Testy
Přihlásit pro přidání komentáře
Emel
Za cenu pod 600 tisíc korun (včetně dotace) - jakou dotaci myslíte? Já měl za to, že 589 je normální prodejní cena...
Frfla
Tak za 600k bych chtěl rodinné auto s pořádným kufrem a ne línou a nepraktickou lemru.
@Frfla
A nechtěl bys rodinné auto pořádným kufrem za 300? Nebo dokonce zadarmo?
A nechtěl bys rodinné auto pořádným kufrem za 300? Nebo dokonce zadarmo?
@Mikesus jj chtěl a hned dvě, prosím
@Frfla
Je mi to jasné. Kdo na něco nemá, chtěl by to hned několikrát, když by se rozdavalo.
Je mi to jasné. Kdo na něco nemá, chtěl by to hned několikrát, když by se rozdavalo.
@Mikesus pod 600k ceníkově stojí namátkou třeba VW Golf Variant a to jsme velikostně i kvalitativně úplně jinde.
Kdybys měl na výběr pro rodinu tohle e-C3 nebo VW Golf Variant za 600 tisíc, tak zvolíš e-C3?
A abys mi nenadával za koncern tak i30 kombi stojí ještě méně a těsně nad 600k snad i tvoje oblíbená Corolla kombík, pod 600k se vejde Yaris Cross který je rozhodně větší a použitelnější.
Kdybys měl na výběr pro rodinu tohle e-C3 nebo VW Golf Variant za 600 tisíc, tak zvolíš e-C3?
A abys mi nenadával za koncern tak i30 kombi stojí ještě méně a těsně nad 600k snad i tvoje oblíbená Corolla kombík, pod 600k se vejde Yaris Cross který je rozhodně větší a použitelnější.
@Mikesus
Jestli máš dost CZK, tak já ti jedno e-C3 prodám za 1.2 mil CZK. Když na to tedy máš. 😉
Jestli máš dost CZK, tak já ti jedno e-C3 prodám za 1.2 mil CZK. Když na to tedy máš. 😉
@adamzprahy
Mikesus nekupuje srot za pár korun. On kupuje AUTA za min 2 milióny. Ne auta pro otroky a plebs.
Mikesus nekupuje srot za pár korun. On kupuje AUTA za min 2 milióny. Ne auta pro otroky a plebs.
@adamzprahy No... Variant za 600... To je základ, třívál manuál, na plechu, holobyt. To nechceš.
Stačí vzít akční model People se čtyřválcem a trochou výbavy a seš nad mega, ani nemrkneš a pořád máš před sebou dlouhej seznam dalších příplatků, který radši vynecháš...
Stačí vzít akční model People se čtyřválcem a trochou výbavy a seš nad mega, ani nemrkneš a pořád máš před sebou dlouhej seznam dalších příplatků, který radši vynecháš...
@Mokrous bavíme se o porovnání v ceně eC3 v testu. Ten 1.0 TSI jede lépe a je plnohodnotně použitelný i na dálnici, tohle tam sotva může vjet. Základ má sice plecháče, ale jinak full LED světla, vyhřívané sedačky, volant, autoklimu, senzory vpředu vzadu, žádný holobyt to není. Akční People stojí od 714k a je to vizuálně i funkčně hezky vybavené plnohodnotné auto. Takže jediný rozdíl co je, tak příplatek za automat, to beru. Že jsi hned přes milion? To nepřeháněj, to bych musel zaklikat snad uplně všechno co jde a do R-Linu. A to jsme výbavou a vším v jiném vesmíru než eC3.
Měli jsme ve firmě základní Golf Variant 1.0 TSI, párkrát jsem s tím jel a byl jsem pozitivně překvapený, i v této verzi vyspělé auto, kterému v základu chybí spíš jen stylové prvky.
Reagoval jsem na Mikesusovo rýpnutí, které je mimo. Za 600k i dnes dostaneš kombíka pro rodinu s dostatečnou výbavou.
Měli jsme ve firmě základní Golf Variant 1.0 TSI, párkrát jsem s tím jel a byl jsem pozitivně překvapený, i v této verzi vyspělé auto, kterému v základu chybí spíš jen stylové prvky.
Reagoval jsem na Mikesusovo rýpnutí, které je mimo. Za 600k i dnes dostaneš kombíka pro rodinu s dostatečnou výbavou.
