Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Spy Photos: Nová Honda NSX - další fotografie

39 komentářů

kazdopadne bych chtel bejt ten co tohle vyfotil k tomu stvoril pohadku o NSX kterou nekdo sezral a zkasiroval z to prachy....
No proc by Hondicka nechtela pokracovat v tradici? respektive, nechapu jak tohle myslis, ze je okpotovany jako S2000 vidi vsichni, ale ze nova NSX nebu jeji ekvivalent bude bych se vsadil.Honda si potrebuje udrzet svoji sportovni tradici
Nebo Prelude i když z tohoto to nepozná nikdo. 😉
DanieliDesign
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Nejsem e😜ert na Hondu, ale ma skutecne Honda nejake vyvojove centrum v Evrope? Proc by posilali prototyp na druhej konec planety? Urcite najdou jinou testovaci trat v podobnych klimatickych podminkach nekde bliz.
...protoze Nürburgring 😉
Porad se mi to nejak nezda, ten okruh nemuze byt az tak vyjmecnej. Kdyby skutecne byl, ze by japonskym automobilkam stalo za to posilat celej testovaci team vcetne vybaveni a prototypu na druhej konec sveta, tak uz by davno muselo nekoho napadnout postavic neco podobnyho v Asii. Spis bych rekl, ze pokud Honda nema testovaci pobocku v Evrope, tak je to cely jen novinarska kachna.
SpiderJ
Tak za 1.TEN OKRUH JE VYJIMEčNEJ... 😉 a za druhe, patří to už k tradici, že při vývoji je supersport vypuštěn do Zeleného pekla a pak se velmi efektně dají prezentovat časy a porovnávat.. 😲
Vyloženě ošklivý to neni, ale že Hondě o design nejde, je na můj vkus patrný až příliš. :no: (A to jsem konzerva, např. Legend se mi líbí.)
da_b0mb
podle me testujou podvozek a motor...kastle je z S2000...ty 4 koncovky a jeste k tomu nad sebou nastvedcujou tomu,ze opravdu S2000 to neni 😉 Jsem zvedavej az to nekde bude bez maskovani...moc se tesim
nojo, dává to celkem rozum 😄
No, nevim, nevim. Tipuju, že z NSX jsou tam jen střeva, finál bude úplně jiný.
da_b0mb
kdybys cetl muj prispevek pozorne,tak bys dosel k zaveru,ze jsem psal to stejny co ty 😉
nemôže to byť len silnejšia S2000??to by mi skôr sedelo!!ale, že su tam napchaté komponenty, ktoré budú aj v NSX nevylučujem!!aj brzdy vyterajú slušne 😉
SpiderJ
Opravdu JE to budouci NSX..na strankach Hondaclubu lze najit odkaz na video a pokud vas nepresvedci ani zvuk, tak vezte,ze prohani po okruhu Porsche turbo = etalon mezi vozy, kam se zaradi NSX..je to tedy MULA=technika z budouciho modelu oblecena do karoserie soucasneho=nejlepsi a nejlevnejsi zpusob maskovani prototypu ve fazi testovani motoru a podvozku... 😄
ano je to mula a kto tomu neveri je lama!! 😊
King
>😁 :yes:
SpiderJ
>😁 >😁 >😁
DanieliDesign
King
Ano, stává se to i nám, osobám, pro které bude Ježíš Kristus už co nevidět "mlaďoch". Předčasná ejakulace, postrach to pubescentů, je zpět. A Kingovi k tomu stačí k tomu naroubovat na nicneříkající příď studie Advanced Sports Car Concept [odkaz] klasické honďácké světlomety a charakteristickou masku chladiče a to vše obléknout do červeného laku. Jo, jo, jo, jo , jo a jo! To je přesně to, co mi na ASCC chybělo, ta tvář. No dobře, tak ta chromovaná lamela z Civicu není úplně to pravé ořechové, ale ten komplet prostě MÁ KOULE. :yes: ...a mami, kdy už bude to Tokyjo motor šou? >😁
Pekelná Micinka
Musím říct, že bych to vám, NSXkářům přál. Myslím aby to dopadlo jako na tý fotomontáži. Ta lišta by mi ani nevadila, možná by mohla být trochu štíhlejší. Ale rozhodně ne ten "skener" z Civica. Neboj synku, Tokyjo bude, však se dočkáš. 😉
Lamela :no: NSX by měl bejt originál ze kterýho nebude koukat žádnej ze současnejch modelů! Jinak dobrý a už se těším na více fotek.
na tej novej fotke ta červena Honda NSX ma elektrony z niekoľko rokov starej ACURY RSX Concept viď odkaz 😒br /> [odkaz]
Pekelná Micinka
Milé Evo, je to fotomontáž, takže autor si je zřejmě půjčil z obrázku RSX 😉
ano viem ja len tak či ste si to vy všimli
Pekelná Micinka
Upřímně řečeno, kdyby si na to neupozornil, tak bych se tím nezabýval, protože japonské značky příliš mnoho nesleduji, zvlášť tedy koncepty.
King
I ta reálná kola tomu dodávají na autencititě, ta původní na ASCC byla taková divná, přestože na ně Honda pěla ódy.
To je prostě S2000 s nsx to nemá nic společnýho
SpiderJ
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!! >😒]
já myslel že to je hjundaj.
stejně je GT-R lepší!!! >😒]
DanieliDesign
DanieliDesign
to byla ironie,ty moj jazvetčik >😒]
cha..,nsx co to plácaj?? to jasna S2000 jak na to prisly??? no mozna ta cervena ale ta stribrna to je jasna s2000!!!!!!!!!
:yes: :yes: :yes:
MarTin1
Lidi proboha, to nemáte soudnost? Nač by honda testovala podle vás novou S200 kompletně odhalenou??? To snad nemyslíte vážně.... Navíc o následovníku S2000 se officiálně pokud vim nemluví.

Je to NSX a basta, jasně je na fotkách vidět jak po koncovkama výfuků vykukuje kus "železa" a pochybuju že by nechali čumět ven takovejhle kus. Je to prostě MULA a hotovo.

Když se na jinejch automobilkách testujou muly tak nikdo ani nekecne a tady se to hodí na s2000 a můžete se posr***
MarTin1
Lidi proboha, to nemáte soudnost? Nač by honda testovala podle vás novou S200 kompletně odhalenou??? To snad nemyslíte vážně.... Navíc o následovníku S2000 se officiálně pokud vim nemluví.

Je to NSX a basta, jasně je na fotkách vidět jak po koncovkama výfuků vykukuje kus "železa" a pochybuju že by nechali čumět ven takovejhle kus. Je to prostě MULA a hotovo.

Když se na jinejch automobilkách testujou muly tak nikdo ani nekecne a tady se to hodí na s2000 a můžete se posr***
Co chces od 15 rocnych deti ?
SpiderJ
😄 :yes:
😉 :yes: