Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeTrápení Volkswagenu v Číně nekončí, vlajková loď se prodává lépe i v Česku
28 komentářů
rohYpnol
8
VW se v Číně prodávat nebude. To vůbec není o VW. To je o tom že Čína už má své značky a modely, takže VW nepotřebuje.
Frank51482
4
@rohYpnol Je to přesně tak. A kdo viděl nové čínské modely, tak musí uznat, že Čína už opravdu nepotřebuje předražené evropské křápy. Čína kromě surovin už vlastně nepotřebuje cizího téměř nic. Ať koupím cokoliv, tak je to z Číny.
Mikesus
VW v Číně už nemá moc šancí, kdyz místní značky mají lepší techniku. Je to jen ukazka zaostalosti v moderních technologiích. Nemají tam moderni baterky. LFP nebo NMC? Ne smůla, jen zastaralé li-on. To je zakladni kámen úrazu u BEV VW. Pak tam jsou další drobnosti, kde cina ma náskok.
@Mikesus no můžeš rozvést rozdíl mezi NMC a baterkou z MEB? Je to to samé.
@psel
MEB ma NMC, od kdy? Nejprve bych začal tímto. Všude pisou li-on, a ano, i NMC jsou typu li-on, stejně tak LFP. Ovšem VW se všude vyhyba, aspon co jsem kdekoliv našel, označení NMC. Pokud mají již NMC, pak mi to uteklo a je můj příspěvek naprosto nerelevantni.
MEB ma NMC, od kdy? Nejprve bych začal tímto. Všude pisou li-on, a ano, i NMC jsou typu li-on, stejně tak LFP. Ovšem VW se všude vyhyba, aspon co jsem kdekoliv našel, označení NMC. Pokud mají již NMC, pak mi to uteklo a je můj příspěvek naprosto nerelevantni.
@Mikesus jo NCM mají od počátku MEBu, s ničím jiným by ve 2015 nenacpali 77kwh do toho rozměru. A jinak Lí Ion je ve všem, na začátku NCM 712 a další update mel byt NCM 811 ale jaké je složení teď jsem nenašel.
Jejich problém je v tom, ze 12 modulu je dražších než 4 nebo long blade CTP. Prostě CTP VW je drahý, zase je to měnitelné po malých modulech navíc to lépe zahřívají a chladí než Čína .
Třeba Mahindra má 8 modulů z shortblade LFP od BYD a dává 79kWh. A to vše na MEB.
Takže MEB umí cokoliv
Jejich problém je v tom, ze 12 modulu je dražších než 4 nebo long blade CTP. Prostě CTP VW je drahý, zase je to měnitelné po malých modulech navíc to lépe zahřívají a chladí než Čína .
Třeba Mahindra má 8 modulů z shortblade LFP od BYD a dává 79kWh. A to vše na MEB.
Takže MEB umí cokoliv
@Mikesus
Mikeši, mikeši. 99,99 % baterek v elektromobilech jsou Li-Ion. Některé z nich jsou NMC, některé LPF. Ostatní typy lze
víceméně zanedbat. A většina má kapalný elektrolyt, zatímco pevný a polymerní lze víceméně zanedbat.
Jinými slovy, když si koupíš VW MEB v Evropě, vždy dostaneš NMC. Pro čínský trh má VW MEB i typ LFP, který se na čínském trhu stává dominantním.
Platformy aut totiž nijak nesouvisí s chemií baterek.
Mikeši, mikeši. 99,99 % baterek v elektromobilech jsou Li-Ion. Některé z nich jsou NMC, některé LPF. Ostatní typy lze
víceméně zanedbat. A většina má kapalný elektrolyt, zatímco pevný a polymerní lze víceméně zanedbat.
Jinými slovy, když si koupíš VW MEB v Evropě, vždy dostaneš NMC. Pro čínský trh má VW MEB i typ LFP, který se na čínském trhu stává dominantním.
Platformy aut totiž nijak nesouvisí s chemií baterek.
