Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Mitsubishi se finančně nedaří. Zisk mu může klesnout až o tři čtvrtiny proti odhadům

8 komentářů

Futurista
A přitom by stačilo, aby si Topr začal kupovat ty etalony třídy, designové skvosty, co maj nestutečné čaro a ... jak on to všechno tituluje?
KANKUNEN
@Futurista Evropa je proti japíkům úplně v klidu, Toyota si jede hybridy a Mazda R6, jinak hrůza
Ham.
Nevím kam chodí pan redaktor pro statistiky prodejů, ale podle ACEA všechny japonské automobilky kromě Mazdy (ta má pokles mínus 5,6😖 v Evropě za rok 2024 rostly a Mitsubishi nejrychleji, plus 42%.
lamal
@Ham.
Zisk a predaje asi nie su ten isty parameter, z toho co autor pise to ukazuje na nejaky zasadny problem pri vstupoch do vyroby.
Ked odhadovany predaj ma pokles do 5% a zisky spadli o 76% asi to nebude predajmi 😄 Pride mi to nerealne takyto sh1t.
Ham.
@lamal To nerozporuji, ale jestliže autor píše o meziročním poklesu prodejů v Evropě o 7% a přitom evropské sdružení automobilových výrobců přisuzuje Mitsu 42% růst za rok 2024, tak je evidentně někde chyba.
https😐/www.acea.aut👋files/Press_release_car_registrations_December_2024.pdf
lamal
@Ham.
Ano tie zdroje si rozporuju, mne nepride real aby mali z roka na rok o 76% nizsi zisk pri global predajoch nizsich o 5%.
Mikesus
@Ham.
Ty čísla jsou divné, našel jsem ani dalších, ze v Evropě ma růst. Ale jak víme, může za to EU, ze se automobilce nedaří, bez ohledu na to, ze tu prodává více.
Arese
@Ham. Tak ono taky Mitsu v EU rostlo skoro z nuly...😟