Videa
Ja Prvni 123
2
Bezte s Cinou do haje...
Přejít do diskuze
Tohle auto testujete každé dva týdny až měsíc, akorát, že pokaždé v jiné barvě. Máte pocit, že žluté pojede lépe než modré?
@Ja Prvni a Posledni
Ako keby niekoho tvoj názor zaujímal... Úcta od trolla má nulovú hodnotu.
Ako keby niekoho tvoj názor zaujímal... Úcta od trolla má nulovú hodnotu.
Skoda ze niektore bezne prvky vybavy ( ktore su inde pomaly v zaklade ) su tu az v top vybave .... ono sa to dozaista javi ako nie zla cena ... 22 litrov za vcelku priestranny mestsky hybrid v B segmente s vykonom skoro 200 koni ... ale ked sa na to clovek pozrie viac do hlbky tak zisti ze mu to bude asi tak na dve veci ( navyse aj pri top vybave su stale len 16tky ktore mi pri tej vysokej vajcoidnej kasni pridu stale akesi male ) ... a radsej by som tu prijal bezny maly turbobenzin s nejakymi 100 konikmi a za 17 litrov a kludne aj na 17tkach ... ono za 22 mame uz aj rodinneho dustera ci S cross a alebo paradnu scalu a vlastne kopec dalsich lepsich aut a nie cinske megavajce B segmentu s tisickou vselijakych kompromisov.. ako nic v zlom a prisaham ze som ho aj obzeral zo zvedavosti ( sklamal som sa ) a tak ked uz v tejto cene MG tak potom uz radsej za 22 litrov to "stare" ZS-ko s 1,0 tgi turbom na 17tkach v elegance vybave ( este su stale na skladoch )