Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Mitsubishi nabízí rekordní záruku. Jako první ji dostane plug-in hybridní Outlander

11 komentářů

WinDiesel
Vraťte mu diesel a nebudete potřebovat rekordní záruku.
Radek Holodňák
@WinDiesel haha Petře
3_diamanty
Novy Outlander ma sice s pluginom v eu dobre sance napodobnit uspech predchodcu a samozrejme pomoze aj dobra zaruka.. dobre meno modelu... ale stejne mi tu v takomto 4,7m dlhom SUV chyba v eu jak klasicky benzin tak aj dizel... co uz. Novy outlander je kazdopadne vydareny... Australske testy su dobrym meritkom ( dovolim si tvrdit ze je este lepsi ako RAVka ) .... tak drzim palce... aby u nas hoci len ako plugin opat mohol predajne prekvapit
Mikesus
@3_diamanty
Diesel je uz mrtvej. Kazdy normální už vi, ze nema šanci plnit emise jedovatych plynu v realnem provozu. Kdyz za to nepomůžou evropske automobilky, uz i úředníci přiznávají barvu. Je dobre, ze se nabídka těchto jedometů omezuje.
praptak
@Mikesus Přesně a vůbec nejde v tomto případě prvotně o CO2.
Mikesus
@praptak
na peníze slysi každý, na zdraví málokdo.
Zetti
To by mi zajímalo, jestli tuhle agitku delas jen na internetu nebo to do tech lidi hustis face to face. Ja s tim trochu trpim, protože mi s tebou a tobe podobnym lidi povazuji za stejnyho ttrrottlla. I kdyz na baterky vetsinou jezdim, nema to nic spolecneho s zadnou environmentální ideou.
McLoo
Subaru má na slovensku tiež 8 ročnú záruku ale bez obmedzenia kilometrov.
_Teddy_
@McLoo
Pri tych slabych motoroch co pouzivaju mozu kludne dat aj 15-rocnu zaruku...
ondrasm
@_Teddy_
Zaruku 8 let resp. 250 tis. km davali i na 240 konoveho Forestera XT
MarekAbsolon
Tak dlouhé záruky se nabízejí ve 3 případech, hádejte, který toto je
1. Nový výrobce
2. Nová technologie
3. Výrobce je v ***i