@psel Přesně tak, všechny baterky v koncernu včetně prémie jsou odjakživa s Nikl Mangan Cobalt katodou bez ohledu na to, zda je to platforma MEB nebo PPE či starší J1 nebo dokonce první e-Golfy či e-Upy. Výjimkou jsou nejlevnějších modely v Číně (ID.3 s malými baterkami), kde je LFP, což je sice krok zpět, ale kvůli ceně je čínská konkurence k tomu donutila.
https😐/electrek.c👋2024/10/15/volkswagen-id-3-gains-lfp-battery-rival-cheaper-evs-china/
https😐/electrek.c👋2024/10/15/volkswagen-id-3-gains-lfp-battery-rival-cheaper-evs-china/
laco tralala
Aj Čínania majú viac rozumu ako Česi ? nič prekvapujúce, myslíme si v Európe že sme pupok sveta, ale sme 100 rokov za opicami
@laco tralala tvé dedukce jsou zázračné. Kdo má víc rozumu se dá měřit třeba úspěchem komoušů ve volbách. Nebo třeba tím jaké vztahy vláda národa udržuje s Ruskem. Sám si vyber jak by do toho zapadli Slováci.
Ale teď vážně někteří Češi mají víc rozumu než někteří Číňani. A naopak.
A 100 let za opicemi není fakt nikdo, jsme minimálně 25 milionu let za opicemi. I když si myslím, že u některých diskutujících tato doba proběhla v mžiku pikosekundy.
Ale teď vážně někteří Češi mají víc rozumu než někteří Číňani. A naopak.
A 100 let za opicemi není fakt nikdo, jsme minimálně 25 milionu let za opicemi. I když si myslím, že u některých diskutujících tato doba proběhla v mžiku pikosekundy.
@psel
Laco tralala je trápne decko, ale tvoj argument na prvých štyroch riadkoch, kámo, pokiaľ ho myslíš vážne, nesie znaky úplnej absencie inteligencie. Snáď je to len prechodná indispozícia.
Laco tralala je trápne decko, ale tvoj argument na prvých štyroch riadkoch, kámo, pokiaľ ho myslíš vážne, nesie znaky úplnej absencie inteligencie. Snáď je to len prechodná indispozícia.
@traveldrive přehlídl jsi ale teď vážně v mem textu?
Jen jsem tim přešel na tu úroveň příspěvku tralaláčka srovnávajícího rozum Číňanů a Čechů na základě prodejů ID7 v Číně v době čínského nového roku.
Jen jsem vybral jiné srovnávací parametry abych mu ukázal co za blbost to napsal.
Jen jsem tim přešel na tu úroveň příspěvku tralaláčka srovnávajícího rozum Číňanů a Čechů na základě prodejů ID7 v Číně v době čínského nového roku.
Jen jsem vybral jiné srovnávací parametry abych mu ukázal co za blbost to napsal.
@psel
V tom prípade sa ospravedlňujem a beriem späť. Neprišlo mi to celkom jednoznačné a asi ťa ešte málo poznám...
V tom prípade sa ospravedlňujem a beriem späť. Neprišlo mi to celkom jednoznačné a asi ťa ešte málo poznám...
@laco tralala a prečo majú viac rozumu? Lebo nekupujú VW? Alebo preto, že nekupujú BEV? Lebo tých tam kupujú najviac na svete, je to totiž najväčší trh elektromobilov na svete
@dodo24
zbytocne sa snazis, tralala sa pride vyblit tuposťami do diskusie aby sa udrziaval hate, kt. mu z nejakeho dovodu vyhovuje
zbytocne sa snazis, tralala sa pride vyblit tuposťami do diskusie aby sa udrziaval hate, kt. mu z nejakeho dovodu vyhovuje
Petr 1978
Sklízí co zaseli. Naučili je to, v počátku příspěvek na vývoj a teď si Čina hezky užívá, jací byli hlupáci
psel
Nemáš tik tok v infotainmentu nemáš prodeje v Číně. To samé pokud nemáš požehnání místní strany a vlády.