@Mikesus Odpovídající cena by byla tak 350-380tis Kč v základu 😋
@ericn
Ovšem pouze za předpokladu, že by to umělo aspoň ukazovat aktuální spotřebu a mělo to vyhřívanou baterii.
Ovšem pouze za předpokladu, že by to umělo aspoň ukazovat aktuální spotřebu a mělo to vyhřívanou baterii.
@Frfla Tak to musíš jít pro Taigo Love 1.5 TSI 110kW DSG.
Kufr je solidní i když to nemá na ovci a díky nízké hmotnosti a pohonu to jede líp jak Tiguan/Kodiaq TDI 142kW.
Kufr je solidní i když to nemá na ovci a díky nízké hmotnosti a pohonu to jede líp jak Tiguan/Kodiaq TDI 142kW.
PowerHouse
Hlavní problém je,
že ve Francii jsou na toto dotace. Takže to lidé kupují kvůli dotacím a u nás se to díky těm dotacím zdraží.
že ve Francii jsou na toto dotace. Takže to lidé kupují kvůli dotacím a u nás se to díky těm dotacím zdraží.
rohYpnol
Tomuto se říká BEV průšvih jak vrata.
Přesně tohle dělá BEV další medvědí službu. Technologie, která není připravena pro reálný provoz a podmínky naopak zákazníka dokonale zklame.
BEV od Stellantisu jsou ukázkou, jak BEV nemá vypadat. Zkrátka, kdo podporuje BEV, podporuje Čínu. To je realita.
Přesně tohle dělá BEV další medvědí službu. Technologie, která není připravena pro reálný provoz a podmínky naopak zákazníka dokonale zklame.
BEV od Stellantisu jsou ukázkou, jak BEV nemá vypadat. Zkrátka, kdo podporuje BEV, podporuje Čínu. To je realita.
rohYpnol
No, musím uznat, že toto byl opravdu mizerný test. Z druhé strany jde o opravdu mizernou plechovku. Takže vlastně odpovídající.
Až se plně promítnou emisní ekofašistické povolenky EU, tak BYD bude mít v EU doslova žně.
Až se plně promítnou emisní ekofašistické povolenky EU, tak BYD bude mít v EU doslova žně.
@rohYpnol keby si sa trochu zamyslel, tak ti je jasné, že cielom je urobiť EU energeticky sebestačnú. Áno, vyžaduje si to úsilie a nejaké obete ale je to jediná udržatelná cesta. Čakať či nám tretia strana predá a za kolko je velke riziko...
@dodo24
Energetická soběstačnost =blackout ve Španělsku?
Energetická soběstačnost =mrhání energií na zkapalňování?
Energetická soběstačnost =závislsot na bateriích z Číny?
Aha, jasné...
Energetická soběstačnost =blackout ve Španělsku?
Energetická soběstačnost =mrhání energií na zkapalňování?
Energetická soběstačnost =závislsot na bateriích z Číny?
Aha, jasné...
@rohYpnol
Trefné. Skoro všechny fotovoltaické panely, větrné turbíny, baterie, permanentní magnety a další technologie pro tu jejich iluzorní "energetickou soběstačnost" se vozí z Číny. Fakt nepochopím, jak někdo těm zelenorudým ideologickým nesmyslům může věřit.
Trefné. Skoro všechny fotovoltaické panely, větrné turbíny, baterie, permanentní magnety a další technologie pro tu jejich iluzorní "energetickou soběstačnost" se vozí z Číny. Fakt nepochopím, jak někdo těm zelenorudým ideologickým nesmyslům může věřit.
@Tycoon
Je to úplně stejnéj jako Fiala zařídil nezávislost na ruské ropě a plynu. Realita www.blisty.cz/…opu-a-zemni-plyn
Je to úplně stejnéj jako Fiala zařídil nezávislost na ruské ropě a plynu. Realita www.blisty.cz/…opu-a-zemni-plyn
@rohYpnol realita je přesně taková, jak Fiala říká - nejsme závislí na ruské ropě a plynu. A píše se to i v tom tvém článku.
@praptak A my máme řeky na stavbu vodních elektráren? A my umíme stavět JE? A my umíme vyrábět palivové tyče? Já jen, abych si tu soběstačnost uměl představit.
Krum Páč
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
@Emel
Fiala má 104 pohodlnou většinu v PS i většinu v senátu.
Proč Česko nezakázalo dovoz Ruské ropy a plynu?
Fiala má 104 pohodlnou většinu v PS i většinu v senátu.
