Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nejzajímavější auta roku 2024 podle Marka Bednáře: Miliony nejsou potřeba

19 komentářů

rohYpnol
Krása. Takže tu máme 2 na 2. Pozitivní zážitky a zkušenosti - ICE. A negativní zážitky- BEV. A nejvíc negativní u nesmyslu, který je přesně podle receptu zelenurudých kmérů ve jménu emisní ideologie...
Horký Rom
@rohYpnol
Agenturní trollí farma jede svátek nesvátek.
rohYpnol
@Horký Rom

Už jsi byl u té zpovědi?!?🤣
Horký Rom
@rohYpnol
A ty, multitroIIe?
Tvůj chlebodárce - trollí agentura bude šťastný.
Arese
@Horký Rom 😂 Baví mě, jak jakékoliv zdejší příspěvky, které demaskují nevhodnost a nesmyslnost EU nařizované elektrodebility, jsou podle tebe "trollí"! 🤣🤣🤣
Horký Rom
@Arese
Další sváteční multinick.
Trollí farma jede svátek nesvátek 👍
KANKUNEN
Aresku, dělá Ti to dobře krmit trolla? Zajímavé, že na Roma reagujete jen vy ortodoxní odpírači pokroku, kteří se chytáte na drát v podběhu nebo gumu na sedadle. Ty jsi ale Aresi jediná vyjímka, který správně chápe, že bolševik je horší zlo než Green Deal.
KANKUNEN
@rohYpnol Typický tvůj plivanec ve stylu Autofora. Abys dokázal, že jsi guma jak sedadlo z Fiata, rozjeď tu diskuzi s Romem, aby tě mohl vykoupat v tvém vlastním bahně.
KANKUNEN
Tak už jsi začal. Rohypnol, generální krmič trolla.
Horký Rom
Moderátore fóra @KANKUNENe, vymaž mi tento příspěvek.
KANKUNEN
Nemohu, šéf mi to zakázal.
rohYpnol
@KANKUNEN
Jste směšní i ubozí zároveň.
Já napsal 2 příspěvky.
Ty 4.
Ta kedlubna taky 4.
Ale já tu "krmím" diskusi... 🤣🤣🤣
Jste fakt ubožáci bez špetky soudnosti a sebereflexe.
KANKUNEN
Rohy, ukaž kde se pouštím do sporu s tím samozvaným profesionálním provokatérem?! Nejde o počet, ale o obsah, to je to oč tu běží. Tak až zase bude óda na Topolino nebo Rivian, tak mu zas napiš, že je u nabíječky plno.
rohYpnol
@KANKUNEN

Ale já přeci nevím že na mě bude reagovat zrovna on... Rozhodně neadresuji příspěvky té kedlubně... ?!
Horký Rom
@rohYpnol
Jedeš od rána do rána, multitrolle.
Jenik3
Pěkný auto ten leonek. Byly časy (bývaly časy) kdy se dodával s pohonem 4x4.
gil54
Obsah článku jaksi nekoresponduje s jeho titulkem.
Beru Mercedes a Microlino, ale nejzajímavější jen z titulu, že má auto blbej materiál na sedačkách (Fiat) nebo že je normální obyčejné použitelné auto (Seat) ?

No, chápu, autor chtěl něco napsat, tak to udělal. Jinak článek k ničemu, moje hodnocení je, že to snad ani nechci hodnotit, pokud nechci být příliš expresivní nebo neslušný. A i tak, moc práce si s tím nedal.
kajmik01
Mezi námi, je tady někdo, kdo by Microlino 2.0 v uvedené ceně a vlastnostech považoval za něco víc než předraženou hračku?
rohYpnol
@kajmik01
Hračka je něco, s čím si chci hrát. Microlino je kus šrotu, co nikdy neměl být vyroben.