Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Pepa_007
To říkám furt. Napojit na úřad, posílat logy a video. A pokutovat rychlost, nedrzeni volantu, pasy, mobil,...... .
Urad by posílal jen složenky.
Urad by posílal jen složenky.
@Pepa_007 Na čo si platíme políciu z vybavením za miliardy? Ahá aby mohli vysedavať za naše peniaze na pumpach s kávičku šak my si priplatime za nejaký šmirovaci asistent. A pomáhať a chrániť zas poplaču že majú málo a zaplatíme aj to navyše!
@Pepa_007 Proč složenky? Koupí auta by se ti automaticky vytvořil povinný souhlas s inkasem z účtu.
kesumb
bez pasovy spony bych jezdit nemohl, s velkym vlekem nejde manevrovat pripoutanej a kolikrat musi clovek otevrit dvere aby vubec videl pres zlom vleku a ty dnesni pekace odmitaj jet s otevrenejma dverma. O sundani si mikiny ani nemluve. Nechte si tyhle vase snahy o bezpecnost pro nekoho jinyho..
Ale ja se na to muzu vykaslat, pro sebe si jeste dlouhy roky nekoupim auto s asistentem rychlosti a vypinatelnym lineassitentem. Nedokazu s tim normalne fungovat a taky nebudu. Az budu resit dalsi auto koupim to jenom pokud to nekdo dokaze cely odpojit natvrdo i za cenu zaruky.
Ale ja se na to muzu vykaslat, pro sebe si jeste dlouhy roky nekoupim auto s asistentem rychlosti a vypinatelnym lineassitentem. Nedokazu s tim normalne fungovat a taky nebudu. Az budu resit dalsi auto koupim to jenom pokud to nekdo dokaze cely odpojit natvrdo i za cenu zaruky.
@kesumb Za cenu ztráty záruky ti to odpojí 9 garážníků z 10ti. Určitě nejméně 2 z 10ti to budou umět i se zárukou.
@MarekAbsolon
no to si uplne nemyslim poptaval sem to na ix a poslali me nekam, ze prej pozdeji... X5 poface nez sem zjistil ze NEJDE vypnout adaptivni brzdeni k autu pred sebou a rekli mi totez
no to si uplne nemyslim poptaval sem to na ix a poslali me nekam, ze prej pozdeji... X5 poface nez sem zjistil ze NEJDE vypnout adaptivni brzdeni k autu pred sebou a rekli mi totez
@kesumb
Presne tak. Chceš otvoriť dvere keď cuvaš s vlekom tak moderné auto ťa vypne. *** kto takéto veci vymýšla. A poniektorý sa ešte tešia a radujú z takýchto “chytrých” pomocníkov.
Autá do budúcnosti nakúpené mám a to dokonca ešte aj bez abs a airbagu.😀
Presne tak. Chceš otvoriť dvere keď cuvaš s vlekom tak moderné auto ťa vypne. *** kto takéto veci vymýšla. A poniektorý sa ešte tešia a radujú z takýchto “chytrých” pomocníkov.
Autá do budúcnosti nakúpené mám a to dokonca ešte aj bez abs a airbagu.😀
traveldrive
Nič, len ďalšie predražené kurvítko. Zachvíľu už budeme mať asistentov aj na hajzli, ktorí budú kontrolovať, či máme stiahnuté gate, aby sme si do nich nenasrali...
del42sa
tvl, auta co budou práskat, to nevymyslíš, chybí už jen senzor značkového oblečení a vážení cestujích v sedadle za účelem nižších emisí ....
https😐/encrypted-tbn0.gstatic.com/images?…
https😐/encrypted-tbn0.gstatic.com/images?…
Lubo
Neviem si predstaviť čo k tomu Hyundai vedie, a komu by to nevadilo. Však nie sme v Číne kde ľuďom nevadí x kamier v každom aute zvonka a zvnútra.
A k tomu sa pridajú úniky záberov, koverzácie v aute… atď.
GDPR je tu na trýznenie bežných firiem a ľudí… že ťa sleduje Číňan cez kameru, že Vw uniknú dáta o polohe a osobných údajov 800 tis užívateľov EV, alebo Hyundai šmíruje v aute, predávajú sa tvoje nie úplne anonymizované dáta, ... to zrazu nevadí.
A k tomu sa pridajú úniky záberov, koverzácie v aute… atď.
GDPR je tu na trýznenie bežných firiem a ľudí… že ťa sleduje Číňan cez kameru, že Vw uniknú dáta o polohe a osobných údajov 800 tis užívateľov EV, alebo Hyundai šmíruje v aute, predávajú sa tvoje nie úplne anonymizované dáta, ... to zrazu nevadí.
@Lubo
nechces vedet co se da online vytahnout ze soudobyho skvarku... Zadny anonymizovany data never tomu!
nechces vedet co se da online vytahnout ze soudobyho skvarku... Zadny anonymizovany data never tomu!
Prelepíš kameru páskou. 😉
Nééé ty vole já fakt nechci nový auto. A ono se to neustále zhoršuje.