Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Úřady prověřují nehody dálkově ovládaných Tesel

13 komentářů

traveldrive
Toto vôbec nemá čo na verejných priestranstvách a cestách robiť. Nebezpečná a zbytočná vec. Za chvíľu si aj hajzel necháme priniesť až pod nos?
MK
@traveldrive Slováci nejsou pokrokoví lidé. Co se vrátit do jeskyní?
traveldrive
@MK
OK, tak z tej svojej jaskyne vypadni, urobím si tam letnú chatu.
Eidam1984
Ja se docela tesim, az si budu moct vlastni auto poslat do Spanelska nebo Italie, aby me tam vyzvedlo v nastavenou dobu na letisti. Nebo aby si jej deti mohli sami privolavat pred skolu.. snad se toho jeste dozijem.
Mikesus
@Eidam1984
Představa je to hezká. Pošleš auto o den napřed samo a na letišti tě bude čekat. S těma deckama zase úplně nevím. Na to tomu tolik neverim, abych tomu svěřil rodinu, pořád to je chytré jenom tak jak byl jeho programátor.
Eidam1984
@Mikesus ty algoritmy se uz do velke miry uci “sami” v Tesle. Proto svibiraji data o jizdach, prubehy nehod nebo situace kdy se spusti asistent. Jako cokoliv postavene na strojovem uceni se autopilot od Tesly vicemene vyviji “sam”. Ale jasne.. v US uz jim to v Beta verzi funguje docela dobre. V Evrope mame trosku jine predpisy. Ale treba v US se dava prednost na krizovatce ve svetel tomu kdo tam prijel jako prvni. To u nas nemame. Dovedu si predstavit, ze naucit Teslu si zapamatovavat kdy kam kdo prijel, muselo byt zajimave. Nebo odbocovani na cervenou do prava je povoleno kdyz tam nikdo nejede v US. To by zase meli zavest u nas.
Eidam1984
@Eidam1984 sorry za preklepy.. psal jsem za pochodu.. :-/ nevim, proc tady ty prispevky nejdou editovat.
Mikesus
@Eidam1984
Překlepy neřeš, však normálka na telefonu.
V US jsou širší silnice, lepe označené, nižší rychlosti. Ale jo, jednou to bude určitě zase o dost lepší. Ale třeba když se podivam na silnice, to co po nich jezdi, tak i ten dnešní "automat" by zvládnul asi víc než někteří řidiči.
traveldrive
@Eidam1984
A čo ešte, keď sa to samo zastaví na nabíjačke, každé ráno vyvenčí psa, ešte kým budeš chrápať...
Eidam1984
@traveldrive psa by to mohlo hodit kazde rano do utulku 😂 hlavne toho sousedovic
Barry Lyndon
@traveldrive Tak robotický pes na venčení psů mě taky napadl, ale pejskaři mi vysvětlili, že je to kravina, že osobní venčení psa je smysl jeho vlastnictví. :-))
traveldrive
@Barry Lyndon
Tak potom fakt neviem, na čo by mi také auto bolo... :D
Barry Lyndon
@Eidam1984 To asi dožijem, ale moc eco to poslání vlastního auta den napřed teda není... Nepřežil bys tam ve vypůjčeném autě? ;-)