Novinky
Hyundai Ioniq 5 N..."Hold my beer" 😁
Učte se, kluci japonští...https😐/www.auto.cz/…s-dostane-154318
Učte se, kluci japonští...https😐/www.auto.cz/…s-dostane-154318
@Ch.a.r.l.i.e.
Nemyslím si, že by chtěli postavit 2350kg těžkou dtodolu a cpát lidem jak je to super a navíc Vaculík ti vysvětlí, že titanic na silnici by byl stejně rychlý, nebo rychlejsí, než WRC.
Nemyslím si, že by chtěli postavit 2350kg těžkou dtodolu a cpát lidem jak je to super a navíc Vaculík ti vysvětlí, že titanic na silnici by byl stejně rychlý, nebo rychlejsí, než WRC.
@kari.laz
nova M5 vazi 2.5t
myslis, ze je v zatacce pomalejsi, nez o tunu lehci oct RS ??
hlupak kdo si to mysli
tim nemyslim zrovna tebe
nova M5 vazi 2.5t
myslis, ze je v zatacce pomalejsi, nez o tunu lehci oct RS ??
hlupak kdo si to mysli
tim nemyslim zrovna tebe
@topten nová M5 je ve všem horší, než předchozí model. Porovnání s ORS asi není úplně na místě.
@kari.laz
coz neznamena, ze kdyz je auto tezsi, tak je v zatacce pomalejsi
samozrejme kdyz je vsechno navrzeny vhodnym zpusobem
fyzika je jen jedna
viz M5 vs ORS
.
ale jestli porovnavas svyho plne nalozenyho kombika s rakvi na strese a 8 parama lyzi v ni kdyz jedes na hory proti tomu kdyz jedes na nakup do lidlu s jednou taskou a poloprazdnou nadrzi, tak to vliv samozrejme ma
jenze ty jsou 2 neporovnatelny situace
coz neznamena, ze kdyz je auto tezsi, tak je v zatacce pomalejsi
samozrejme kdyz je vsechno navrzeny vhodnym zpusobem
fyzika je jen jedna
viz M5 vs ORS
.
ale jestli porovnavas svyho plne nalozenyho kombika s rakvi na strese a 8 parama lyzi v ni kdyz jedes na hory proti tomu kdyz jedes na nakup do lidlu s jednou taskou a poloprazdnou nadrzi, tak to vliv samozrejme ma
jenze ty jsou 2 neporovnatelny situace
Uvedu vše na pravou míru, protože většina z vás nejela ani pořádným elektroautem (někteří jo, ale zalití žlučí odporu) ani sporťákem. Síla motoru je nad zvuk. Pravý zvuk je super, ale to hlavní to není. Zvuk je naprosto nepostradatelný třeba u rally. Více slyšíš než vidíš. Lehké sportovní auto je super hračka, ale ty potřebuješ auto na každý den. Je lepší mít silné osobní auto, se kterým jezdíš každý den, než mít klenot v garáži. Pak sám sebe přemlouváš, aby sis udělal čas na projížďku. Ioniq 5N má sílu supersportu, ale můžeš s tím pro rohlíky se spotřebou zahřátého TDI. Já vím, jak psal panadol, spalovák je rychlejší, na okruhu to dostalo 0,6 sek. od AMG Black series.
@KANKUNEN
Děkujeme, že si nám vysvětlil, co máme mít rádi, jak máme myslet a jak máme žít.
BTW Co si mám dát dnes na oběd? V kolik mám večeřet?
Děkujeme, že si nám vysvětlil, co máme mít rádi, jak máme myslet a jak máme žít.
BTW Co si mám dát dnes na oběd? V kolik mám večeřet?
@Tycoon vždyť to tam máš napsaný, můžeš si zajet pro rohlíky. Hlavně ne hovězí, víš kolik taková kráva vyprdí CO2?
@kari.laz
Ale co když si koupím rohlíky sypané mákem a Kankunen nemá rád mák?
Kankunen by pak sepsal přednášku o tom, že mák je špatný, že znehodnocuje chuť rohlíku a že každý ví, že sůl s kmínem jsou pro rohlík nejlepší a že on sní 5 rohlíků denně a proto je ten vyvolený, kdo to bude rozhodovat. Pak by se připojili DonVito a další, že je potřeba zavést povinný podíl prodejů rohlíků obsahujících sůl s kmínem na minimálně 20 % a přerozdělovat zisk z prodeje máku na dotace soli a kmínu. Horký Rom a jeho 10 multinicků by pak spamovalo o novinkách z pekáren.
Tomu všemu jsem se chtěl předejít.
Ale co když si koupím rohlíky sypané mákem a Kankunen nemá rád mák?
Kankunen by pak sepsal přednášku o tom, že mák je špatný, že znehodnocuje chuť rohlíku a že každý ví, že sůl s kmínem jsou pro rohlík nejlepší a že on sní 5 rohlíků denně a proto je ten vyvolený, kdo to bude rozhodovat. Pak by se připojili DonVito a další, že je potřeba zavést povinný podíl prodejů rohlíků obsahujících sůl s kmínem na minimálně 20 % a přerozdělovat zisk z prodeje máku na dotace soli a kmínu. Horký Rom a jeho 10 multinicků by pak spamovalo o novinkách z pekáren.
