Bezpečnost
MarekAbsolon
3
Trubička se chlubí porušováním dopravních předpisů a ještě si stěžuje na ostatní. Vjel jsi tam, kde nemáš co dělat? Zůstaň si tam, troubo.
Jo to je Arriva. Tam snad byt tupej je povinnost. Busy u nas maj spinavy sedacky jak v Bangladesi a ze mi jejich tupec neda prednost, kdyz vyjizdi z vesnice na hlavni, je beznej stav, abych se za nim potom tahnul. Vikend, rano. Tedy takrka nulovy provoz. Ale vesmes to ridej ty tatinkove z Ukrajiny, takze bezohlednost je jejich bezny standart.
Takže objevování shnilých Felicií v autobazarech už čtenáře netáhne, tak začneme bonzovat a předhazovat řidiče veřejnému lynči? Ať hodí kamenem, kdo se ještě nezachoval na silnici hloupě, nebo kdo nezareagoval na situaci špatně.
Chtěl jsem se zeptat, jak moc nízko ta kvalita článků bude ještě upadat, než dojde k personálním změnám? Páni redaktoři by měli jít asi pořádně makat, aby si začali vážit dobré zašívárny.
Chtěl jsem se zeptat, jak moc nízko ta kvalita článků bude ještě upadat, než dojde k personálním změnám? Páni redaktoři by měli jít asi pořádně makat, aby si začali vážit dobré zašívárny.
@Maxmilian_Von_Mondeo
rozdíl je udělat chybu a dělat schválnosti.
rozdíl je udělat chybu a dělat schválnosti.
@Mikesus Jo, jedno prase bylo vyškolený druhým prasetem, tak to první prase ho bude pranýřovat. Chová se to k sobě na silnici jak humus, ale bude to na sebe bonzovat.
I schválnost, je v podstatě chybou. Chybou v úsudku.
Celkově to nemění nic na faktu, že kvůli takovým hloupým článkům sem určitě nechodíme (nebo já aspoň ně, ale bohužel poslední dobou je to tady spíš odpad a bulvár a když už článek za něco stojí, tak je okopírovaný odjinud. S tím si pánové nedávají ani práci při kontrole po překladu)
I schválnost, je v podstatě chybou. Chybou v úsudku.
Celkově to nemění nic na faktu, že kvůli takovým hloupým článkům sem určitě nechodíme (nebo já aspoň ně, ale bohužel poslední dobou je to tady spíš odpad a bulvár a když už článek za něco stojí, tak je okopírovaný odjinud. S tím si pánové nedávají ani práci při kontrole po překladu)