Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Vše je zase v pořádku, Fiat se v Itálii vrátil na první pozici

23 komentářů

Stejsn
Já si tu Pandu snad koupím. Ale tu předposlední teda.
Ja Prvni 123
@Stejsn
Taky se mi libi.
Akorat teda asi koupim tu novou, ta "Pandina" je fakt mala.
Pro "full size" chlapa.
Arese
@Stejsn Skvělá volba! 🙂👍
Pepa_007
Stará Panda bude končit a tak lidé nakupují za pěkné ceny ? Startuje na 360 000kc. Než nastoupí nový extra drahý model?
Ja Prvni 123
@Pepa_007 Bude koncit... mozna v roce 2030.

To zase neni uplne za dverma.

Navic hadam, ze stejne bude nejak pokracovat.
Pepa_007
@Ja Prvni 123 spekuluje se o 2027.
traveldrive
@Pepa_007

Ja ti neviem. Minulý týždeň som sa u nás v jednej predajni Fiatu pýtal, a objednať sa nedá - sú iba skladovky. Ale ktovie, čo bude. Dnes je tak, zajtra môže byť ináč.
Tycoon
Nic není v pořádku.
Být z 85 procent závislý na prodeji 15-leté Pandy, to je pro kdysi největší evropskou automobilku katastrofální výsledek.
Pepa_007
@Tycoon a co udělají prodeje s pouze novou Pandou......?
el sendador
@Pepa_007 Verim, ze spalovaci verze se bude prodavat dobre. Bude sice drazsi nez Pandina, ale je to podstatne vetsi auto - de facto po letech nahrada Punta.
Pokud se nechyti, bude to pro Fiat velky problem.
Tycoon
@Pepa_007

Ani ve Fiatu nejsou takoví blázni, aby přestali prodávat model, který tvoří většinu prodejů. Stará Panda se má prodávat dál pod názvem Pandina.
Krum Páč
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
el sendador
Mne spis prijde, ze ke konci roku byly prodeje Pandy nezvykle nizke - nekde jsem cetl, ze Fiat omezoval prodej kvuli emisnim pokutam.
Panda ma jinak v Italii dlouhodoby prodej kolem 10.000 mesicne, takze ted v lednu je to spis navrat k normalu.
Ja Prvni 123
A nebudeono to tim, ze je to uplne jina ypsilonka?

Nevim, jen takovej napad... a ti, co by koupili tu puvodni, si koupili Pandu.
Teda Pandinu.

😄
Arese
@Ja Prvni 123 Prodeje nové, ošklivé a drahé Ypsilonky prý činí sotva třetinu prodejů té staré. Vůbec se tomu nedivím...😧
el sendador
@Arese Vzhled je subjektivni, ale cena je oproti staremu modelu opravdu vysoka.
Arese
@el sendador Hele, na design předku nové Ypsilonky jsem nikde a od nikoho neslyšel jedinou pozitivní reakci! Když s takovým ksichtem přijdou Korejci, ještě se to dá nějak pochopit, ale u italské značky je to neomluvitelné! 😟👎
ericn
@el sendador vzhled je subjektivní, ale nová Y je hnusné auto. Díky tomu předku, technika Stellantisu a neodpovídající cena 👎 Panda dopadne stejně, moc krásy nepobrala a levná taky nebude… v IT problém…
Tycoon
@Arese

Mně se nelíbila ani ta stará Ypsilonka. Vzhled je prostě subjektivní. Ale drahota je objektivní kritérium.
Arese
@Tycoon To je pravda, ani ta minulá nebyla žádná krasavice. Ale proti té současné to ještě bylo zlaté...
KANKUNEN
Fiat jel spirálu smrti, obyčejnou prďolu prodával za náklady. Dráž by starou neprodali, na novou nebylo.
Arese
@KANKUNEN Tak teď ještě obnovit prodej skvělého Tipa v EU, Turci ho pořád velmi úspěšně vyrábějí a prodávají! 🙂👍
ericn
@Arese Na Evropu moc levne auto, nepřipojené k internetu = nikdo by tě nemohl kontrolovat 🤢 Ještě by se mohlo prokázat, že se dá vyrábět někde něco za normalní peníze…