Testy
Přihlásit pro přidání komentáře
adamzprahy
K testu bych dodal, že MS-RT by na to silniční cestování mohl disponovat ventilovanými sedačkami, které umí verze Platinum. Za mě teda na silnici bych volil Platinum, na zábavu Raptor. Tohle je tak nějak zvláštně mezi.
Jinak docela dobré čtení po dlouhé době 😊
Jinak docela dobré čtení po dlouhé době 😊
@adamzprahy Děkuji.
Přiznám se, že novým rangerem jsem jezdil v raptoru, wildtraku a právě v MS-RT, v platinu ne, ale právě na rychlejší silniční cestování nevěřím, že bude lepší. Pohodlnější v interiéru možná, ale nepůjde s ním jezdit tak rychle.
Přiznám se, že novým rangerem jsem jezdil v raptoru, wildtraku a právě v MS-RT, v platinu ne, ale právě na rychlejší silniční cestování nevěřím, že bude lepší. Pohodlnější v interiéru možná, ale nepůjde s ním jezdit tak rychle.
@Marek Bednář jasně, já to napsal trochu nepřesně. MS-RT určitě jezdí lépe na silnici, ale myslel jsem spíš daily ježdění kde zase člověk ocení prvky z Platinum - ten totiž už tak nějak je přizpůsobený jízdě po silnici a má mimo výbavy a materiálů v interiéru taky lepší odhlučnění kabiny. Takže za mě lepší kompromis do praktického života.
Mimochodem nevíte jestli MS-RT disponuje tím lepším odhlučněním jako Platinum?
Mimochodem nevíte jestli MS-RT disponuje tím lepším odhlučněním jako Platinum?
Man Ký
Jinými slovy, přesně tak, jak jsem očekával...
"Zatímco výkon v přímce je slušný, vychytávky odpružení jsou určujícím prvkem MS-RT, ale nejsou úplně povedené. Zatímco odpružení bylo sníženo o 40 mm, nastavení dvojitých příčných ramen vpředu a živé nápravy a listových pružin vzadu zůstalo stejné a na čemkoli jiném než na kulečníkově hladkém povrchu jízda nekonečně skáče a vrtí se ve všech rychlostech."
"Přidání sníženého odpružení a velkých kol jen kazí jinak slušnou jízdu Wildtraku, ale nestačí k tomu, aby se z něj stala alternativa Raptor ."
Prostě: listové péra budou vždycky super na převoz několika set kilogamů materiálu, na cestě ale hrůza.
/článek z autoe😜ressu, díky dementním smajlíkům nelze dát odkaz/
"Zatímco výkon v přímce je slušný, vychytávky odpružení jsou určujícím prvkem MS-RT, ale nejsou úplně povedené. Zatímco odpružení bylo sníženo o 40 mm, nastavení dvojitých příčných ramen vpředu a živé nápravy a listových pružin vzadu zůstalo stejné a na čemkoli jiném než na kulečníkově hladkém povrchu jízda nekonečně skáče a vrtí se ve všech rychlostech."
"Přidání sníženého odpružení a velkých kol jen kazí jinak slušnou jízdu Wildtraku, ale nestačí k tomu, aby se z něj stala alternativa Raptor ."
Prostě: listové péra budou vždycky super na převoz několika set kilogamů materiálu, na cestě ale hrůza.
/článek z autoe😜ressu, díky dementním smajlíkům nelze dát odkaz/
rohYpnol
Celkem mě překvapuje 4,5*
Nadšení se ve Světě motorů nekonalo, text jsem už nečetl...
Každopádně zacílení auta mi přijde značně mimo terč a velmi protichůdné. Fakt nevím k čemu takové auto. To ať si ale posoudi zákazník...
Nadšení se ve Světě motorů nekonalo, text jsem už nečetl...
Každopádně zacílení auta mi přijde značně mimo terč a velmi protichůdné. Fakt nevím k čemu takové auto. To ať si ale posoudi zákazník...
@rohYpnol odpružení dělá z Raptoru prakticky osobák. kdyby použili tutéž techniku a snížili ji, mohlo by to být zajímavé /třeba i včetně motoru/. Ale už tak hrozný /na poměry pick-upů určitě ne, tam to chválí, spíš koncepčně/ podvozek s listovými pery ještě snížit, to nemohlo dopadnout jinak.
Man Ký
OT: včera jsem viděl Cybertruck v černém matu, vše odpuštěno, brutál kára😊 vypadá fakt jako nic jiného - a pozornost teda budí neskutečnou
Jinými slovy, Raptor bude mít lepší motor, lepší podvozek a bude i sportovnější, než tohle? I s lepší světlou výškou?
Verze úplně k ho...