Veterán
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeAMC Pacer (1975-1979): Osobitý zámořský kompakt s šestiválci a V8 vynikal šířkou
14 komentářů
Arese
Hodně, hodně zvláštní auto. A zároveň velmi zajímavé. Každopádně bych řekl, že ten kombík byl mnohem hezčí než základní hatchback... Pro Evropany to bylo exotické auto už tím spojením karoserie 3dv. hatchbacku a pohonem zadních kol.
@Arese
To auto bolo zvláštne hlavne hlavne tým, že malo európsku dĺžku a americkú šírku, naživo som ho videl iba raz a vyzerá to ešte markantnejšie ako na fotkách.
To auto bolo zvláštne hlavne hlavne tým, že malo európsku dĺžku a americkú šírku, naživo som ho videl iba raz a vyzerá to ešte markantnejšie ako na fotkách.
kuk
Největší zrůda na silnici která měla nádrž hned za zadním nárazníkem a tudíž to byla jasná vstupenka na hřbitov.
@kuk Nepleteš si to s Fordem Pinto? V případě Paceru myslím takový skandál s masovými požáry při nehodě s nárazem zezadu neproběhl...
Pacer bol môj prvý "angličák". Ktovie, kde skončil, už si to nepamätám. Ale aj vo forme autíčka na hranie vzbudzoval údiv pre svoje proporcie.
Jedna vec v článku spomenutá nie je, a síce že Pacer sa dosť zle predával. Kabína sa vplyvom veľkého presklenia extrémne prehrievala a príplatková klimatizácia bola slabá. Po počiatočnom boome a popularite kvôli atraktívnym tvarom aj proporciám záujem postupne upadol. Nie nadarmo Gremliny a Pacery platili tuším v druhom kreslenom filme Auta za šunky...