Elektromobilita
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeLotus přehodnocuje plány elektromobility. Spalováky vrátí do hry jako prodlužovače dojezdu
17 komentářů
MarekAbsolon
2
A tak je to spravne a tak to ma byt. Mam prodlužovač dojezdu ve svem autě a vubec k němu nepotřebuju henten elektromotor.
hiphop
4
@MarekAbsolon henten ?? muj absolutne nejoblibenejsi model od bmw blahopreju !!
ericn
Lotus a PŘIDÁVÁ váhu? No tvl, to je úplně proti filosofii této značky...
@ericn
Číňan koupil značku, filosofie ho nezajímá.
Číňan koupil značku, filosofie ho nezajímá.
@Horký Hrom Tak v tom s tebou souhlasím, šlo jim jen o značku o nic jiného... Aneb jak se snáze dostat na Evropský trh, ale s těmito 2t obludami to jaksi neklapne :-)
Stejsn
Spalovací motor přejmenovat na "prodlužovač dojezdu" je podobné chucpe, jako když se z vláknových žárovek po zákazu staly "tepelné zdroje se světelnou indikací".
Arese
To je tak blbé, až je to vtipné - kultovní výrobce, který je po celá desetiletí po celém světě proslulý výrobou mimořádně lehkých sporťáků se spalovacími motory se totálně zblázní a přejde na výrobu nechtěných těžkých a nudných zkratowerglů. A když ho s tím příznivci značky pošlou do pr.. patřičných mezí, tak do těch zkratowerglů vrátí spalovací motor, aby dobíjel ten ***ský elektropohon. Už jste někdy viděli u nějaké sportovní značky absurdnější postup?
P.S. A do úplně stejné slepé uličky se sebevražedně žene i Alpina a Abarth!!!
P.S. A do úplně stejné slepé uličky se sebevražedně žene i Alpina a Abarth!!!
@Arese
...myslíš jistě Alpine a Abarth. Alpina je sežraná bavorákem.
...myslíš jistě Alpine a Abarth. Alpina je sežraná bavorákem.
@gil54 Ano, Alpine. Už má dušička pokoj? A něco k obsahu mého příspěvku bys neměl? :))
@Arese
Měl, souhlasím s ním. Jen jsem chtěl opravit drobnou nepřesnost. Nemělo to vyznívat útočně nebo negativně.
Není třeba ihned přecházet do protiútoku, já se sem nechodím hádat.
O Alpine, Abarthu, Lotusu, Gordini nebo Mustangu jsem nakonec v podobném duchu psal před třemi dny i já.
https://www.auto.cz/diskuse/95285/1
Měl, souhlasím s ním. Jen jsem chtěl opravit drobnou nepřesnost. Nemělo to vyznívat útočně nebo negativně.
Není třeba ihned přecházet do protiútoku, já se sem nechodím hádat.
O Alpine, Abarthu, Lotusu, Gordini nebo Mustangu jsem nakonec v podobném duchu psal před třemi dny i já.
https://www.auto.cz/diskuse/95285/1
@gil54 v podstatě tyhle sportovní divize zaniknou, kromě pár doplňků nemají co nabídnout... a to je neuživí...
@ericn
Ty si tady povídáš sám se sebou? Nebo jen testuješ, jak dlouho vydržíš vypadat jako úplnej idio?
Ty si tady povídáš sám se sebou? Nebo jen testuješ, jak dlouho vydržíš vypadat jako úplnej idio?
@Ja Prvni a Posledni že tě to pořád baví Hamuno? Normální člověk má jeden nick a diskutuje sám za sebe. Nějak nevidím důvod mít jich víc...