Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Spy Photos: Nová Honda NSX - další fotografie

Ondřej Láník
Diskuze (39)
Honda v minulých letech plány nástupce NSX několikrát překreslila. Nyní je tu zřejmě definitivní nástupce, který bude vířit vody, které hodlá obsadit také Lexus a Nissan.

K první sadě fotografií od Lehmann Photo Syndication nyní přidáváme snímky jak od Carparazzi, tak opět od Lehmann Photo Syndication.

Prototyp se vším všudy se před časem neoficiálně představil špionážním fotografům, kteří byli ve správný čas na správném místě. Čekání na zajímavé úlovky na jednom z fotomíst západoněmeckého okruhu Nürburgring přineslo první fotografie nové generace Hondy NSX. Jestli ponese toto jméno nebo ne, není v tuto chvíli vůbec jasné. Na svého předchůdce totiž bude navazovat velmi volně.

V současné mnohoválcové konkurenci by se vidlicový šestiválec původního modelu asi jen těžko prosazoval, a tak na řadu budou muset přijít mnohem těžší kalibry. Počítá se údajně s osmiválcem či dokonce s desetiválcem. Novinkou bude také koncepce hnacího ústrojí s motorem uloženým podélně vpředu a pohonem zadních kol.

Honda v minulých letech plány nástupce NSX několikrát překreslila. Před třemi roky jsme v Ženevě viděli koncept Hondy HSC (rozhovor s šéfdesignerem projektu), ale současnost je už asi jiná.

Nový model má být představen nejprve jako studie na některém z amerických autosalonů v příštím roce.

Ondřej Láník
Diskuze (39)
Avatar - SpiderJ
24. 6. 2007 10:54
Re: Jasná S 2000
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!! >:-[]
Avatar - SpiderJ
24. 6. 2007 10:41
Re: S2000.....ale to je asi kazdymu jasny....
Tak za 1.TEN OKRUH JE VYJIMEčNEJ... ;-) a za druhe, patří to už k tradici, že při vývoji je supersport vypuštěn do Zeleného pekla a pak se velmi efektně dají prezentovat časy a porovnávat.. :-O
Avatar - Pekelná Micinka
20. 6. 2007 18:26
Re: Elektrony
Upřímně řečeno, kdyby si na to neupozornil, tak bych se tím nezabýval, protože japonské značky příliš mnoho nesleduji, zvlášť tedy koncepty.
Avatar - SpiderJ
20. 6. 2007 14:18
Re: Nekonečná lidská dem****
:-) :yes:
Avatar - MarTin1
19. 6. 2007 22:07
Re: nsx
Lidi proboha, to nemáte soudnost? Nač by honda testovala podle vás novou S200 kompletně odhalenou??? To snad nemyslíte vážně.... Navíc o následovníku S2000 se officiálně pokud vim nemluví.

Je to NSX a basta, jasně je na fotkách vidět jak po koncovkama výfuků vykukuje kus "železa" a pochybuju že by nechali čumět ven takovejhle kus. Je to prostě MULA a hotovo.

Když se na jinejch automobilkách testujou muly tak nikdo ani nekecne a tady se to hodí na s2000 a můžete se posr***