Já jsem ten titulek v souvislosti s celým textem pochopil tak, že ta pravá je jen jedna pro každou specifickou kategorii motocyklu, způsob jízdy, potřeby jezdce a velikost i tvar jeho kedlubny.
Tedy věnovat velkou pozornost výběru a zohlednit všechna kritéria.
Mobil... No, asi je dobře, že pro někoho, kdo potřebuje být z jakéhokoliv důvodu neustále on-line, existuje i nějaké profesionální řešení.
Pro mě ne, i když pominu cenu a jisté technické komplikace a starost navíc. Dokázal jsem si uspořádat život ve všech ohledech tak, abych nepotřeboval být imrvére na mobilu, takže pro mě zbytečné. Samozřejmě mobil běžně mám, ale nemám problém ani absťák, když bych byl třeba i den, dva bez něj, protože se snažím se vyhýbat stresu, nepříjemným věcem a přemíře povinností a chci si co nejvíc užívat. Mobil na kole, motorce a i v autě mám víceméně jen kdyby se něco šustlo nebo kdybych třeba náhodou nevěděl kudy kam.
I interkom je fajn, ale když jezdím na motorce sám, tak také nepotřebuji.
@Ja Prvni 123 je toho daleko víc, přes interkom se dají poslouchat pokyny z navigace, dá se poslouchat hudba, domlouváš se, když jedeš v bandě, přední ti řekne, že je nějaké nebezpečí na obzoru apod. Interkom je dobrá věc. A skoro nikdo přes něj netelefonuje:)
- a proc ma byt spravna jen jedna?
- intercom je fajn, ale telefonovat za jizdy? Na motorce?
Ani v aute to neni nic moc, ale na motorce uz mi to pripada uplne mimo.
🙄
Já jsem ten titulek v souvislosti s celým textem pochopil tak, že ta pravá je jen jedna pro každou specifickou kategorii motocyklu, způsob jízdy, potřeby jezdce a velikost i tvar jeho kedlubny.
Tedy věnovat velkou pozornost výběru a zohlednit všechna kritéria.
Článek za mě ok.
Az na ten mobil na motorce.
:-)
Interkom je supr na komunikaci se spolujezdcem.
Uz nemusite mit domluvena hesla: jednotliva klepnuti celem do zad = zastav, az bude parkoviste
Opakovana klepani v rychlem sledu = zastav hned!
😎
Ok.
Mobil... No, asi je dobře, že pro někoho, kdo potřebuje být z jakéhokoliv důvodu neustále on-line, existuje i nějaké profesionální řešení.
Pro mě ne, i když pominu cenu a jisté technické komplikace a starost navíc. Dokázal jsem si uspořádat život ve všech ohledech tak, abych nepotřeboval být imrvére na mobilu, takže pro mě zbytečné. Samozřejmě mobil běžně mám, ale nemám problém ani absťák, když bych byl třeba i den, dva bez něj, protože se snažím se vyhýbat stresu, nepříjemným věcem a přemíře povinností a chci si co nejvíc užívat. Mobil na kole, motorce a i v autě mám víceméně jen kdyby se něco šustlo nebo kdybych třeba náhodou nevěděl kudy kam.
I interkom je fajn, ale když jezdím na motorce sám, tak také nepotřebuji.