Testy
Ty sedadla mají opravdu falešný karbon? Jsem myslel, že je pravý. VZ5 měl tuším určitě pravý...
Sevca1
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Nevíte, jestli mají Torque splitter i verze "VZ"? V konfigurátoru to není specifikováno u žádné verze. Byť např. zde se uvádí "pro verze s pohonem všech kol": https😐/www.cupraofficial.cz/…-atraktivni-ceny
Vedle Teramaru tohle nedává smysl.
TSI opět bez nepřímého vstřiku... No, hold už člověk bude muset sáhnou když už ne po skladovce, tak po bazarovce...
Každopádně za mě má koncern lepší a zajímavější konkurenty. Formentor není můj oblíbený model, ja bych určitě bral Teramar.
TSI opět bez nepřímého vstřiku... No, hold už člověk bude muset sáhnou když už ne po skladovce, tak po bazarovce...
Každopádně za mě má koncern lepší a zajímavější konkurenty. Formentor není můj oblíbený model, ja bych určitě bral Teramar.
Tam je fakt kromě torque splitteru ještě i mezinápravová spojka ??
Proč, jakou má funkci ?
predpokladam, ze je ti tenhle system znamej. Skoda, ze ho nepopsal autor spravne...
nj je to takový standardní scénář, ve chvíli kdy do toho testeři zecnou vkládat vlastní představy jde to do kopru.
Chvilku jsem ovšem zapochyboval jestli v koncernu nevymysleli ještě další variantu na ultra quattro, ale to samozřejmě není možné jen s lamelovými spojkami
to by ale davalo smysl na predni napravu....
Ovsem aby to pak nebylo zbytecne jednoduchy...