Novinky
Man Ký
2
@KANKUNEN takový myslivec do lesa s multikárou - skvělý nápad. Takže zjednodušeně: tam, kde jsou třeba terénní schopnosti a něco odvézt, nebo táhnout, tam, kde je ještě stále potřeba rámová konstrukce a nejsou peníze na Land Cruisera, který stojí skoro dvakrát tolik. Do armády. Pro opraváře rozvodných sítí. Je toho spousta.
Přejít do diskuze
honzaHK
@Man Ký Ještě pohřebnictví hojně využívá pickupy, 4-5 naležato na korbu a 2 na sezení dozadu do double cabu.
honzaHK
@KANKUNEN To vymyslíš, pojď, to dáš! I když...koukám, že ti jde spíše o opak. A máš pravdu! Většina lidí potenciál pick upu skutečně nevyužije. Ještě že my kombíci a sedani furt vozíme 5 lidí a po strop narvanej kufr.
KANKUNEN
Já stále furt nevím, k čemu je Pick Up dobrý? Pro rybáře na kubík vody. Pro silničáře na rozmetač soli, ale to zvládne i Multikára, akorát se z toho tak neláme.
Man Ký
@vencelín cituji
A multikrava snad není v v provedení valník?
Přesnou hodnotu svetlosti nevím, ale nebude nijak dramaticky malá. Tím neříkám že do lesa je to lepší volba
(o lese nepadlo ani slovo, já ti věřím)
Přesnou hodnotu svetlosti nevím, ale nebude nijak dramaticky malá. Tím neříkám že do lesa je to lepší volba
(o lese nepadlo ani slovo, já ti věřím)
WinDiesel
@vencelín : možná že byste chlapi byli překvapeni, jak mohou pickupy posloužit. Například jich 1000 objednala od Toyoty armáda, zapomněli?
vencelín
@monky
Jako opičkak, to už snad není ani projev běžného člověka.
Upozornil jsem JEN A POUZE NA TO ŽE EXISTUJE I VERZE MULTIKRAVY 4X4 NIC VÍC NIC MIN. O JEJÍM VYUŽITÍ V LESE ANI SLOVO!!!!!!
Jako opičkak, to už snad není ani projev běžného člověka.
Upozornil jsem JEN A POUZE NA TO ŽE EXISTUJE I VERZE MULTIKRAVY 4X4 NIC VÍC NIC MIN. O JEJÍM VYUŽITÍ V LESE ANI SLOVO!!!!!!
Man Ký
@vencelín
po řadě
KANKUNEN:
co zvládne pick-up, to zvládne i multikára
já: multikára v lese?
vencelín: ale multikára je 4x4 (argument napovídající, že by mohla i do lesa)
vencelín: /opatrně přiznává/ multikára asi v lese není to nejlepší možné řešení.
kup si mozek, jak praví klasik...
po řadě
KANKUNEN:
co zvládne pick-up, to zvládne i multikára
vencelín: ale multikára je 4x4 (argument napovídající, že by mohla i do lesa)
vencelín: /opatrně přiznává/ multikára asi v lese není to nejlepší možné řešení.
kup si mozek, jak praví klasik...
Man Ký
@vencelín cituji
Mimochodem i multikrava je v provedení 4x4
k čemu směřoval tento příspěvek?
Mimochodem i multikrava je v provedení 4x4
k čemu směřoval tento příspěvek?
vencelín
@monkey
O čem se tu bavíme??????
Hromajs umíte číst porozumět psanemu textu, chlape????
O čem se tu bavíme??????
Hromajs umíte číst porozumět psanemu textu, chlape????
vencelín
@monky
Doporučuji pořádně číst co píši 😊.
Zopakuji, psal jsem že multikrava nemusí být lepší volbou
Doporučuji pořádně číst co píši 😊.
Zopakuji, psal jsem že multikrava nemusí být lepší volbou
Man Ký
@vencelín tak třeba Hilux a Multicar dle mého názoru nemají tytéž užitné vlastnosti😊 multikáru jsem v lese ještě neviděl.
vencelín
@monky