Novinky
Krása. Takže tu máme 2 na 2. Pozitivní zážitky a zkušenosti - ICE. A negativní zážitky- BEV. A nejvíc negativní u nesmyslu, který je přesně podle receptu zelenurudých kmérů ve jménu emisní ideologie...
@Horký Rom 😂 Baví mě, jak jakékoliv zdejší příspěvky, které demaskují nevhodnost a nesmyslnost EU nařizované elektrodebility, jsou podle tebe "trollí"! 🤣🤣🤣
Obsah článku jaksi nekoresponduje s jeho titulkem.
Beru Mercedes a Microlino, ale nejzajímavější jen z titulu, že má auto blbej materiál na sedačkách (Fiat) nebo že je normální obyčejné použitelné auto (Seat) ?
No, chápu, autor chtěl něco napsat, tak to udělal. Jinak článek k ničemu, moje hodnocení je, že to snad ani nechci hodnotit, pokud nechci být příliš e😜resivní nebo neslušný. A i tak, moc práce si s tím nedal.
Beru Mercedes a Microlino, ale nejzajímavější jen z titulu, že má auto blbej materiál na sedačkách (Fiat) nebo že je normální obyčejné použitelné auto (Seat) ?
No, chápu, autor chtěl něco napsat, tak to udělal. Jinak článek k ničemu, moje hodnocení je, že to snad ani nechci hodnotit, pokud nechci být příliš e😜resivní nebo neslušný. A i tak, moc práce si s tím nedal.
@KANKUNEN
Jste směšní i ubozí zároveň.
Já napsal 2 příspěvky.
Ty 4.
Ta kedlubna taky 4.
Ale já tu "krmím" diskusi... 🤣🤣🤣
Jste fakt ubožáci bez špetky soudnosti a sebereflexe.
Jste směšní i ubozí zároveň.
Já napsal 2 příspěvky.
Ty 4.
Ta kedlubna taky 4.
Ale já tu "krmím" diskusi... 🤣🤣🤣
Jste fakt ubožáci bez špetky soudnosti a sebereflexe.
@kajmik01
Hračka je něco, s čím si chci hrát. Microlino je kus šrotu, co nikdy neměl být vyroben.
Hračka je něco, s čím si chci hrát. Microlino je kus šrotu, co nikdy neměl být vyroben.
Mezi námi, je tady někdo, kdo by Microlino 2.0 v uvedené ceně a vlastnostech považoval za něco víc než předraženou hračku?
@KANKUNEN
Ale já přeci nevím že na mě bude reagovat zrovna on... Rozhodně neadresuji příspěvky té kedlubně... ?!
Ale já přeci nevím že na mě bude reagovat zrovna on... Rozhodně neadresuji příspěvky té kedlubně... ?!
Rohy, ukaž kde se pouštím do sporu s tím samozvaným profesionálním provokatérem?! Nejde o počet, ale o obsah, to je to oč tu běží. Tak až zase bude óda na Topolino nebo Rivian, tak mu zas napiš, že je u nabíječky plno.
Aresku, dělá Ti to dobře krmit trolla? Zajímavé, že na Roma reagujete jen vy ortodoxní odpírači pokroku, kteří se chytáte na drát v podběhu nebo gumu na sedadle. Ty jsi ale Aresi jediná vyjímka, který správně chápe, že bolševik je horší zlo než Green Deal.
Agenturní trollí farma jede svátek nesvátek.