Proč Česko nezakázalo dovoz Ruské ropy a plynu?
@rohYpnol to je úplně jiná debata. Proč - pravděpodobně proto, že je levnější. Fiala neříká "přestali jsme kupovat ruskou ropu", říká "nejsme závislí". Cítíš v tom rozdíl? Vnímáš, že ta nezávislost má svou hodnotu i pokud ji nevyužiješ?
@Emel
Je to stejné jako když začneš tvrdit že EU nezakazuje spalovací auta 2035, ale "jen" nařizuje 0g CO2.
Fiala nevyřešil žádnou závislost na ruské ropě a zemním plynu jak tvrdí. Jsme na ní závislí stále. Jen to již není z důvodu kapacity TALu, ale "pouze" z ekonomických či jiných důvodů.
Takže znovu - proč Česko nezakázalo dovoz Ruské ropy a plynu?
Je to stejné jako když začneš tvrdit že EU nezakazuje spalovací auta 2035, ale "jen" nařizuje 0g CO2.
Fiala nevyřešil žádnou závislost na ruské ropě a zemním plynu jak tvrdí. Jsme na ní závislí stále. Jen to již není z důvodu kapacity TALu, ale "pouze" z ekonomických či jiných důvodů.
Takže znovu - proč Česko nezakázalo dovoz Ruské ropy a plynu?
@rohYpnol pokud vím, tak od března Družbou žádná ropa neteče. Asi si nemusíme vysvětlovat, že za dané situace je výhoda, že jsme schopní všechnu potřebnou ropu dovážet jinak. A to přesně je ta nezávislost. Pokud budeme nucení kupovat ropu od jinud třeba o 5$ za barel dráž, tak se vůbec nic neděje. Kdybychom tu alternativu neměli, byl by to problém.
@rohYpnol protože se snažíš odvést pozornost od toho, co jsi napsal na začátku - Fiala měl pravdu a závislí nejsme.
Proč jsme dovoz nezakázali je sekundární věc. Předpokládám, že důvod je ten, že bychom utratili víc peněz a vláda v tom neviděla dostatečný "politický" přínos.
Proč jsme dovoz nezakázali je sekundární věc. Předpokládám, že důvod je ten, že bychom utratili víc peněz a vláda v tom neviděla dostatečný "politický" přínos.
@Emel
Pokud se dodávky Družbou obnoví, tak se prokáže že stále závislí jsme.
Pokud se dodávky Družbou obnoví, tak se prokáže že stále závislí jsme.
@rohYpnol neprokáže. Takhle logika nefunguje. To, že je Družba zavřená a my máme ropy dost, naopak znamená, že už závislí nejsme. I kdybychom se ji rozhodli zase otevřít... třeba proto, abychom nebyli závislí na TAL.
@Emel
Pokud bysme nebyli závislí na ruské ropě/plynu, není důvod obnovovat dodávky od Ruska.
Ono je to totiž ještě trochu jinak. My totiž jsme závislí na Orlenu! A ten si určuje, odkud vezme zdroje. Jinak řečeno - Fiala lhal a sliboval něco, co splnit nemohl.
Pokud bysme nebyli závislí na ruské ropě/plynu, není důvod obnovovat dodávky od Ruska.
Ono je to totiž ještě trochu jinak. My totiž jsme závislí na Orlenu! A ten si určuje, odkud vezme zdroje. Jinak řečeno - Fiala lhal a sliboval něco, co splnit nemohl.
@rohYpnol
Rusko uz nas nemuzu vydirat.
To je cele a je to velice dobra zprava.
Jeste lepsi by bylo, kdyby lide a trollove jako Rohypnol pochopili, ze za energetickou krizi bylo prave vydirani ruska a ne “Fiala”
No a bonus by byl vzpomenout si, kdo tu na namestich rval, ze se musime okamzite vzdát rusku a obetovat Ukrajinu jinak zmrzneme.
Rusko uz nas nemuzu vydirat.
To je cele a je to velice dobra zprava.
Jeste lepsi by bylo, kdyby lide a trollove jako Rohypnol pochopili, ze za energetickou krizi bylo prave vydirani ruska a ne “Fiala”
No a bonus by byl vzpomenout si, kdo tu na namestich rval, ze se musime okamzite vzdát rusku a obetovat Ukrajinu jinak zmrzneme.
