Novinky
Mě to až tolik nezajímá, ale určitě by šlo vyhledat, i když možná dnes ještě ne, zda po zahájení prodeje Mondea nestoupnuly i prodeje Passatu, nebo jestli tam není nějaký malý "hop". Protože je možné, že spousta lidí čekalo na nové Mondeo a nenašli v něm to, co hledali, tak nakonec vzali Passata. No nic, to byla jen taková úvaha.
si panacek docela zaprehanel, pretahavat zakazniky od premiovych znacek jako Audi, BMW => priznam se, ze na fotkach auto jeste vypada jakstaks, interier se mi zdal podezrelej hned na prvni pohled, ve skutecnosti pak auto bylo spis zklamanim, i kdyz to neni nejhorsi, co se mi potrdilo, byl vnitrek vozu, ktery "absolut scheiße", co je dobre je podvozek, ale ten najdu i jinde => takze chteli-li lovit i jinych vodach, nemeli podcenit prave tohle a kdo ma 3-ku nebo A4 urcite nikam presedat nebude, kdyby to slo, tak si klidne vsadim...stezi tak ty odveke konkurenty VW, jednoznacne Opel, ktery muze zachranit jen obri krok vpred
Pokud vezmu ze premiovka ma naskok v konfortu interieru naka ta infra kamera mne teda zas tak nerajcuje, jako jijich premiova cena, musim rici pokud, pomerim cenu nema 3-ka racionalni smysl krom image uyita hodnota je stejna jako u Mondea i ty jizdni vlastnosti jsou srovnatelne.
Vidim ze new Mondeo na to celkem ma. VW a Opel konkurence z tradice v DE, ja bych ani do jednoho nesel asi jako lidi z UK.
Vidim ze new Mondeo na to celkem ma. VW a Opel konkurence z tradice v DE, ja bych ani do jednoho nesel asi jako lidi z UK.
-VW -5.2
-Audi 4.0
-Seat 1.8
-Skoda 11.4
(zdroj: Automotive Industry News, 070😄
Skoda je naozaj v poslednom obdobi komerne velmi uspesna cast VW-Group. V cisle 0709/AID bol o skodovke dost obdivny clanok (zabavne nazvany "Skoyota", kedze skoda porazila v ziskovosti aj toyotu-europe).
BTW, za prve 4 mesiace predalo BMW v Cine 6700 aut, takze VW predalo o hooodne viac, ako dvojnasobok. Presnejsie by bolo povedat, ze len samotne Audi predalo v Cine viac ako dvojnasobok toho, co BMW...
Medzi predajnymi cislami a kvalitou je sice ista suvislost, ale nie priama umera (cim kvalitnejsi je tovar, tym sa lepsie predava). V hre o predajne cisla je kopec dalsich faktorov (zaruka, dizajn, renome, historicke suvislosti, atd.). Okrem toho, nemecky trh (a o nom je v clanku rec) je podobne deformovany, ako cesky/slovensky: domaci vyrobcovia su skratka uprednostnovany pri kupe aut, casto bez racionalnych dovodov.
Okrem toho, s Fordom to v Europe nie je vobec zle. Ak docitas az po posledny odstavec, zistis, ze jeho predaj za 1. stvrtrok medzirocne vzrastol o 1.3%, a to este neprehovorilo do statistiky Mondeo (jedine to "stare" vyraznym poklesom, ale to je normalne ked sa caka na novu generaciu).