Já stále furt nevím, k čemu je Pick Up dobrý? Pro rybáře na kubík vody. Pro silničáře na rozmetač soli, ale to zvládne i Multikára, akorát se z toho tak neláme.
@KANKUNEN takový myslivec do lesa s multikárou - skvělý nápad. Takže zjednodušeně: tam, kde jsou třeba terénní schopnosti a něco odvézt, nebo táhnout, tam, kde je ještě stále potřeba rámová konstrukce a nejsou peníze na Land Cruisera, který stojí skoro dvakrát tolik. Do armády. Pro opraváře rozvodných sítí. Je toho spousta.
@monky
A multikrava snad není v v provedení valník?
Přesnou hodnotu svetlosti nevím, ale nebude nijak dramaticky malá. Tím neříkám že do lesa je to lepší volba
@vencelín
po řadě
KANKUNEN:
co zvládne pick-up, to zvládne i multikára
já: multikára v lese?
vencelín: ale multikára je 4x4 (argument napovídající, že by mohla i do lesa)
vencelín: /opatrně přiznává/ multikára asi v lese není to nejlepší možné řešení.
kup si mozek, jak praví klasik...
@monky
Jako opičkak, to už snad není ani projev běžného člověka.
Upozornil jsem JEN A POUZE NA TO ŽE EXISTUJE I VERZE MULTIKRAVY 4X4 NIC VÍC NIC MIN. O JEJÍM VYUŽITÍ V LESE ANI SLOVO!!!!!!
@vencelín cituji
Přesnou hodnotu svetlosti nevím, ale nebude nijak dramaticky malá. Tím neříkám že do lesa je to lepší volba
(o lese nepadlo ani slovo, já ti věřím)
@KANKUNEN To vymyslíš, pojď, to dáš! I když...koukám, že ti jde spíše o opak. A máš pravdu! Většina lidí potenciál pick upu skutečně nevyužije. Ještě že my kombíci a sedani furt vozíme 5 lidí a po strop narvanej kufr.
Jak ze to říkal Ivo Jahelka.......
Mimochodem i multikrava je v provedení 4x4
Doporučuji pořádně číst co píši 😊.
Zopakuji, psal jsem že multikrava nemusí být lepší volbou
O čem se tu bavíme??????
Hromajs umíte číst porozumět psanemu textu, chlape????
Mimochodem i multikrava je v provedení 4x4
k čemu směřoval tento příspěvek?
Jako info ze tato verze existuje, nic více nic mene
Vaše příspěvky? Ano to jsou.
po řadě
KANKUNEN:
co zvládne pick-up, to zvládne i multikára
vencelín: ale multikára je 4x4 (argument napovídající, že by mohla i do lesa)
vencelín: /opatrně přiznává/ multikára asi v lese není to nejlepší možné řešení.
kup si mozek, jak praví klasik...
Jako opičkak, to už snad není ani projev běžného člověka.
Upozornil jsem JEN A POUZE NA TO ŽE EXISTUJE I VERZE MULTIKRAVY 4X4 NIC VÍC NIC MIN. O JEJÍM VYUŽITÍ V LESE ANI SLOVO!!!!!!
(o lese nepadlo ani slovo, já ti věřím)
Pro jzdaky, pro myslivce, pro stavař, pro pozery 😊. Stačí?