@Hendly
Hendlíčku hujeříčku, jenže ono to je o tom, JAK TU ENERGETICKOU KRIZI FIALA NEZVLÁDL řešit!!! Ne o tom, že nastala. Fiala nechal propsat ceny do celé ekonomiky. PROTO jsme měli jednu z njevyšších inflací!!!
Hendlíčku hujeříčku, jenže ono to je o tom, JAK TU ENERGETICKOU KRIZI FIALA NEZVLÁDL řešit!!! Ne o tom, že nastala. Fiala nechal propsat ceny do celé ekonomiky. PROTO jsme měli jednu z njevyšších inflací!!!
@rohYpnol
Krizi způsobilo vydirani ruska. Pata kolona ruska zde rvala na náměstích.
Nastroje proti inflaci ma CNB ovladana muzem Zemana a Babise.
Krizi způsobilo vydirani ruska. Pata kolona ruska zde rvala na náměstích.
Nastroje proti inflaci ma CNB ovladana muzem Zemana a Babise.
@rohypnol mám v obci Lidl a Albert. Nakupuju v Lidlu. Ale nejsem na něm závislý.
Orlen musí respektovat platné regulace.
Orlen musí respektovat platné regulace.
@Hendly
Hendlíčku, zase je vidět jak VŮBEC ničemu nerozumíš. Nejsilnějším nástrojem proti inflaci je ... VLÁDNÍ POLITIKA!!!
Hendlíčku, zase je vidět jak VŮBEC ničemu nerozumíš. Nejsilnějším nástrojem proti inflaci je ... VLÁDNÍ POLITIKA!!!
@rohYpnol
Znova.
Energeticka krize zacla vydiranim ruskem.
Inflace- detailne tomu rozumi opravdu jen odbornici. Zakladni nastroje proti inflaci ma CNB. Tam sedi Zemanem a Babisem dosazeny muz.
A druha vec. Mame mot davno Euro.
Ukazalo se, ze koruna nas proti inflaci neuchránila, coz byl hlavni argument proti prijeti eura…
Znova.
Energeticka krize zacla vydiranim ruskem.
Inflace- detailne tomu rozumi opravdu jen odbornici. Zakladni nastroje proti inflaci ma CNB. Tam sedi Zemanem a Babisem dosazeny muz.
A druha vec. Mame mot davno Euro.
Ukazalo se, ze koruna nas proti inflaci neuchránila, coz byl hlavni argument proti prijeti eura…
@rohYpnol
Vláda může inflaci ovlivnit jen krátkodobě (mohla například utlumit raketový nárůst inflace v roce 2022).
Za dlouhodobou inflaci je zodpovědná ČNB. Ta svou politikou určuje, kolik je peněz v ekonomice. Pokud nechá růst peněžní zásobu rychleji než ekonomiku, způsobí to inflaci.
Za posledních 10 let vzrostl reálný HDP o zhruba 25 %. Peněžní zásoba M3 v bilanci ČNB však za stejnou dobu vzrostla o zhruba 100 %. Velmi zjednodušeně se dá říct, že z těch 100 % nárůstu M3 se 25 % použilo na zvýšenou směnu zboží, služeb a dalších věcí, zatímco zbylých 75 % nárůstu bylo pro ekonomiku nadbytečných a projevilo se to jako inflace.
Některé členy ČNB jmenoval Klaus, některé Zeman. Ti, které jmenoval Pavel, ovlivní budoucí inflaci. Ale nečekal bych změnu. ČNB už od svého vzniku v roce 1993 trvale porušuje základní ustanovení zákona o ČNB, které říká, že "Hlavním cílem činnosti České národní banky je péče o cenovou stabilitu". V naprostém protikladu s tímto zákonným ustanovením si ČNB dává cíl každoroční nárůst inflace o 2 % (tzn. cenová nestabilita), přičemž i tento cíl poručující zákon většinou překračuje.
Vláda může inflaci ovlivnit jen krátkodobě (mohla například utlumit raketový nárůst inflace v roce 2022).
Za dlouhodobou inflaci je zodpovědná ČNB. Ta svou politikou určuje, kolik je peněz v ekonomice. Pokud nechá růst peněžní zásobu rychleji než ekonomiku, způsobí to inflaci.
Za posledních 10 let vzrostl reálný HDP o zhruba 25 %. Peněžní zásoba M3 v bilanci ČNB však za stejnou dobu vzrostla o zhruba 100 %. Velmi zjednodušeně se dá říct, že z těch 100 % nárůstu M3 se 25 % použilo na zvýšenou směnu zboží, služeb a dalších věcí, zatímco zbylých 75 % nárůstu bylo pro ekonomiku nadbytečných a projevilo se to jako inflace.
