Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeNový Citroën C3 je za leden jedničkou ve Francii, teprve podruhé v historii
20 komentářů
Pepa_007
Kufr 210 je tragédie. Průměrem třídy je cca 330. A tříválec vem čert.
@Pepa_007 objem kufru je 310 l
KANKUNEN
Já mám z toho Stellantisu pocit, že se vyhrabe. Až se dovyvine hybrid, tak to nahradí diesel. Mimo dodávky.
lamal
Nepaci sa mi to auto, posobi latentne a subtilne, taka terén koza. Tragicke to ovsem nie je. Co ma zaujalo su aspon hydrualicke dorazy na vsetkych 4 tlmicoch a predne spodne ramena su masivne ako na Octavii 4generacie. Mozno to hovori skor o Octavii, ze ich ma subtilne, ale vec pohladu.
Ozzman
Tak ona ani c5x neni cenove uplne marna, skladovku s 1.6turbem sezenes od cca 820-850 tisic a na to auto to je slušná nabidka. Jezdil jsem sestersky 4008, sice mu troxhu zmatkoval automat (phev verze), ale jinak to nebylo spatne auto a v Citronu neni icockpit
do byla odpověd pro toppera
do byla odpověd pro toppera
@Ozzman nehybridizová 1,6l je výborná motorizace, bohužel už jen jako skladovky nebo ojeté ....
@del42sa
Nekarbónuje ?
Nekarbónuje ?
@lamal https😐/autosalon.tv/novinky/ojetiny/spolehlivy-francouzsky-kompaktni-hatchback-utopie-nebo-realita-posvitili-jsme-si-na-dva-modely/pohledy/1
Šestnáctistovka THP nejvíce zlobila do normy Euro 5 včetně. Provedení Euro 6 (Puretech) má odolnější písty a odstraněné nejhorší chyby. S vhodným servisem a při používání kvalitního paliva je to už slušný motor
Přeplňovaný čtyřválec 1,6 PureTech o výkonu 133 kW s rozvody poháněnými řetězem se zatím ukazuje v docela dobrém světle. Je hezky pružný i tichý. Navíc prozatím majitele netrápí karbonováním ani jinými závadami. Kombinovaná spotřeba se u něj bude pohybovat mezi 7-8 l/100 km
už to není ani zdaleka ta hrozné jako u verzí THP kde problémy bývaly i s vysokotlakým palivovým čerpadlem a tendencí ke karbonování a samozápalům LSPI, kdy pak motor propálí píst.
Je třeba používat novější oleje určené pro přeplňované přímovstřikové motory (plní výkonnostní normu API SN+ nebo ještě lépe API SP). Chce to také s autem jezdit spíše mimo město. Verze Euro 6 má odolnější písty a další úpravy, čímž se snížily tendence ke vzniku LSPI, ale hromadění karbonu v sání a rychlé degradace oleje se motor nikdy úplně nezbavil, dá se tomu ale celkem slušně předcházet.
Šestnáctistovka THP nejvíce zlobila do normy Euro 5 včetně. Provedení Euro 6 (Puretech) má odolnější písty a odstraněné nejhorší chyby. S vhodným servisem a při používání kvalitního paliva je to už slušný motor
Přeplňovaný čtyřválec 1,6 PureTech o výkonu 133 kW s rozvody poháněnými řetězem se zatím ukazuje v docela dobrém světle. Je hezky pružný i tichý. Navíc prozatím majitele netrápí karbonováním ani jinými závadami. Kombinovaná spotřeba se u něj bude pohybovat mezi 7-8 l/100 km
už to není ani zdaleka ta hrozné jako u verzí THP kde problémy bývaly i s vysokotlakým palivovým čerpadlem a tendencí ke karbonování a samozápalům LSPI, kdy pak motor propálí píst.
Je třeba používat novější oleje určené pro přeplňované přímovstřikové motory (plní výkonnostní normu API SN+ nebo ještě lépe API SP). Chce to také s autem jezdit spíše mimo město. Verze Euro 6 má odolnější písty a další úpravy, čímž se snížily tendence ke vzniku LSPI, ale hromadění karbonu v sání a rychlé degradace oleje se motor nikdy úplně nezbavil, dá se tomu ale celkem slušně předcházet.
@del42sa
nj klasicky zivot s downsize turbo+GDI, dnes su to prakticky vsetky EU a korejske benziny, ak nepocitame 1.0TCe a hybrid od Renaultu s 1.6 MPI
nj klasicky zivot s downsize turbo+GDI, dnes su to prakticky vsetky EU a korejske benziny, ak nepocitame 1.0TCe a hybrid od Renaultu s 1.6 MPI
Tak to jsem netušil, škoda, ale koukal jsem, že i PHEV je skladovka 860, což vlastně není málo, ale na PHEV není moc. Škoda jen, že jim ten pohon nefunguje uplně ideálně. V tom Peugeotu 4008 se občas nechtělo převodovce odřadit nahoru při pruší jízdě a asi bych netipoval ten výkon 225k, podobně zkoušný PHEV od Hyundaie (stejný princip měniče a elektromotoru s turbomotorem) je tedy za mne lepší. Nicméně kdo hledá zajímavou alternativu k Oktávce, tak ten Citroen možná bude stát za projíždku. Jen tedy asi pro 4 členou rodinu to uplně není to pravé díky svažíté střeše. @del42sa
@Ozzman pokud neměříš 2 metry, tak to problém není
https😐/admin.idaoffice.org/…e-216-edited.png
porovnání s předchozí C5, která je hodně prostorná a aniv ní jsmem na zadním sedadle netrpěl nedostatkem prostoru nad hlavou
https😐/imgur.com/rj86oWC
https😐/admin.idaoffice.org/…e-216-edited.png
porovnání s předchozí C5, která je hodně prostorná a aniv ní jsmem na zadním sedadle netrpěl nedostatkem prostoru nad hlavou
https😐/imgur.com/rj86oWC
@Ozzman Jo, Citroen ma palubku normalni, jen nevim jak mic vyresili ten retez.
Nicmene tohle je clanek o C3 a u ni uz je nastesti ten nestastnej remen v oleji pryc.
Nicmene tohle je clanek o C3 a u ni uz je nastesti ten nestastnej remen v oleji pryc.
Není podařená. Je to spotřební pekáč, co za 5 let hodíš do lisu na plechovky. Bohužel...