Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeBlíží se zlatý týden českých dálnic. Tolik nových kilometrů naráz se ještě nikdy neotevíralo!
9 komentářů
ryccardo
Skoda ze tu neni uz Hamuna, aby nam vysvetlil jak je toho malo a cele je to stejne na nic.
Ja jsem osobne velmi rad za D4 a D3 skoro az na hranice. Jeste pristi rok D35 a bude to supr. Hlavne nepolevit ve stavebnim usili.
Ja jsem osobne velmi rad za D4 a D3 skoro az na hranice. Jeste pristi rok D35 a bude to supr. Hlavne nepolevit ve stavebnim usili.
@ryccardo
Málo to je. Ale každá kapka dobrá. Všechno co píšeš je potřeba. Ještě to nejdůležitější už se aspoň zacina stavět, a to D0. Ještě by to chtělo rozšířit na 3 pruhy od zlicina po Barrandov. U Brna se to už rozšiřuje aspon. No stačí se všude a vždy může být lépe, ale taky hůře
Málo to je. Ale každá kapka dobrá. Všechno co píšeš je potřeba. Ještě to nejdůležitější už se aspoň zacina stavět, a to D0. Ještě by to chtělo rozšířit na 3 pruhy od zlicina po Barrandov. U Brna se to už rozšiřuje aspon. No stačí se všude a vždy může být lépe, ale taky hůře
@Mikesus Tři pruhy kolem Ořecha ano, ale také protihlukovou stěnu po celé délce toho úseku. Mám to 2km od oken a nevěřil bys, jaký hluk to produkuje.
@Stejsn
věřil. Stačilo, když u zličína někdo zboural část protihlukové zdi a než to opravili, tak to bylo dost slyšet. Já to tam mám vzdušnou čarou cca 1km, takže tě naprosto chápu. A dle mého by ty zdi měly být prakticky po celém okruhu, když jde takto blízko zástavbě.
věřil. Stačilo, když u zličína někdo zboural část protihlukové zdi a než to opravili, tak to bylo dost slyšet. Já to tam mám vzdušnou čarou cca 1km, takže tě naprosto chápu. A dle mého by ty zdi měly být prakticky po celém okruhu, když jde takto blízko zástavbě.
@Mikesus Ano D0 je taky akutní, ale aspoň, že už se začíná stavět úsek D10 - D1. To je naprosto klíčová část, která tam ohromně chybí. To mělo stát už před 20 lety.
PowerHouse
Dálnice Polsko - Jih až od roku 2032/3.
Jsem z Brna a tedy mě zajímá, kdy se Poláci vyhnou Brnu.
Letos Polská dálnice končí u Bzence, kde bude konec do roku 2032.
To bude křiku v Bzenci a ve Strážnici, jak jim tam po 9 let stoupne provoz, než bude stavba pokračovat na Břeclav.
Jsem z Brna a tedy mě zajímá, kdy se Poláci vyhnou Brnu.
Letos Polská dálnice končí u Bzence, kde bude konec do roku 2032.
To bude křiku v Bzenci a ve Strážnici, jak jim tam po 9 let stoupne provoz, než bude stavba pokračovat na Břeclav.
johny555
Paráda, nejlepší vánoční dárek. Konečně se to trochu hnulo po desetiletích stavění kilometrových úseků. Pomalu začínáme dohánět státy východního bloku.
vsechno pripravil on, vsechny zaridil on, vsechno postavil on a ted bude kupka s fialkou strihat pasky na jeho dalnicich
co na tom, ze kchar sony gavlicek byl ministrem dopravy jen necely 2 roky, kdy zeme byla mnoho mesicu zavrena kvuli chinske chripce a pak nekolik mesicu delal volebni kampan a k tomu jako vedlejsak byl 3 roky ministrem prumyslu a obchodu (coz byla dalsi katastrofa), ale tyhle dalnice jsou jen a jen jeho prace