Novinky
Skutečně hnusný, při pohledu z boku ani člověk neví na kterou stranu to jezdí. O palubovce ani nemluvím.... fuj
Tak vizáž nezvyklá, ale pokud by to bylo za zajímavou cenu (řekněme 250 litrů), tak by si člověk jistě rád zvykl 😉
C4 sedan měl být původně uvedený na trh někdy v září.. Generalita ale rozhodla jinak, takže reálný launch proběhně někdy ke konci prvního kvartálu příštího roku.. Samozřejmě i s dieselem 😉
Pisatel článku by se ale měl vypravit na obhlídku klasické C4 někde v showroomu.. Jen minimum se prodá bez mlhovek a klimatizace nu a každá C4 má zato tempomat i s omezovačem.
C4 Break (kombi)? Žel, toho bohdá nebude. Bratr Peugeot má kombíky v nižší střední jako jeden z nosných modelů.. Na oplátku zase nefušuje do MPV typu C4 Picasso, které s v Německu prodává takovým tempem, až jim (hádejte komu 😉 ) skřípou zuby :-! :yes:
Pisatel článku by se ale měl vypravit na obhlídku klasické C4 někde v showroomu.. Jen minimum se prodá bez mlhovek a klimatizace nu a každá C4 má zato tempomat i s omezovačem.
C4 Break (kombi)? Žel, toho bohdá nebude. Bratr Peugeot má kombíky v nižší střední jako jeden z nosných modelů.. Na oplátku zase nefušuje do MPV typu C4 Picasso, které s v Německu prodává takovým tempem, až jim (hádejte komu 😉 ) skřípou zuby :-! :yes:
Tak za tohle asi Citroen oscara neobdrží... Jasně... Jetta, Megane sedan, to láká... do toho lambochudých á la Linea... to je než důsledek rostoucí nižší střední a tedy narůstajicí designové možnosti udělat sedan i v tomto segmentu. Udělat, neznamená jen přilepit zadek... Udělat znamená udělat...
vecer si dam k posteli kyblik, kdyby se mi nahodou zdalo o c4 sedan, abych se moh rovnou vyblinkat 😉
Citroen vzdycky design umel. C4 je uplne perfektni, hlavne v interieru. Tohle docela ujde, zadek je tak trochu tradicne priplacnutej. Na Lineu to teda nema. Ta ma krivky paradne vyvazeny, s dobrym motorem, atd. atd. Vyhoda pro C4 Sedan, je, ze ho vyrabej cinani. Cinana nemusis platit tolik, jako Turka. Ale Linea se bude stejne prodavat lip, ma mensi motor a servis bude levnejsi. To samy s povinnym rucenim.
Nevím co máte někteří za problém? Auto se vám nelíbí - ok, smějte se mu a myslete si svoje. Já osobně jsem C4 taky na chut ještě donedávna nepřišel ale co jsem v ní párkrát jel tak člověk zjistí že to je dobré auto se zajímavým designem. To že některé detaily nejsou jako u 90% zbylých aut neznamená že to je horší či lepší. Jinak já jsem rád za každé auto, které se dá u nás koupit. Je fajn, že je z čeho vybírat a že pokud si koupím auto které se mě líbí tak šance že ho bude mít soused je menší 😉
Jak už jsem to psal při prvotním představení Triomphu pro čínský trh: moc pěkný vyvážený sedan, který není jen zmenšeninou většího nepovedeného brášky (Passat). Přeju Citroënu, ať se dobře prodává. Podle mě má velkou šanci na úspěch :yes: a např. z francouzské či italské nabídky v této třídě je jednoznačně nejhezčí.
Jedni ho nenávidí a druzí ho milují.Design tohoto auta u mne vyvolává silné emoce, řekl bych láska na první pohled.Já bych si ho koupil hned.
:yes:
:yes:
Zaujimave auto, aj tak si myslim, ze prve malo byt v Europe po htchbacku a kupe jedine kombi. Xsaru uz robit prestali a C4 na tuto dolezitu veziu stale caka. Nevytrhnu to ani tri minivany, ktore v tejto velkosti ponukaju. Lenze frantici, to su ini machri, vegetaci, co maju stale cas...