Některé členy ČNB jmenoval Klaus, některé Zeman. Ti, které jmenoval Pavel, ovlivní budoucí inflaci. Ale nečekal bych změnu. ČNB už od svého vzniku v roce 1993 trvale porušuje základní ustanovení zákona o ČNB, které říká, že "Hlavním cílem činnosti České národní banky je péče o cenovou stabilitu". V naprostém protikladu s tímto zákonným ustanovením si ČNB dává cíl každoroční nárůst inflace o 2 % (tzn. cenová nestabilita), přičemž i tento cíl poručující zákon většinou překračuje.
Mr.Murphy
chvilku jsem se o tuhle věc zajímal a pak šel jinam, protože
1) nižší výbavový stupeň nenabízí výškově stavitelnou sedačku řidiče ani za příplatek
2) není zde možnost ani přikoupit tepelné čerpadlo (nezávisle na výbavovém stupni)
To z toho auta fakt dělá socku.... nic proti, někomu to může stačit, proč ne. Ale já chtěl trošku plnohodnotější věc a tak jsem skončil cenově o dost výš, ale zas mám auto se vším všudy.
Jinak ale kdybych to měl na rozvoz pizzy nebo prostě jako auto v rodině jen do města, úplně v klidu a rád bych tím jezdil (samozřejmě bych bral raději Pandu)
1) nižší výbavový stupeň nenabízí výškově stavitelnou sedačku řidiče ani za příplatek
2) není zde možnost ani přikoupit tepelné čerpadlo (nezávisle na výbavovém stupni)
To z toho auta fakt dělá socku.... nic proti, někomu to může stačit, proč ne. Ale já chtěl trošku plnohodnotější věc a tak jsem skončil cenově o dost výš, ale zas mám auto se vším všudy.
Jinak ale kdybych to měl na rozvoz pizzy nebo prostě jako auto v rodině jen do města, úplně v klidu a rád bych tím jezdil (samozřejmě bych bral raději Pandu)
@Mr.Murphy
Pořád dokola. Ta rovnice stále vůbec nesedí. Cenová parita není ani na obzoru. Auto nedává smysl. Ani ekologický (energetický mix), ani ekonomický.
Kdyby to stálo 300k, neřeknu půl slova. No, půl možná jo, protože ekologicky z pohledu CO2 to nic zásadního nepřináší.
Pořád dokola. Ta rovnice stále vůbec nesedí. Cenová parita není ani na obzoru. Auto nedává smysl. Ani ekologický (energetický mix), ani ekonomický.
Kdyby to stálo 300k, neřeknu půl slova. No, půl možná jo, protože ekologicky z pohledu CO2 to nic zásadního nepřináší.
Th0r
Mestske vozitko za 600 k, neni to tak davno kdy za to bylo auto stredni tridy. S dojezdem 200 km, realne to bude min. Pri obvykle spotrebe 20 kWh na 100 km. Kvuli infrastrukture, minimalne u nas, tak mezi nabijenim bude cca 100 km. Pri dojezdu 50 km bude kazdy uz hledat nabijecku. Lepsi golfovy vozik 👍🤭 Neni nad ekologii, kdy se mrha surovinami a energii na vyrobu zbytecnosti.
@Th0r na druhou stranu - tohle auto prostě jasně říká, k čemu se hodí a k čemu ne. Město a okolí, krátké trasy, ideálně za předpokladu domácího nabíjení... dálnice jen jako nouzovka na pár km.
600t je dost peněz, ale vzhledem k inflaci a rostoucím mzdám ne až zase tolik... vem si, kolik ještě před pár lety stálo srovnatelné Zoe. Jasně, spalovák vyjde levněji a provozem to nedoženeš, obzvlášť pokud akceptuješ manuál...
600t je dost peněz, ale vzhledem k inflaci a rostoucím mzdám ne až zase tolik... vem si, kolik ještě před pár lety stálo srovnatelné Zoe. Jasně, spalovák vyjde levněji a provozem to nedoženeš, obzvlášť pokud akceptuješ manuál...