A vybrat si na porovnání měsíc leden není dobrý nápad, zamyslel bych se nad tím kdy se oslavuje čínský nový rok. Ne že by to něco měnilo na těch výsledcích prodejů id7, jsou fakt pekelné ale přesto …
A vybrat si na porovnání měsíc leden není dobrý nápad, zamyslel bych se nad tím kdy se oslavuje čínský nový rok. Ne že by to něco měnilo na těch výsledcích prodejů id7, jsou fakt pekelné ale přesto …
Jozef SK
Bohužiaľ nie len VW má problémy s predajom v Číne,ale týka sa to skoro všetkých Európskych automobiliek. Keďže pracujem v auto priemysle tak v Číne je aj brutálne rušenie auto- salónov kvôli predajom. Dalo sa to čakať domáca konkurencia je silná a Číňania podporia domáce značky.
3_diamanty
Nic nove ... ze dnes uz od vw ani nie je co kupit a este v ludovej cene... casy vw skoncili... navyse cina ma dnes uz xy vlastnych znaciek a mnohe z nich uz zrejme aj svojim know how budu pred tym navonok uzasnym vw
Frfla
VW bych nekoupil. To, ze sponzoruji Cinanovi nakup noveho vozu. U nas Id.7 za 1,3M v Cine to stejne za 750k. Jako sorry.
@Frfla hele jde o to co srovnáváš ne?
ID7 v Číně za tuhle cenu nemá APP550 ale starý a méně efektivní APP310, zato to vypadá že má tu 79kWh baterku která na své uvedení v Evropě čeká. Jede to na 18" kolech a pozbývá to vyhřívaný volant, a Vmax = 155km/h, víc se mi toho zjistit nepodařilo.
Varianta s novým motorem APP550, který je základem v ČR, je aktuálním kurzem za 865 tis Kč, včetně DPH je to 1,05 M Kč.
1,3M se slevou 15% (+- běžná sleva) je 1.1M s DPH.
Takže ceny na trhu jsou stejné, žádný velký rozdíl tam není.
Pokud srovnáváš jablka a hrušky tak ti vyjde ledacos.
A stejně si to nekoupíš ... Jako Sorry 😄.
ID7 v Číně za tuhle cenu nemá APP550 ale starý a méně efektivní APP310, zato to vypadá že má tu 79kWh baterku která na své uvedení v Evropě čeká. Jede to na 18" kolech a pozbývá to vyhřívaný volant, a Vmax = 155km/h, víc se mi toho zjistit nepodařilo.
Varianta s novým motorem APP550, který je základem v ČR, je aktuálním kurzem za 865 tis Kč, včetně DPH je to 1,05 M Kč.
1,3M se slevou 15% (+- běžná sleva) je 1.1M s DPH.
Takže ceny na trhu jsou stejné, žádný velký rozdíl tam není.
Pokud srovnáváš jablka a hrušky tak ti vyjde ledacos.
A stejně si to nekoupíš ... Jako Sorry 😄.
Marek Lalke
Proto se prece zmirnilo euro 7. VW tim usetril spoustu penez v Evrope a ted je muze spalit v cine.
Az i tyhle penize dojdou, tak si VW v Evrope zase pobreci a to, co usetri tady, obratem splachne do kanalu nekde v Asii.
Vsak proc ne, fuguje jim to dobre, proc to menit.
Az i tyhle penize dojdou, tak si VW v Evrope zase pobreci a to, co usetri tady, obratem splachne do kanalu nekde v Asii.
Vsak proc ne, fuguje jim to dobre, proc to menit.
Otakar II
ID.3 za 430 - takze to jde. Proc to nejde tady?
@Otakar II protože LFP a DPH.
Navíc mají v Číně horší výbavu a lacinější výrobní náklady v Číně. Nebo by jsi chtěl aby tady lidem platili čínské výplaty, můžeš si to vyzkoušet sám a dobrovolně si snížit svou výplatu na čínskou úroveň.
Navíc mají v Číně horší výbavu a lacinější výrobní náklady v Číně. Nebo by jsi chtěl aby tady lidem platili čínské výplaty, můžeš si to vyzkoušet sám a dobrovolně si snížit svou výplatu na čínskou úroveň.