Videa

Zpět na článek

Videotest MG3 Hybrid+: Malá raketka za velmi slušné peníze

5 komentářů

Ja Prvni 123
Bezte s Cinou do haje...
Ja Prvni a Posledni
@Ja Prvni 123

Sympatizuji s Čínou, avšak k tvému druhu komunistů nemohu chovat úctu…
traveldrive
@Ja Prvni a Posledni
Ako keby niekoho tvoj názor zaujímal... Úcta od trolla má nulovú hodnotu.
3_diamanty
Skoda ze niektore bezne prvky vybavy ( ktore su inde pomaly v zaklade ) su tu az v top vybave .... ono sa to dozaista javi ako nie zla cena ... 22 litrov za vcelku priestranny mestsky hybrid v B segmente s vykonom skoro 200 koni ... ale ked sa na to clovek pozrie viac do hlbky tak zisti ze mu to bude asi tak na dve veci ( navyse aj pri top vybave su stale len 16tky ktore mi pri tej vysokej vajcoidnej kasni pridu stale akesi male ) ... a radsej by som tu prijal bezny maly turbobenzin s nejakymi 100 konikmi a za 17 litrov a kludne aj na 17tkach ... ono za 22 mame uz aj rodinneho dustera ci S cross a alebo paradnu scalu a vlastne kopec dalsich lepsich aut a nie cinske megavajce B segmentu s tisickou vselijakych kompromisov.. ako nic v zlom a prisaham ze som ho aj obzeral zo zvedavosti ( sklamal som sa ) a tak ked uz v tejto cene MG tak potom uz radsej za 22 litrov to "stare" ZS-ko s 1,0 tgi turbom na 17tkach v elegance vybave ( este su stale na skladoch )
Maxmilian_Von_Mondeo
Tohle auto testujete každé dva týdny až měsíc, akorát, že pokaždé v jiné barvě. Máte pocit, že žluté pojede lépe než modré?