Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Automobilové novinky 2025: Od Abarthu po Hyundai

10 komentářů

Horký Rom
Renault 4 E-Tech 👍 https😐/www.youtube.com/watch?…

Elektromobilita není jen technologií, ale symbolem pokroku, čistoty a naděje na lepší svět pro všechny budoucí generace!
Nebo Nebo
Takže až na pár vyjímek všechny novinky 2025 jsou nudné.... Možná Aston s tou limitkou ujde, ale je to SUV, takže nevím.

E-Šroty si mohou nechat.
3_diamanty
@Nebo Nebo
Z A6 je A7 ... k tomu zmizne verzia sedan... tomu sa povie narast noviniek 😁 ... ale tak premia padne najtvrdsie na hubu v tejto dekade... a to este nie sme ani v polovici... a dnes uz nezaujimave audi bude prve na rane...
Arese
Zkratosráč-hybrid-zkratosráč-hybrid-zkratosráč...Blééé! 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
3_diamanty
@Arese

Na grande pandu sa normalne tesim ... mohla by celkom realne "nahradit" sandero stepway ( najpredavanejsie auto v europe za tento rok ) ... ktore zrejme uz priameho nastupcu nedostane ... cena grande pandy uz asi bude inde ako u sucasneho sandera ale ... principialne ale bude aspon jeho nasledovnikom ( male oplastovsne auto so zvysenou svetlostou ) a da sa tu teda ocakavat opat patricny zaujem zakaznikov... sam si ju rad omrknem ...
Nebo Nebo
@3_diamanty Cena základní grande pandy bude začínat pod 500,000Kč... takže typuji asi 450,000kč. Za to mám Dacii Sandero v nejvyssi výbavě i s CVT, takže si myslím, že neuspěje...

Nevím ani, co vedlo Dacii k tomu ukončit nejprodávanější auto, zřejmě Renault měl nízké prodeje oproti Dačce, tak to stáhl.
Avantime
@Nebo Nebo Končí len marketingové označenie Stepway, Dacia samozrejme ponúkne crossover, tentokrát v C segmente.
Ja Prvni 123
@Nebo Nebo

No prave cvt je komplikace.

Jsem na Pandu taky zvedavej, snad nic nepokazi.
Mne by udelala nejvetsi radost aspon elektricka ctyrkolka.
Teda jako elektro tocici tou zadni napravu, vepredu pochopitelne benzin.
Avantime
@3_diamanty Ja by som si normálne tipol, že tú Grande Pandu pomaly nebude mať kto predávať. To je jedna vec a druhou je cena. Sandero Stepway má bližšie k C3.
Avantime
Pozerám, že toto je časť prvá, teda prehľad noviniek od A po H. Najviac som z nich zvedavý asi na Neue Klasse od BMW a Hondu Prelude.