Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ojetiny

Zpět na článek

Nepodceňujte testovací jízdy. Tomuto páru by ušetřila spoustu peněz

15 komentářů

Lenka Čížková
❤️ Saint Elon of Cybertrack ❤️
Arese
@traveldrive Bože, ty jsi tak "vtipný"! 😂
traveldrive
Sú dve možnosti:
1 - Nejaký pisálek si príbeh vymyslel
2 - Ostáva len dodať - retadovaní Amíci
Arese
Jak si vůbec někdo může pořídit takovou obludu (a ještě elektrickou!) je nad lidské chápání normálních lidí... 😊))
traveldrive
@Arese

Fakt sa považuješ za normálneho? Neblázni...
ryccardo
@Arese Já se přiznám, že jsem netušil, že ten křáp je steer by wire. To mi zní naprosto děsivě. Do toho bych teda nevlezl.
Pindulin
Autopilot v zakladu je, ale neni tam fsd. Neni to to same a manitele tesly to mate.
Arese
@ryccardo Že nějaké díly nesedí je přece u elektrioleček zn. Tesla normální stav! 🙂
traveldrive
@Arese
Prečo si myslíš, že som boh?
ryccardo
@TuDu Za mě nepodstatný detail. Možná to tak má být, že to nesedí.
johny555
Věřím, že i takoví lidé existují. Ale stane se, auto je jen spotřební zboží.
TuDu
Za mě jsou přinejmenším zvláštní špatně nasazené poklice na kolech, na všech. Proč by je někdo sundával, když je to údajně nové auto a případně proč by je nasazoval, když už by je sundával.
Emel
@Th0r je finanční leasing a je operativní leasing.
Th0r
Nerozumím. Jak můžou prodávat auto, který je na leasing a je tedy leasingové společnosti. Stačí jí ho tedy vrátit. Resp. ten leasing ukončit.
Ringhofer
Poněkud nepřesvědčivý článek převzatý kdoví odkud. Chyba může být na vícero stranách. Prodávat líznuté auto je vždy a všude finanční riziko jak pro prodávajícího, tak pro kupujícího. Nejhodnotnější informací je ta o steer-by-wire. Neautomobilová firma, jakou Tesla je, bude muset ve spolupráci s dodavatelem tohoto řešení ještě hodně pracovat na tom, aby řidičům vyhovovalo.