Novinky
Na salóně v Brně byl koncept Clia s technikou Samsung. Kdyby se v SUV objevili některé ty detaily, bylo by to pěkné. Chci být první majitel Koleosu v ČR! :-! 😉
Ano, tak by se dalo parafrázovat to, co přijde příští rok.
SUVéčka třeste se. :yes:
SUVéčka třeste se. :yes:
To uz tady neni, o cem by se psalo? Proc se zase venuje tolik mista informaci o dalsim rendlikovskem kramu tvurce kreatur?
A jakoby to nestacilo, tak kvuli pouziti rendlikovskych dilu ted pujde do kelu i hnissan. No ja vim, urcite se zase najdou nejaci zoufalci, kteri si to koupi, jak je zde pise. Mate chlapci predem moji uprimnou soutrast.
BTW: vcera jsem se vratil z Italie - a cestou jsem videl dva rendliky shorele a dalsi dva se zvednutou kapotou na dalnici. Holt vyhlasena francouzska kvalita... Join!
A jakoby to nestacilo, tak kvuli pouziti rendlikovskych dilu ted pujde do kelu i hnissan. No ja vim, urcite se zase najdou nejaci zoufalci, kteri si to koupi, jak je zde pise. Mate chlapci predem moji uprimnou soutrast.
BTW: vcera jsem se vratil z Italie - a cestou jsem videl dva rendliky shorele a dalsi dva se zvednutou kapotou na dalnici. Holt vyhlasena francouzska kvalita... Join!
Ado, ty jsi zaujatej panáček. Já vidím zdvižených kapot všude dost, hodně oktávek a všeho možnýho. Nemáš jedinou zkušenost s Renaultem, tak nelži. Leda že jako ostatní lháři napíšeš, že známej říkal, soused má a podobně. Já měl Renaultů 11 kusů, a ani jediná zrada. Označ mě za zoufalce, ale já se ti budu smát... >😁
Ahoj vyzeras na total renaultaka tak neviem prečo sa pbcas neobjavíš na zraze ? verim ze by si tam nasiel kopu spriaznenych duší 😄 www.renaultclub.cz najblizsie MAJ 2008
Takze sestricka "kvasaka" od Nissanu. No neviem, tato trieda aut ma velmi za srdce nechyta...