Testy
Mě se strašně líbí hranaté V70 z téhle éry. Dnes jsou volva rozplyzle bonbóny jako ostatní.
@vencelín Opravdu? Mi se zdá, že Volva jsou velmi zdařilá a mají dost hezké křivky a hrany. Auta bez hran jsou Giulia a Stelvio.
Pepo,asi jezdíš hodně nad limity, jaky máš antiradar?
Důkaz, jak vývoj pokročil. 240 koní, spotřeba 13 a automat byl pomalejší než ručačos.
moje kráska, co mi zachránila život. Strašně mě mrzí, že ji nemám dodnes. Blbé je, že dneska je to provozovatelné leda jako veterán. Nejsou díly. Což znamená sehnat leda velmi zachovalý kousek a ten opečovávat. Nějaké ojeté mrchy se nevyplatí renovovat, protože není z čeho.
@eLzyx
Nebo jezdit pro dily do Švédska.
Ještě v roce 2015 či 17 měli v tamní firmě 240 gl, na ten věk a pravděpodobně nájezd (asi přes Mega) vypadala fakt supr. Měl jsem tu čest s ní vyrazit o víkendu na vejletik a pohoda.
V té době tam bylo spousty těch klasických hranatých v70 a 850. Tydle hranatá kombi od Volva zboznuju.
Nebo jezdit pro dily do Švédska.
Ještě v roce 2015 či 17 měli v tamní firmě 240 gl, na ten věk a pravděpodobně nájezd (asi přes Mega) vypadala fakt supr. Měl jsem tu čest s ní vyrazit o víkendu na vejletik a pohoda.
V té době tam bylo spousty těch klasických hranatých v70 a 850. Tydle hranatá kombi od Volva zboznuju.
@vencelín já jedno hranaté Volvo dávám dohromady. Shání se to dost blbě i tam. Třeba přední T-5R nárazník se dá splašit jen rozlámaný, nebo v replice. Mám i u jednoho Švéda poptávku na originál koberečky. Nabízím 12k Kč za klidně prošlapané, ale musí být originální a všechny 4ks. Nejsou. Modlím se, aby neodešla spojka. Nejsou, nebudou, ani v náhradě. Byly by fajn nové lišty kolem čelního skla a podél střechy. Nejsou. Potřebuji tepelné štíty kolem nádrže (auto od moře, hliník se rozpustil), nejsou.
Na C70 jsem měl kdysi čirou optiku z C70 cabrio, které se vyrábělo o pár let déle, takže dostalo drobný facelift. Dnes ty jeté lampy stojí 25k Kč a prakticky se objeví 2-3 sety na prodej za rok. V celé Evropě.
Mám v garáži i poslední mohykány, první ročníky S60 a V70 II. Vím, nic světoborného, ale tohle jsou ještě neoForděné echt Volva, byť kulatá. V70 mám jako dělníka, S60 protože se mi nechtěla prodávat, nesnáším lidi, jak smlouvají, vidí v tom jen levné auto z bodu A do bodu B a místo požadovaných 80k by mi dali tak 20 "na splatki" a dojezdili to do smrti.
Na C70 jsem měl kdysi čirou optiku z C70 cabrio, které se vyrábělo o pár let déle, takže dostalo drobný facelift. Dnes ty jeté lampy stojí 25k Kč a prakticky se objeví 2-3 sety na prodej za rok. V celé Evropě.
Mám v garáži i poslední mohykány, první ročníky S60 a V70 II. Vím, nic světoborného, ale tohle jsou ještě neoForděné echt Volva, byť kulatá. V70 mám jako dělníka, S60 protože se mi nechtěla prodávat, nesnáším lidi, jak smlouvají, vidí v tom jen levné auto z bodu A do bodu B a místo požadovaných 80k by mi dali tak 20 "na splatki" a dojezdili to do smrti.
..... dosáhne dokonce až na všeobecně uznávanou maximální rychlost 250km/h.