrom Tak v tom s tebou souhlasím, šlo jim jen o značku o nic jiného... Aneb jak se snáze dostat na Evropský trh, ale s těmito 2t obludami to jaksi neklapne :-)
Stejsn
Spalovací motor přejmenovat na "prodlužovač dojezdu" je podobné chucpe, jako když se z vláknových žárovek po zákazu staly "tepelné zdroje se světelnou indikací".
Arese
To je tak blbé, až je to vtipné - kultovní výrobce, který je po celá desetiletí po celém světě proslulý výrobou mimořádně lehkých sporťáků se spalovacími motory se totálně zblázní a přejde na výrobu nechtěných těžkých a nudných zkratowerglů. A když ho s tím příznivci značky pošlou do pr.. patřičných mezí, tak do těch zkratowerglů vrátí spalovací motor, aby dobíjel ten ***ský elektropohon. Už jste někdy viděli u nějaké sportovní značky absurdnější postup?
P.S. A do úplně stejné slepé uličky se sebevražedně žene i Alpina a Abarth!!!
gil54
@Arese

...myslíš jistě Alpine a Abarth. Alpina je sežraná bavorákem.
hiphop
@degil54 abarth je sezrany fiatem co tam mas jeste?
Arese
@gil54 Ano, Alpine. Už má dušička pokoj? A něco k obsahu mého příspěvku bys neměl? :))
gil54
@Arese

Měl, souhlasím s ním. Jen jsem chtěl opravit drobnou nepřesnost. Nemělo to vyznívat útočně nebo negativně.

Není třeba ihned přecházet do protiútoku, já se sem nechodím hádat.

O Alpine, Abarthu, Lotusu, Gordini nebo Mustangu jsem nakonec v podobném duchu psal před třemi dny i já.

https://www.auto.cz/diskuse/95285/1
ericn
@gil54 v podstatě tyhle sportovní divize zaniknou, kromě pár doplňků nemají co nabídnout... a to je neuživí...
Ja Prvni a Posledni
@ericn
Ty si tady povídáš sám se sebou? Nebo jen testuješ, jak dlouho vydržíš vypadat jako úplnej idio?
traveldrive
@Ja Prvni a Posledni

Prečo by sa mal snažiť vypadať ako ty?
ericn
@Ja Prvni a Posledni že tě to pořád baví Hamuno? Normální člověk má jeden nick a diskutuje sám za sebe. Nějak nevidím důvod mít jich víc...