Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Jenik3
0
No jo...soukrome vymáhání pravidel. To se opakuje pořád dokola. Konkurence by prospěla nejen agrofertu, ale také policii.
rohYpnol
Tolik textu o ničem... Stačilo napsat do dvou vět, je to zcela jasné.
Ano, může mě zastavit, ale to je vše co může. Nemůže mi zakázat vjezd ani přikázovat, nedej bože dokumentovat či postihovat přestupek.
Já mám právo mu zamávat a jet klidně dál. Jestli něco poruším že úsekem pojedu, za to musím být připraven případně nést odpovědnost.
Ano, může mě zastavit, ale to je vše co může. Nemůže mi zakázat vjezd ani přikázovat, nedej bože dokumentovat či postihovat přestupek.
Já mám právo mu zamávat a jet klidně dál. Jestli něco poruším že úsekem pojedu, za to musím být připraven případně nést odpovědnost.
@rohYpnol
Dokumentovat může a předá PČR jako svědek, uplne stejne jako libovolny občan. Ty nebudeš moc dobrej právník co? Nemůže v ničem bránit ani požadovat předložení dokladů , může jen informovat, dokumentovat a zavolat PČR.
Je aspoň něco, v čem se vyznáš a nepíšeš polopravdy nebo výmysly?
Dokumentovat může a předá PČR jako svědek, uplne stejne jako libovolny občan. Ty nebudeš moc dobrej právník co? Nemůže v ničem bránit ani požadovat předložení dokladů , může jen informovat, dokumentovat a zavolat PČR.
Je aspoň něco, v čem se vyznáš a nepíšeš polopravdy nebo výmysly?
@Mikesus
Ach jo, ty hlupáčku...
Nemůže zdokumentovat PŘESTUPEK, nemá to váhu důkazu orgánů veřejné moci.
Neformálně zdokumentovat si můžou co chcou, takový důkaz bez potíží kdokoliv zpochybní ve správním řízení (pořízení bez souhlasu, manipulace se záznamem, zpochybnění času,
... atp. ...).
Ty vůbec netušíš co je to právo 🤣🤣🤣
Ach jo, ty hlupáčku...
Nemůže zdokumentovat PŘESTUPEK, nemá to váhu důkazu orgánů veřejné moci.
Neformálně zdokumentovat si můžou co chcou, takový důkaz bez potíží kdokoliv zpochybní ve správním řízení (pořízení bez souhlasu, manipulace se záznamem, zpochybnění času,
... atp. ...).
Ty vůbec netušíš co je to právo 🤣🤣🤣
Radek Holodňák
Příspěvek podléhá schvalování.
@rohYpnol Bych si tipl, že tam bude i kamerový systém se všemi správnými štemply a certifikáty, takže ten sekuriťák pravděpodobně nic nebude muset dokumentovat. V drtivé většině případů jde o firemní auta a provozovatel by raději měl moc dobře vědět, kdo to auto zrovna řídili, pokud nechce, aby se mu v tom náhodou ještě nezačal šťourat finančák. Nepřipadá mi jako rozumné se to snažit projet, ale to už je na uvážení každého soudruha.
@brk77
Ale ano. O tom ale řeč výše nebyla 😉
Jinak obecně jet do uzavřeného úseku je asi blbost, protože ho asi uzavřeli pro nesjizdnost a každý asi chce předně dojet...
Ale ano. O tom ale řeč výše nebyla 😉
Jinak obecně jet do uzavřeného úseku je asi blbost, protože ho asi uzavřeli pro nesjizdnost a každý asi chce předně dojet...
topten
proc se neinvestuje do lepsi udrzby, aneb porucime vetru desti ?
tvl karliku, asi jsi v zivote nebyl na horach
ja cas od casu nevyjedu ani se ctyrkolkou a zustanu doma
a na to se deti vzdycky tesej, ze nejdou do skoly
tvl karliku, asi jsi v zivote nebyl na horach
ja cas od casu nevyjedu ani se ctyrkolkou a zustanu doma
a na to se deti vzdycky tesej, ze nejdou do skoly
Lord Owl
No mohli napsat další extrém - Rakousko.
Tam si na autokameru nesmíte natočit ani vlastní autonehodu, natož cizí účastníky provozu.
Tam si na autokameru nesmíte natočit ani vlastní autonehodu, natož cizí účastníky provozu.