Tomu všemu jsem se chtěl předejít.
Tycoon, v rohlíkách se vyznáš, teď zkus o autech. Jak to vnímáš ty? Ať tu máme i jiný názor.
@KANKUNEN
Pro mě je zábava za volantem nikoliv o absolutních hodnotách zrychlení, maximální rychlosti nebo času na okruhu, ale o pocitu z ovládání auta, z mechanického fungování auta. To zahrnuje i zvukové a další vjemy. Vždycky jsem měl rád klasické pohybující se ručičky (nejen v autě, ale i ve všech ostatních přístrojích) atd atd
Ale určitě bych se nesnažil ostatní přesvědčovat, že to mají vnímat stejně jako já. Když má někdo rád dechovku, nebudu ho nutit, aby poslouchal rock, protože já ho mám rád a chci, aby ho všichni měli rádi.
Pro mě je zábava za volantem nikoliv o absolutních hodnotách zrychlení, maximální rychlosti nebo času na okruhu, ale o pocitu z ovládání auta, z mechanického fungování auta. To zahrnuje i zvukové a další vjemy. Vždycky jsem měl rád klasické pohybující se ručičky (nejen v autě, ale i ve všech ostatních přístrojích) atd atd
Ale určitě bych se nesnažil ostatní přesvědčovat, že to mají vnímat stejně jako já. Když má někdo rád dechovku, nebudu ho nutit, aby poslouchal rock, protože já ho mám rád a chci, aby ho všichni měli rádi.
Tycoon, to co říkáš zní krásně, ale teď to vše vsuň do reality. Ve skutečnosti když někde jedu STičkem 30km, tak sotva km se dá na to šlápnout.
@KANKUNEN
To není v rozporu s tím, co jsem psal.
S dnešními supervýkonnými auty je docela problém bavit se v normálním provozu, protože jsou až moc výkonné, a ideální pro ně je okruh nebo jiný závodní trať.
To není v rozporu s tím, co jsem psal.
S dnešními supervýkonnými auty je docela problém bavit se v normálním provozu, protože jsou až moc výkonné, a ideální pro ně je okruh nebo jiný závodní trať.
@KANKUNEN tak jsi nám napsal svůj pohled s pokusem nám to posunout. My ti vřele děkujeme, tleskáme a pošleme diplom.
@kari.laz Kritizovat umí každý mamlas, ale když chceš konkrétně oponovat, to už musíš mít nějaké zkušenosti. Ty já mám.
@KANKUNEN My ti tvoje skusenosti neberieme, a dakujeme, ze si sa s nami o ne podelil. Nebud skromny a zober si prosim ten diplom
78ko, výsměch by šel. Co teď něco z vlastních zkušeností nebo i představ.
@KANKUNEN
Nesouhlasím, zvuk vytaceneho poctivého motoru je uzasny.
Jenze takovych motoru moc neni.
Nesouhlasím, zvuk vytaceneho poctivého motoru je uzasny.
Jenze takovych motoru moc neni.
@KANKUNEN
Vcelku s tebou súhlasím.
Športové autá mám, mám aj auto na okruh a na kodrcanie je elektro moc dobré.
Taký Ionic 5N ale pre mňa moc zmysel nemá bo jazdím dialky a potrebujem aj ťahať. Na obyč jazdenie by mi stačila Tesla 3, EV6, Leaf alebo i3 ale potom je tých áut už nejako moc.
Športových áut sa zatial nevzdám, radšej elektra.
Vcelku s tebou súhlasím.
Športové autá mám, mám aj auto na okruh a na kodrcanie je elektro moc dobré.
Taký Ionic 5N ale pre mňa moc zmysel nemá bo jazdím dialky a potrebujem aj ťahať. Na obyč jazdenie by mi stačila Tesla 3, EV6, Leaf alebo i3 ale potom je tých áut už nejako moc.
Športových áut sa zatial nevzdám, radšej elektra.
@speedfred Na dálky je spalovák, nenávidím i to 10 minut dlouhé tankování. Raději stojím na odpočívadle bez kamionů.
Bylo by od redakce dobré udělat článek na téma nástup Trumpa do úřadu v souvislosti s automobily a automobilovým průmyslem.
@Pepa_007
Zatím nikdo neví, které ze svých bombastických slibů opravdu zavede do praxe. Něco by pro nás bylo pozitivní, něco negativní. V každém případě je jisté, že svět nebude jako dřív.
Zatím nikdo neví, které ze svých bombastických slibů opravdu zavede do praxe. Něco by pro nás bylo pozitivní, něco negativní. V každém případě je jisté, že svět nebude jako dřív.
@Pepa_007
zarizne trump EV svymu nejvetsimu podporovateloj ?
asi tezko
zarizne trump EV svymu nejvetsimu podporovateloj ?
asi tezko
@topten Prozradím ti malé tajemství: Tesla Muska neživí.
