Novinky

Zpět na článek

Spy Photos: Renault Koleos příjde na trh příští rok

12 komentářů

Dylan McKay
Tak to pořád neoddalujte a sem s tím!!! Já už se chci vrátit k Renaultu..
Klaudius
Ahoj, rad by som vedel jednu vec. Avantime ma vzadu aj na strednom sedadle trojbodovy bezpecnostny pas, alebo nie? Diky.

Takze sestricka "kvasaka" od Nissanu. No neviem, tato trieda aut ma velmi za srdce nechyta...
Dylan McKay
Ahoj, odepsal jsem ti pod Avantimem...
Klaudius
Prepac, tak uz som cital. Diky. S tym pasom ma to mrzi, mam na ruke jeden Avantime (2002, 2.0T, necelych 50.000 km), ale potrebujem vozit 3 detske sedacky vzadu a to by neslo. Takze ho pojdem pozriet asi len tak zo zvedavosti. A na dve auta nemam, aby som si doprial o.i. aj tuto srdcovku. Sakra...
Dylan McKay
Na salóně v Brně byl koncept Clia s technikou Samsung. Kdyby se v SUV objevili některé ty detaily, bylo by to pěkné. Chci být první majitel Koleosu v ČR! :-! 😉
Ano, tak by se dalo parafrázovat to, co přijde příští rok.
SUVéčka třeste se. :yes:
Dylan McKay
Renault trochu víc zaspal, ale on to spolehlivě dožene. Tušíte jenom, kolik let na SUV od Renaulta čekám já?
ja cakam na SUV od narodenia 😄
To uz tady neni, o cem by se psalo? Proc se zase venuje tolik mista informaci o dalsim rendlikovskem kramu tvurce kreatur?

A jakoby to nestacilo, tak kvuli pouziti rendlikovskych dilu ted pujde do kelu i hnissan. No ja vim, urcite se zase najdou nejaci zoufalci, kteri si to koupi, jak je zde pise. Mate chlapci predem moji uprimnou soutrast.

BTW: vcera jsem se vratil z Italie - a cestou jsem videl dva rendliky shorele a dalsi dva se zvednutou kapotou na dalnici. Holt vyhlasena francouzska kvalita... Join!
Dylan McKay
Ado, ty jsi zaujatej panáček. Já vidím zdvižených kapot všude dost, hodně oktávek a všeho možnýho. Nemáš jedinou zkušenost s Renaultem, tak nelži. Leda že jako ostatní lháři napíšeš, že známej říkal, soused má a podobně. Já měl Renaultů 11 kusů, a ani jediná zrada. Označ mě za zoufalce, ale já se ti budu smát... >😁
Ahoj vyzeras na total renaultaka tak neviem prečo sa pbcas neobjavíš na zraze ? verim ze by si tam nasiel kopu spriaznenych duší 😄 www.renaultclub.cz najblizsie MAJ 2008
ten tvůj "hnissan",kdyby ho Renault neskoupil,tak by krachl.
Nesnáším takový kydy jakože Renault nestojí za nic a podobně.
švihák lázeňský má recht.Vsadím se,žes Renaulta nikdy neměl
a nic o něm nevíš.Mimochodem,na Koleosa se moc těším,bude to
určitě vynikající auto,tak jak se na Renault sluší