@Emel problém je že i když dorovnáme automat tak máš Kamiq, Yaris Cross apod. stále za méně peněz, větší auta, použitelnější a v tomto případě i rychlejší nebo teda nad 50 km/h podle článku 😁
Takže je to docela bída, nějak jsem snad z diskuzí nebo odkud pochytil že e-C3 bude zajímavá za málo peněz, no teda podle mě vůbec. Jediné co se stalo, že to psychologicky posadilo cenu na BEV poměry níž, ale stále se v rámci třídy a toho co dostaneš jedná o desítky procent nahoru za velmi kompromisní použitelnost.
Takže je to docela bída, nějak jsem snad z diskuzí nebo odkud pochytil že e-C3 bude zajímavá za málo peněz, no teda podle mě vůbec. Jediné co se stalo, že to psychologicky posadilo cenu na BEV poměry níž, ale stále se v rámci třídy a toho co dostaneš jedná o desítky procent nahoru za velmi kompromisní použitelnost.
@adamzprahy mluvíš o použitelnosti. eC3 rezignuje na to být něčím víc než městským autem... a za mě to možná není úplně špatně. Prostě tam není tepelné čerpadlo, takže v zimě topím přímotopem... a maximálka je 130 a nad 100 to moc nejede... ale pro městské auto, je tohle problém?
Když budeš chtít něco lepšího, skončíš třeba u Elroqu, to je za 800 dobrá koupě. Použitelnost je o velkej kus dál, jenže pořád to není rodinné auto bez kompromisů... a je to +200t.
Když budeš chtít něco lepšího, skončíš třeba u Elroqu, to je za 800 dobrá koupě. Použitelnost je o velkej kus dál, jenže pořád to není rodinné auto bez kompromisů... a je to +200t.
@Emel to všechno beru, ale pak to nemůže stát stejně nebo víc než větší dospělejší auta, která fungují dobře ve městě i mimo něj a v případě Toyoty jsou hybridní, tj. nízkoemisní v městském provozu. 600k je prostě strašně moc. Cena nastavená asi na nějaké dotace někde v evropě, určitě ne u nás.
Respektive kdo chce být progresivní, ať do toho ty peníze dá. Ale stále je to hodně daleko od údajné "parity" a řešení pro všechny.
Respektive kdo chce být progresivní, ať do toho ty peníze dá. Ale stále je to hodně daleko od údajné "parity" a řešení pro všechny.
@adamzprahy jak nemůže... stojí 😄
Prostě si za elektriku připlatíš a v drtivé většině se ti to na provozu nevrátí, moožná při fakt dlouhodobém vlastnictví, díky servisu nebo díky vyšší prodejní ceně ojetiny... ale spíš ne, spíš je to prostě tvoje volba dát za elektriku něco navíc (v tomhle segmentu).
Parita je třeba u Tesly Y nebo Enyaqu, tady zatím ne.
Prostě si za elektriku připlatíš a v drtivé většině se ti to na provozu nevrátí, moožná při fakt dlouhodobém vlastnictví, díky servisu nebo díky vyšší prodejní ceně ojetiny... ale spíš ne, spíš je to prostě tvoje volba dát za elektriku něco navíc (v tomhle segmentu).
Parita je třeba u Tesly Y nebo Enyaqu, tady zatím ne.
@Emel Fakt vyjde levnejsie spalovak? Na Citigu mam skoro 100 000 km, keby som to dalej pouzival na cestu do prace 10 rokov, tak za 10 rokov spalim 15 000 € na benzine. Rozdiel medzi manualom a elektrickou verziou je 8000 €. Nieco spalim aj elektriky, ale mam pocit, ze elektricka verzia vyjde lacnejsie. A pohodlie asi tiez, ako radit manualne a nemat sancu vyhriat a vychladit auto. Pokial to c3 umoznuje 😄 S tym akoze 100 kw nabijanim to nemusi byt take hrozne aj na nejaku dovolenku v lete raz rocne. V zime to bude horsie. Treba si vyskusat, alebo minimalne dobre zvazit taketo uvahy.
@xxc
Jestli najedeš 15 tis. km za rok při průměrné spotřebě cca 7l, tak tě lituji že musíš jezdit v Citigu. Normální člověk si na takový nájezd kupuje trochu jiné auto.
Jestli najedeš 15 tis. km za rok při průměrné spotřebě cca 7l, tak tě lituji že musíš jezdit v Citigu. Normální člověk si na takový nájezd kupuje trochu jiné auto.
