Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Spy Photos: Renault Koleos příjde na trh příští rok

Ondřej Láník
Diskuze (12)
Sériový Koleos se nebude koncepcí lišit od studie, představené loni na podzim na autosalonu v Paříži. První skutečné SUV, které Renault vypustí na trh bylo vyvíjeno ve spolupráci s Nissanem a sesterským Samsungem.

Renault vlastně to hlavní již představil loni v Paříži. Studie Koleos je vybarveným obrazem nového SUV s pohonem všech kol, které Renault zřejmě pod stejným názvem uvede na trh v příštím roce. Že je tématika populárních aut s pohonem všech kol ve skupině Renault-Nissan-Samsung stále aktuální dokazuje nedávné představení Renaultu Koleos jako Samsung QMX.

V současné době jsou prováděny testy sériového provedení (na fotografiích z jihu Francie je tým, který se zaměřuje na vysokoteplotní testy), které by se ne trh mělo dostat již v první polovině roku 2008. Není pochyb o tom, že se pod kapotu dostane moderní motor 2,0 dCi, velmi pravděpodobné je převzetí alespoň části motorové palety sesterského Nissanu Qashqai.

Ondřej Láník
Diskuze (12)
Avatar - Dylan McKay
16. 6. 2007 08:24
Re: Otevřete ústa, já přicházím....
Renault trochu víc zaspal, ale on to spolehlivě dožene. Tušíte jenom, kolik let na SUV od Renaulta čekám já?
Avatar - Dylan McKay
16. 6. 2007 08:15
Re: To uz tady neni, o cem by se psalo?
Ado, ty jsi zaujatej panáček. Já vidím zdvižených kapot všude dost, hodně oktávek a všeho možnýho. Nemáš jedinou zkušenost s Renaultem, tak nelži. Leda že jako ostatní lháři napíšeš, že známej říkal, soused má a podobně. Já měl Renaultů 11 kusů, a ani jediná zrada. Označ mě za zoufalce, ale já se ti budu smát... >:D
Avatar - Dylan McKay
15. 6. 2007 15:45
Chci ho jako první!!!
Na salóně v Brně byl koncept Clia s technikou Samsung. Kdyby se v SUV objevili některé ty detaily, bylo by to pěkné. Chci být první majitel Koleosu v ČR! :-! ;-)
Avatar - Dylan McKay
15. 6. 2007 11:03
Re: Sakra!
Ahoj, odepsal jsem ti pod Avantimem...
15. 6. 2007 11:03
Re: Sakra!
Prepac, tak uz som cital. Diky. S tym pasom ma to mrzi, mam na ruke jeden Avantime (2002, 2.0T, necelych 50.000 km), ale potrebujem vozit 3 detske sedacky vzadu a to by neslo. Takze ho pojdem pozriet asi len tak zo zvedavosti. A na dve auta nemam, aby som si doprial o.i. aj tuto srdcovku. Sakra...