Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ojetiny

Zpět na článek

Nepodceňujte testovací jízdy. Tomuto páru by ušetřila spoustu peněz

15 komentářů

Lenka Čížková
❤️ Saint Elon of Cybertrack ❤️
Ringhofer
Poněkud nepřesvědčivý článek převzatý kdoví odkud. Chyba může být na vícero stranách. Prodávat líznuté auto je vždy a všude finanční riziko jak pro prodávajícího, tak pro kupujícího. Nejhodnotnější informací je ta o steer-by-wire. Neautomobilová firma, jakou Tesla je, bude muset ve spolupráci s dodavatelem tohoto řešení ještě hodně pracovat na tom, aby řidičům vyhovovalo.
Arese
Jak si vůbec někdo může pořídit takovou obludu (a ještě elektrickou!) je nad lidské chápání normálních lidí... 😊))
traveldrive
@Arese

Fakt sa považuješ za normálneho? Neblázni...
Arese
@traveldrive Bože, ty jsi tak "vtipný"! 😂
traveldrive
@Arese
Prečo si myslíš, že som boh?
ryccardo
@Arese Já se přiznám, že jsem netušil, že ten křáp je steer by wire. To mi zní naprosto děsivě. Do toho bych teda nevlezl.
traveldrive
Sú dve možnosti:
1 - Nejaký pisálek si príbeh vymyslel
2 - Ostáva len dodať - retadovaní Amíci
Th0r
Nerozumím. Jak můžou prodávat auto, který je na leasing a je tedy leasingové společnosti. Stačí jí ho tedy vrátit. Resp. ten leasing ukončit.
Emel
@Th0r je finanční leasing a je operativní leasing.
TuDu
Za mě jsou přinejmenším zvláštní špatně nasazené poklice na kolech, na všech. Proč by je někdo sundával, když je to údajně nové auto a případně proč by je nasazoval, když už by je sundával.
ryccardo
@TuDu Za mě nepodstatný detail. Možná to tak má být, že to nesedí.
Arese
@ryccardo Že nějaké díly nesedí je přece u elektrioleček zn. Tesla normální stav! 🙂
johny555
Věřím, že i takoví lidé existují. Ale stane se, auto je jen spotřební zboží.
Pindulin
Autopilot v zakladu je, ale neni tam fsd. Neni to to same a manitele tesly to mate.