@topten Už to na půl udělal, jestli sis nevšimnul. Jedno z prvních opatření je zrušení povinného podílu 50% EV do roku 2030. A omezení daňových úlev a dotací na výstavbu nabíječek.
V pohodě, EV nezakázal, takže žádný problém. Je to v pořádku, když se EV časem prosadí samy , uvidíme?
@Pepa_007
Pochybuji, ze v auto.cz je nekdo kdo by dovedl takto slozite tema uchopit.
Co je ale jasne asi kazdemu je, ze Trump se, alespon rétorikou, vydal na cestu zpet k civilizaci zalozene na víře a ne na vědeckém poznani.
Rok 2024 opet globalne teplotně rekordní. Potvrzuji se predpovedi naproste vetsiny vedcu. Vidime i prime spojeni na lidskou činnost, stejne ale utikame pred jasnými dukazy do náruče populistů.
Pochybuji, ze v auto.cz je nekdo kdo by dovedl takto slozite tema uchopit.
Co je ale jasne asi kazdemu je, ze Trump se, alespon rétorikou, vydal na cestu zpet k civilizaci zalozene na víře a ne na vědeckém poznani.
Rok 2024 opet globalne teplotně rekordní. Potvrzuji se predpovedi naproste vetsiny vedcu. Vidime i prime spojeni na lidskou činnost, stejne ale utikame pred jasnými dukazy do náruče populistů.
Tak to prr. Já si nemyslím, že EV není zábavný. Té zábavy, co si tady v těch diskusích několika kr...nů sobě užije....
Zábavný elektromobil je oxymoron.
Já bych to zkrátil. Zábavný elektromobil není 😏
Bezne auta su lepsie s pohonom BEV, to je 98% aut, ktore rapidne zredukuju plytvanie energiou a emisie ICE cestnej dopravy, momentalne neexistuje logicky dovod preco by 2% sportovych aut mali byt elektricke, ich emsisie aj vdaka ich nizkemu najazdu su zanedbatelne a zaroven nejaku cast tych sportiakov ludia nahradia super vykonnymi BEV, ktorym ziadny spalovak vykonovymi parametrami nemozu konkurovat, preto sa mi aj paci pristup Mateho Rimac s novym Bugatti, kde pojde o krasny a krasne znejuci atomosfericky motor a bude ocarovat ludi vlastnostami, ktore BEV nikdy nebude mat a vykaslali sa na superenie v zrychleni a podobne s BEV, pretoze je to nemozne.
Co sa tyka Civic Type R, rad by som tam videl vysokootackovy krasne znejuci V-Tec atmosfericky hybrid, ale ak sa uz rozhodli pre turbo, tak buducnost vidim v elektricky asistovanom turbe v style Mercedesu, takze 400k z 2 litrov, akokolvek velmi fandim BEV, pretoze su super na kazdodenne jazdenie, v autach ako Civic Type R vobec nepotrebujem BEV pohon a reproduktorovy synteticky zvuk akoze motora.
Co sa tyka Civic Type R, rad by som tam videl vysokootackovy krasne znejuci V-Tec atmosfericky hybrid, ale ak sa uz rozhodli pre turbo, tak buducnost vidim v elektricky asistovanom turbe v style Mercedesu, takze 400k z 2 litrov, akokolvek velmi fandim BEV, pretoze su super na kazdodenne jazdenie, v autach ako Civic Type R vobec nepotrebujem BEV pohon a reproduktorovy synteticky zvuk akoze motora.
jakyhokoliv naradi nebo zarizeni
.
nedovedu si predstavit, ze by si manzelka vysousela vlasy treba s fenem pohanenym dyzlovym moturkem.
pritom pri slavnostnich prilezitostech vytahne elektricky fen z prvni repupliky.
skvostny a stale funkcni kousek, jen trochu tezsi
.
nebo vysavac s dyzlovym nebo benzinovym moturkem.
chtel by to mit nekdo doma podobne jako ma spalovak v garazi?
to je něco jiného. Elektřina funguje perfektně všude tam, kam jde dotáhnout kabelem. U mobilních věcí to zdaleka tak přesvědčivé není, ale vibrace a kravál podle mě nejsou dnes nezbytné. A to ani při sportu, viz třeba nasraní lidi co bydlí v blízkosti mosteckého okruhu.
samozrejme, ze to byla nadsazka
ale treba bateriova sekacka nebo krovinak je mnohem prijemnejsi nez benzinova
nesmrdi, je tissi, lehci, plynulej pojezd, nedolejvas benzin, roztoci se okazite na tlacitko bez startovani, zadnej servis, zabere min mista ..
jo souhlas
nicméně i když třeba křoviňák radši používám elektrický, semtam beru i benzínový protože ten se neptá
Jasne ze chtel.
arese?
https😐/youtu.be/vZRzJJcq6Rs?si=RWVUUNGktitceOKt
😃)
to sedi
i na panadola
AUTO NENÍ ELEKTROSPOTŘEBIČ!!!
Už jen sekat s BEV sekačkou zahradu je zatrest, zlatý benzín!!!