Novinky
Tomu říkám článek. Slibuje informace o motorech a nakonec se dozvíme, že ani v Americe nemají jasno. Informační hodnota tohoto článku opět nulová. Ale jak jinak to mohlo dopadnout, když je to zase dílo redaktora na baterky.
Tragédie a ještě k tomu hnusná. Tohle si mohou nechat za mořem...
@Oscar_Romero Bez V8 nemá proti Mustangu šanci! 🙂
@Arese
Zajímavé je, že manažeři amerických znaek teď všechno svalují na Tavarese. Ale nechápu, proč předtím nebouchli pěstí do stolu. Vždyť přece každému musí být jasné, že muscle car bez V8 bude propadák.
Zajímavé je, že manažeři amerických znaek teď všechno svalují na Tavarese. Ale nechápu, proč předtím nebouchli pěstí do stolu. Vždyť přece každému musí být jasné, že muscle car bez V8 bude propadák.
Hnusný, futuristicky vypadající hnus. Předchozí Charger měl alespoň agresivní výraz, Challenger ještě agresivnější.
Holt, už zbývá si jedině vybrat z ojetin nebo skladových kousků s V8.
A to nemluvě o tom I6, který do ameriky nepatří a už vůbec ne do muscle car.
Holt, už zbývá si jedině vybrat z ojetin nebo skladových kousků s V8.
A to nemluvě o tom I6, který do ameriky nepatří a už vůbec ne do muscle car.
@Nebo Nebo
Proč by I6 nepatřil do Ameriky?
Co třeba legendární Slant-Six koncernu Chrysler nebo Straight-Six koncernu Ford?
Dostaly se pod kapotu například první generace Dodge Challenger nebo Plymouth Barracuda.
Spíše jde o to, že to býval základní motor pro levné verze a vrcholné měly vždy V8.
Proč by I6 nepatřil do Ameriky?
Co třeba legendární Slant-Six koncernu Chrysler nebo Straight-Six koncernu Ford?
Dostaly se pod kapotu například první generace Dodge Challenger nebo Plymouth Barracuda.
Spíše jde o to, že to býval základní motor pro levné verze a vrcholné měly vždy V8.
@Tycoon Tak jako jo, ale uplně odstranit V8 je teda omyl.
Spíš by se tento I6 Hurricane mohl označit jako nástupce motorů V6 3.6 Pentastar, ale jako HEMI nikoliv.
A rozhodně by se toto s I6 nemělo nazývat muscle car.
Spíš by se tento I6 Hurricane mohl označit jako nástupce motorů V6 3.6 Pentastar, ale jako HEMI nikoliv.
A rozhodně by se toto s I6 nemělo nazývat muscle car.
Vypadá to trochu japonsky a dost dietně, proti předchozí verzi. Malé disky kol a navíc ještě v černé😞
Dáme takovou menší anketu. Už jste viděli Chargera s jiným, než V8 motorem? A to myslím v Evropě. Já ho potkal snad jednou, jinak dalších moho, moho vždy mělo V8. Tolik k tomu, jaký asi bude o něj zájem.
@kari.laz Já jsem hlavně neviděl Chargera kupé. Až teď mi došlo, že to není Challenger, ale že z Chargera - sedan udělali kupé. To je poměrně zásadní změna. Asi nechtěli, aby v tom jezdili fízlové.
Elektrika tady nemá šanci, EV muscle car nikdo kupovat nebude, takže hádám se že budou vozit jeno R6 v obou výkonnových verzích.
EV Cadillacy se v USA prodávaj taky už 2 roky a nikdo to do Evropy nevozí, protože by to nikdo nekupoval. To samé EV F-150 atd
EV Cadillacy se v USA prodávaj taky už 2 roky a nikdo to do Evropy nevozí, protože by to nikdo nekupoval. To samé EV F-150 atd
nadcasovy pojmenovani auta
je videt, ze jeho tvurci pred 60 lety videli do budoucnosti