Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeLevnější M-Hero a Rudá vlajka do terénu. Čínské off-roady budou i v Česku
10 komentářů
Ja Prvni 123
2
Fix namol bezte uz do haje s rudymi vlajkami!!
rohYpnol
Vždycky jsem měl problém se rozhdnout, jestli Géčko, Wrangler nebo Defender.
Čína to vyřešila. Vše v jednom. Doufám že v tom nakonec najdu i kousek LC.
Čína jede bomby, a stávající autoprůmysl se začíná otřásat v základech.
Čína to vyřešila. Vše v jednom. Doufám že v tom nakonec najdu i kousek LC.
Čína jede bomby, a stávající autoprůmysl se začíná otřásat v základech.
@rohYpnol Tak hlavně, že to má rudou vlajku 😄 Jsem zvědav na tvou recenzi... teda, pokud ještě starý web alespoň trochu funguje...
@rohYpnol Mám obavu, že za pár rokov budeš riešiť maximálne jednu dilemu - či si kúpiš čínske auto, alebo čínske auto.
@rohYpnol Tak to víme, ze rudá armáda a sovetsky svaz tě vždy imponovaly, jeho nástupce fašistické Rusko též. Takze není divu, že rudá vlajka tě přitahuje.
@Mikesus
No, kdyby jsi nebyl jak vydlabaný necky, tak by sis asi všimnul, že já neustále upozorňuji, že diktát BEV ze strany EU je podporou Číny a že to je ŠPATNĚ 🤣🤣🤣
Tolik k tomu co komu imponuje ty myšlenkový impotente...
No, kdyby jsi nebyl jak vydlabaný necky, tak by sis asi všimnul, že já neustále upozorňuji, že diktát BEV ze strany EU je podporou Číny a že to je ŠPATNĚ 🤣🤣🤣
Tolik k tomu co komu imponuje ty myšlenkový impotente...
Man Ký
Elektrický off-road na rámu... možná lesáci najdou využití, pokud to zaplatí stát. V soukromém sektoru mhm😊
kruskar
Rámový off road v elektrice se zrychlením 100km/4s. Kdo to ku.va chce?
Možná někdo jo, ale já nikoho takového neznám. A kdybych lidem ve svém okolí tohle nabídl, pošlou mě do prd.le.
Možná někdo jo, ale já nikoho takového neznám. A kdybych lidem ve svém okolí tohle nabídl, pošlou mě do prd.le.
@kruskar možná by ti mohlo napovědět, kdo z klasických výrobců ještě off-road na rámu nabízí😊 a včera jsem tu na kopci potkal prvního majitele elektrické G-class😊