Novinky
Blíží se zlatý týden českých dálnic. Tolik nových kilometrů naráz se ještě nikdy neotevíralo!
9 komentářů
@ryccardo
Málo to je. Ale každá kapka dobrá. Všechno co píšeš je potřeba. Ještě to nejdůležitější už se aspoň zacina stavět, a to D0. Ještě by to chtělo rozšířit na 3 pruhy od zlicina po Barrandov. U Brna se to už rozšiřuje aspon. No stačí se všude a vždy může být lépe, ale taky hůře
Málo to je. Ale každá kapka dobrá. Všechno co píšeš je potřeba. Ještě to nejdůležitější už se aspoň zacina stavět, a to D0. Ještě by to chtělo rozšířit na 3 pruhy od zlicina po Barrandov. U Brna se to už rozšiřuje aspon. No stačí se všude a vždy může být lépe, ale taky hůře
to zas bude kcharl sony gavlicek vytocenej
vsechno pripravil on, vsechny zaridil on, vsechno postavil on a ted bude kupka s fialkou strihat pasky na jeho dalnicich
co na tom, ze kchar sony gavlicek byl ministrem dopravy jen necely 2 roky, kdy zeme byla mnoho mesicu zavrena kvuli chinske chripce a pak nekolik mesicu delal volebni kampan a k tomu jako vedlejsak byl 3 roky ministrem prumyslu a obchodu (coz byla dalsi katastrofa), ale tyhle dalnice jsou jen a jen jeho prace
vsechno pripravil on, vsechny zaridil on, vsechno postavil on a ted bude kupka s fialkou strihat pasky na jeho dalnicich
co na tom, ze kchar sony gavlicek byl ministrem dopravy jen necely 2 roky, kdy zeme byla mnoho mesicu zavrena kvuli chinske chripce a pak nekolik mesicu delal volebni kampan a k tomu jako vedlejsak byl 3 roky ministrem prumyslu a obchodu (coz byla dalsi katastrofa), ale tyhle dalnice jsou jen a jen jeho prace
@Mikesus Tři pruhy kolem Ořecha ano, ale také protihlukovou stěnu po celé délce toho úseku. Mám to 2km od oken a nevěřil bys, jaký hluk to produkuje.
Dálnice Polsko - Jih až od roku 2032/3.
Jsem z Brna a tedy mě zajímá, kdy se Poláci vyhnou Brnu.
Letos Polská dálnice končí u Bzence, kde bude konec do roku 2032.
To bude křiku v Bzenci a ve Strážnici, jak jim tam po 9 let stoupne provoz, než bude stavba pokračovat na Břeclav.
Jsem z Brna a tedy mě zajímá, kdy se Poláci vyhnou Brnu.
Letos Polská dálnice končí u Bzence, kde bude konec do roku 2032.
To bude křiku v Bzenci a ve Strážnici, jak jim tam po 9 let stoupne provoz, než bude stavba pokračovat na Břeclav.
Skoda ze tu neni uz Hamuna, aby nam vysvetlil jak je toho malo a cele je to stejne na nic.
Ja jsem osobne velmi rad za D4 a D3 skoro az na hranice. Jeste pristi rok D35 a bude to supr. Hlavne nepolevit ve stavebnim usili.
Ja jsem osobne velmi rad za D4 a D3 skoro az na hranice. Jeste pristi rok D35 a bude to supr. Hlavne nepolevit ve stavebnim usili.
@Mikesus Ano D0 je taky akutní, ale aspoň, že už se začíná stavět úsek D10 - D1. To je naprosto klíčová část, která tam ohromně chybí. To mělo stát už před 20 lety.
věřil. Stačilo, když u zličína někdo zboural část protihlukové zdi a než to opravili, tak to bylo dost slyšet. Já to tam mám vzdušnou čarou cca 1km, takže tě naprosto chápu. A dle mého by ty zdi měly být prakticky po celém okruhu, když jde takto blízko zástavbě.