Novinky
Blbost. S vozíkem či nosičem na kola se dost blbě couvá ke stojanu. Ideální je vepředu. Co se týká nabíjecích stojanů, nevím proč je neudělají oboustranné průjezdné jako na benzinkách. A nejhorší umístění mají koncernová auta, vzadu vpravo. Horší místo neexistuje.
@johny555 Minimálně pro domácí nabíjení mi vzadu vpravo připadá jako ideální místo. Zajedu do garáže popředu a wallbox mám vpravo na kraji u dveří. Vše je po ruce a nikde nic nepřekáží... Nemusím do garáže couvat a ani se mi kabel neplete pod nohy... Má to tak třeba i Toyota PHEV (vlevo se tankuje benzin, vpravo se nabíjí, obě místa jsou za mě úplně v pohodě a neměnil bych je).
ideal je uprostred strechy
a pouzit podobnej system jako kdyz se tankuje letadlo za letu
a pouzit podobnej system jako kdyz se tankuje letadlo za letu
@topten
Ty máš zjevně dobíjecí zásuvku mezi půlkama a kolíkem tě dobíjí hodně často...
Ty máš zjevně dobíjecí zásuvku mezi půlkama a kolíkem tě dobíjí hodně často...
@rohYpnol
ty nejen ze nemas cit pro techniku
ty nemas ani cit pro ironii
ale strasit umis sqele
ty nejen ze nemas cit pro techniku
ty nemas ani cit pro ironii
ale strasit umis sqele
Jen malé upřesnění. Odpor kabelu se dá ovlivnit průřezem / průměrem kabelu. Takže laicky řečeno, pokud bude kabel tlustší / bude mít víc mědi, bude mít menší odpor a tak může být delší.
Bude samozřejmě o něco těžší, ale nemyslím si, že by to byl takový problém.
Bude samozřejmě o něco těžší, ale nemyslím si, že by to byl takový problém.
@Jarda Moravec
odpor kabelu sa takisto da ovplivnit jeho dlzkou....ak bude dlhsi,bude mat vyssi odpor...
odpor kabelu sa takisto da ovplivnit jeho dlzkou....ak bude dlhsi,bude mat vyssi odpor...
@Jarda Moravec
Obsluhoval jsi vůbec někdy kabel na supechchargeru? Už dnes musí být přes kladku a i tak je to opravdu těžká manipulace, zvlášť pro slečny...
Obsluhoval jsi vůbec někdy kabel na supechchargeru? Už dnes musí být přes kladku a i tak je to opravdu těžká manipulace, zvlášť pro slečny...
@Jarda Moravec
odpor se taky da ovlivnit dratama z jinyho materialu
napr. stribro ma o necelejch 10% mensi mernej odpor nez med
odpor se taky da ovlivnit dratama z jinyho materialu
napr. stribro ma o necelejch 10% mensi mernej odpor nez med
@topten Já teda nevím, nejsem elektrotechnik a jako chápu, že má smysl řešit odpor vodiče, když má vedení kilometry, ale opravdu to má vliv v řádech jednotek metrů? Nevěřím... Podle mě má kratší kabel akorát dvě výhody, je levnější a hlavně lehčí...
@Barry Lyndon Ano, při těch šílených proudech, které se tím snaží procpat, aby se vyrovnali časům tankování benzínu/nafty, má bohužel i odpor těch pár metrů důležitý význam... Ono to jen dokresluje tu tragikomickou snahu dělat z elektromobility něco, co není.
(a to nemyslím jako obecnou kritiku elektromobility, ale jen ten pomýlený směr rychlonabíjení za každou cenu, které ve výsledku při vyšší penetraci BEV stejně fungovat nebude)
(a to nemyslím jako obecnou kritiku elektromobility, ale jen ten pomýlený směr rychlonabíjení za každou cenu, které ve výsledku při vyšší penetraci BEV stejně fungovat nebude)
Zijem v zahranici a casto nabijam v meste na pomalych nabijackach pocas nakupu alebo navstevy fitka a vela parkovani je šikmých s vjazdom dopredu. Nabijacka je tym padom na stene. Teraz mam elektromobil s konektorom vzadu vlavo nad kolesom a kabel je len o trochu dlhsi nez auto. Ak je vjazd na parkovacie miesto doprava, je nabijanie tym padom nemozne pre mna. Ak do lava, väčšinou kabel ako tak dociahne. Mne vyhovovalo najviac nabijanie vpredu za predným kolesom.
Nepochopil jsem, proč vlevo (v pravostranném světě). A jinak ta lowcostová integrace do světla je pěkně hnusná (stejně jako když je podobně takto přibastleno (tu ke světlu, tu k nárazníku) víčko nádrže (stejná nevzhlednost)).
Myslím si, nejlepší umístění je vpravo vzadu, na rozdíl od Tesly. Důvodem vznikající rezidenční AC nabíjení z veřejného osvětlení u podélných stání. V těchto případech bude do ulice trčet konektor s kabelem.
Skutečným důvodem k co nejkradšímu kabelu bude nejspíše jeho cena. U superchargerů se jedná o kapalinou chlazený kabel. Pokud by jste ho dimenzoval jako elektroinstaci s proudovou hustotou cca 5A/mm2 pro 250kW na 400V, tak by vyšel průřez zhruba 125mm2. S kabelem 2x125mm² plus datové žíly už se manipuluje špatně. Proto menší průřez a chlazení kapalinou.
tadyk je popis proc a jak je to s delkou, prumerem, stridavym a stejnosmernym proudem a pod...
https😐/www.conrad.cz/…rezu-kabelu.html
https😐/www.conrad.cz/…rezu-kabelu.html
Ideál je vzadu v rohu. Jako Kia EV6/Ioniq5 nebo Tesly. A ideálně v pravém rohu jako u EV6 protože se dá nabíjet i na pouličním podélném stání na AC nabíječkách aniž by kabel obíhal auto.
Z mého pohledu je však nejpraktičtější varianta umístění na přední části vozu, podobně jako u Renaultu Zoe 👍