Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Pepa_007
Stará Panda bude končit a tak lidé nakupují za pěkné ceny ? Startuje na 360 000kc. Než nastoupí nový extra drahý model?
@Pepa_007 Bude koncit... mozna v roce 2030.
To zase neni uplne za dverma.
Navic hadam, ze stejne bude nejak pokracovat.
To zase neni uplne za dverma.
Navic hadam, ze stejne bude nejak pokracovat.
Tycoon
Nic není v pořádku.
Být z 85 procent závislý na prodeji 15-leté Pandy, to je pro kdysi největší evropskou automobilku katastrofální výsledek.
Být z 85 procent závislý na prodeji 15-leté Pandy, to je pro kdysi největší evropskou automobilku katastrofální výsledek.
@Tycoon a co udělají prodeje s pouze novou Pandou......?
@Pepa_007 Verim, ze spalovaci verze se bude prodavat dobre. Bude sice drazsi nez Pandina, ale je to podstatne vetsi auto - de facto po letech nahrada Punta.
Pokud se nechyti, bude to pro Fiat velky problem.
Pokud se nechyti, bude to pro Fiat velky problem.
@Pepa_007
Ani ve Fiatu nejsou takoví blázni, aby přestali prodávat model, který tvoří většinu prodejů. Stará Panda se má prodávat dál pod názvem Pandina.
Ani ve Fiatu nejsou takoví blázni, aby přestali prodávat model, který tvoří většinu prodejů. Stará Panda se má prodávat dál pod názvem Pandina.
el sendador
Mne spis prijde, ze ke konci roku byly prodeje Pandy nezvykle nizke - nekde jsem cetl, ze Fiat omezoval prodej kvuli emisnim pokutam.
Panda ma jinak v Italii dlouhodoby prodej kolem 10.000 mesicne, takze ted v lednu je to spis navrat k normalu.
Panda ma jinak v Italii dlouhodoby prodej kolem 10.000 mesicne, takze ted v lednu je to spis navrat k normalu.
Ja Prvni 123
A nebudeono to tim, ze je to uplne jina ypsilonka?
Nevim, jen takovej napad... a ti, co by koupili tu puvodni, si koupili Pandu.
Teda Pandinu.
😄
Nevim, jen takovej napad... a ti, co by koupili tu puvodni, si koupili Pandu.
Teda Pandinu.
😄
@Ja Prvni 123 Prodeje nové, ošklivé a drahé Ypsilonky prý činí sotva třetinu prodejů té staré. Vůbec se tomu nedivím...😧
@Arese Vzhled je subjektivni, ale cena je oproti staremu modelu opravdu vysoka.
@el sendador Hele, na design předku nové Ypsilonky jsem nikde a od nikoho neslyšel jedinou pozitivní reakci! Když s takovým ksichtem přijdou Korejci, ještě se to dá nějak pochopit, ale u italské značky je to neomluvitelné! 😟👎
@el sendador vzhled je subjektivní, ale nová Y je hnusné auto. Díky tomu předku, technika Stellantisu a neodpovídající cena 👎 Panda dopadne stejně, moc krásy nepobrala a levná taky nebude… v IT problém…
KANKUNEN
Fiat jel spirálu smrti, obyčejnou prďolu prodával za náklady. Dráž by starou neprodali, na novou nebylo.
Taky se mi libi.
Akorat teda asi koupim tu novou, ta "Pandina" je fakt mala.
Pro "full size" chlapa.