Ekonomika
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeMitsubishi se finančně nedaří. Zisk mu může klesnout až o tři čtvrtiny proti odhadům
8 komentářů
Futurista
1
A přitom by stačilo, aby si Topr začal kupovat ty etalony třídy, designové skvosty, co maj nestutečné čaro a ... jak on to všechno tituluje?
KANKUNEN
1
@Futurista Evropa je proti japíkům úplně v klidu, Toyota si jede hybridy a Mazda R6, jinak hrůza
Ham.
Nevím kam chodí pan redaktor pro statistiky prodejů, ale podle ACEA všechny japonské automobilky kromě Mazdy (ta má pokles mínus 5,6😖 v Evropě za rok 2024 rostly a Mitsubishi nejrychleji, plus 42%.
@Ham.
Zisk a predaje asi nie su ten isty parameter, z toho co autor pise to ukazuje na nejaky zasadny problem pri vstupoch do vyroby.
Ked odhadovany predaj ma pokles do 5% a zisky spadli o 76% asi to nebude predajmi 😄 Pride mi to nerealne takyto sh1t.
Zisk a predaje asi nie su ten isty parameter, z toho co autor pise to ukazuje na nejaky zasadny problem pri vstupoch do vyroby.
Ked odhadovany predaj ma pokles do 5% a zisky spadli o 76% asi to nebude predajmi 😄 Pride mi to nerealne takyto sh1t.
@lamal To nerozporuji, ale jestliže autor píše o meziročním poklesu prodejů v Evropě o 7% a přitom evropské sdružení automobilových výrobců přisuzuje Mitsu 42% růst za rok 2024, tak je evidentně někde chyba.
https😐/www.acea.aut👋files/Press_release_car_registrations_December_2024.pdf
https😐/www.acea.aut👋files/Press_release_car_registrations_December_2024.pdf
@Ham.
Ano tie zdroje si rozporuju, mne nepride real aby mali z roka na rok o 76% nizsi zisk pri global predajoch nizsich o 5%.
Ano tie zdroje si rozporuju, mne nepride real aby mali z roka na rok o 76% nizsi zisk pri global predajoch nizsich o 5%.
@Ham.
Ty čísla jsou divné, našel jsem ani dalších, ze v Evropě ma růst. Ale jak víme, může za to EU, ze se automobilce nedaří, bez ohledu na to, ze tu prodává více.
Ty čísla jsou divné, našel jsem ani dalších, ze v Evropě ma růst. Ale jak víme, může za to EU, ze se automobilce nedaří, bez ohledu na to, ze tu prodává více.