Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeNejzajímavější auta roku 2024 podle Marka Bednáře: Miliony nejsou potřeba
19 komentářů
gil54
Obsah článku jaksi nekoresponduje s jeho titulkem.
Beru Mercedes a Microlino, ale nejzajímavější jen z titulu, že má auto blbej materiál na sedačkách (Fiat) nebo že je normální obyčejné použitelné auto (Seat) ?
No, chápu, autor chtěl něco napsat, tak to udělal. Jinak článek k ničemu, moje hodnocení je, že to snad ani nechci hodnotit, pokud nechci být příliš expresivní nebo neslušný. A i tak, moc práce si s tím nedal.
Beru Mercedes a Microlino, ale nejzajímavější jen z titulu, že má auto blbej materiál na sedačkách (Fiat) nebo že je normální obyčejné použitelné auto (Seat) ?
No, chápu, autor chtěl něco napsat, tak to udělal. Jinak článek k ničemu, moje hodnocení je, že to snad ani nechci hodnotit, pokud nechci být příliš expresivní nebo neslušný. A i tak, moc práce si s tím nedal.
kajmik01
Mezi námi, je tady někdo, kdo by Microlino 2.0 v uvedené ceně a vlastnostech považoval za něco víc než předraženou hračku?
@kajmik01
Hračka je něco, s čím si chci hrát. Microlino je kus šrotu, co nikdy neměl být vyroben.
Hračka je něco, s čím si chci hrát. Microlino je kus šrotu, co nikdy neměl být vyroben.
Agenturní trollí farma jede svátek nesvátek.
Už jsi byl u té zpovědi?!?🤣
A ty, multitroIIe?
Tvůj chlebodárce - trollí agentura bude šťastný.
Další sváteční multinick.
Trollí farma jede svátek nesvátek 👍
Jste směšní i ubozí zároveň.
Já napsal 2 příspěvky.
Ty 4.
Ta kedlubna taky 4.
Ale já tu "krmím" diskusi... 🤣🤣🤣
Jste fakt ubožáci bez špetky soudnosti a sebereflexe.
Ale já přeci nevím že na mě bude reagovat zrovna on... Rozhodně neadresuji příspěvky té kedlubně... ?!
Jedeš od rána do rána, multitrolle.