Novinky
@3_diamanty
Diesel je uz mrtvej. Kazdy normální už vi, ze nema šanci plnit emise jedovatych plynu v realnem provozu. Kdyz za to nepomůžou evropske automobilky, uz i úředníci přiznávají barvu. Je dobre, ze se nabídka těchto jedometů omezuje.
Diesel je uz mrtvej. Kazdy normální už vi, ze nema šanci plnit emise jedovatych plynu v realnem provozu. Kdyz za to nepomůžou evropske automobilky, uz i úředníci přiznávají barvu. Je dobre, ze se nabídka těchto jedometů omezuje.
To by mi zajímalo, jestli tuhle agitku delas jen na internetu nebo to do tech lidi hustis face to face. Ja s tim trochu trpim, protože mi s tebou a tobe podobnym lidi povazuji za stejnyho ttrrottlla. I kdyz na baterky vetsinou jezdim, nema to nic spolecneho s zadnou environmentální ideou.
Novy Outlander ma sice s pluginom v eu dobre sance napodobnit uspech predchodcu a samozrejme pomoze aj dobra zaruka.. dobre meno modelu... ale stejne mi tu v takomto 4,7m dlhom SUV chyba v eu jak klasicky benzin tak aj dizel... co uz. Novy outlander je kazdopadne vydareny... Australske testy su dobrym meritkom ( dovolim si tvrdit ze je este lepsi ako RAVka ) .... tak drzim palce... aby u nas hoci len ako plugin opat mohol predajne prekvapit
Tak dlouhé záruky se nabízejí ve 3 případech, hádejte, který toto je
1. Nový výrobce
2. Nová technologie
3. Výrobce je v ***i
1. Nový výrobce
2. Nová technologie
3. Výrobce je v ***i
na peníze slysi každý, na zdraví málokdo.