Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Pepa_007
2
330kg? 😳😳
matuS
0
@Pepa_007 nestačí pre 1-2 osoby? Ja myslím, že bohate
Bonisek
to se s původní Californií nemůže vůbec měřit, rozdíl třídy
@Bonisek
Předpokládám, že jste auto viděl jen na obrázku. Rozdíl třídy to je, ale v komfortu a jízdních vlastnostech ve prospěch nového Multuvanu (tedy i Californie). Srovnáváte nesrovnatelné. Ano, doložnost není velká, ale jen u Hybridu, ve čtyřkolce a s náloží (za mě nesmyslného) nábytku.... T6,1 hybrid neměla. Kdo chce dodávku, koupí si Transportéra. Nesrovnávejte ale jabka s hruškama.
Předpokládám, že jste auto viděl jen na obrázku. Rozdíl třídy to je, ale v komfortu a jízdních vlastnostech ve prospěch nového Multuvanu (tedy i Californie). Srovnáváte nesrovnatelné. Ano, doložnost není velká, ale jen u Hybridu, ve čtyřkolce a s náloží (za mě nesmyslného) nábytku.... T6,1 hybrid neměla. Kdo chce dodávku, koupí si Transportéra. Nesrovnávejte ale jabka s hruškama.
@PavelII hybrid sice neměla, ale 4Motion ano a u nové je PHEV jediná volba, když člověk chce 4Motion. A za mě má california smysl právě jen v těch dvou nejvyšších verzích s nábytkem a hlavně ledničkou.
@Bonisek O víkendu jsem si opět ověřil, že řidiči VW T4-T6 se v silničním provozu většinově vyznačují těžko vysvětlitelným psychopatickým jednáním. Snad to s T7, kterou většinově neakceptují, skončí. 😄
karf996
Je tam hrozně moc kompromisů na úkor váhy a snahy o co nejnižší spotřebu 😒 váha/doložnost, nesklopná tři opěradla ve druhé řadě u beach tour, plastové zadní dveře, pohon 4x4, absence 7 místného provedení...