@rohYpnol Uz s tym velmi nejazdim, ale boli casy, ked som mal prvy rok asi aj 30 000 km. Nie kazdy ma peniaze, aj ten test je o aute pre chudobu.
@xxc ve většině případů ano. Tady připlácíš oproti benzínu 200t. Ušetříš možná korunu na kilometr... a benzínové auto je dynamičtější a prostornější. Pokud s tím budeš jezdit krátké trasy, tak se ti to nevrátí, pokud dlouhé... no tak jsi chudák, na dlouhé trasy tohle auto není.
@Th0r proc by to mit spotrebu 20? mozna v lednu.... Me jezdi EV Kia o dve tridy vys tedka po meste za 14kwh
Pepa_007
Mnoho, velice mnoho kompromisů. Vlastně auto do města pro dva. Nouzově 4. To vše za dost vysokou cenu. Pár se jich určitě prodá.
@Pepa_007 denne ve meste vidam kolony aut kde sedi 4 dospeli.... 😉
@Mr.Murphy
Každá rodina s minimální mzdou si může dovolit alespoň 3 nová auta tak, aby jedno mohlo být poskakovadlem 2+2 do města. Samozřejmě elektrické. O 100% dražší než se spalovacim motorem. Protože se máme skvěle a díky zodpovědné vládě a skvělým nařízením a směrnicím EU tu je ráj na zemi. Analogový, papírový... 😉
Každá rodina s minimální mzdou si může dovolit alespoň 3 nová auta tak, aby jedno mohlo být poskakovadlem 2+2 do města. Samozřejmě elektrické. O 100% dražší než se spalovacim motorem. Protože se máme skvěle a díky zodpovědné vládě a skvělým nařízením a směrnicím EU tu je ráj na zemi. Analogový, papírový... 😉
@rohYpnol průměrná mzda je 46 (medián 42)... jo, máme se dobře. A ne, tohle zatím není pro každého.
@Emel
Výborně. Takže Jak to je?
- 22% obyvatel ČR bere starobní důchod
- 4% obyvatel ČR bere invalidní důchod
- 25-30% obyvatel jsou děti, žáci a studenti
- 3,5% obyvatel jsou na mateřské/rodičovské dovolené
-ca 5% obyvatel jsou nezaměstnaní a nezaměstnaní
-------------------------------------------------------------------
Tj. 60-65%% obyvatel se průměrná mzda vůbec netýká.
Ze zbytku 40% pak 2/3 pracujících na průměr nedosáhnou.
Tj. celkově nějakých 13% se můžeme bavit, že má alespoń průměrnou mzdu... Jasně, je tam zjednodušní, někdo má třeba 2 práce, někdo studuje a pracuje, někdo má invalidní důchod a pracuje atd.
Ale reálně máš nějakých cca 15%, kteří budou mít vyšší než průměrnou mzdu. To je opravdu báječné, jak se máme skvěle...
A jistě, hujeři tady opět napíšou něco ve stylu, že těch 85% si za to můžou sami a jsou to jen neschopní flákači a darmožrouti, že...
Výborně. Takže Jak to je?
- 22% obyvatel ČR bere starobní důchod
- 4% obyvatel ČR bere invalidní důchod
- 25-30% obyvatel jsou děti, žáci a studenti
- 3,5% obyvatel jsou na mateřské/rodičovské dovolené
-ca 5% obyvatel jsou nezaměstnaní a nezaměstnaní
-------------------------------------------------------------------
Tj. 60-65%% obyvatel se průměrná mzda vůbec netýká.
Ze zbytku 40% pak 2/3 pracujících na průměr nedosáhnou.
Tj. celkově nějakých 13% se můžeme bavit, že má alespoń průměrnou mzdu... Jasně, je tam zjednodušní, někdo má třeba 2 práce, někdo studuje a pracuje, někdo má invalidní důchod a pracuje atd.
Ale reálně máš nějakých cca 15%, kteří budou mít vyšší než průměrnou mzdu. To je opravdu báječné, jak se máme skvěle...
A jistě, hujeři tady opět napíšou něco ve stylu, že těch 85% si za to můžou sami a jsou to jen neschopní flákači a darmožrouti, že...
lamal
"Maximální rychlost je 135 km/h, což můžete pocítit už při napojování do průběžného pruhu na dálnici či předjíždění." - maximalka je fakt slaba, ale ako to moze byt malo pri pripojeni do pruhu na dialnici s maximalkou 130kmh ? To ako vsetci v redakcii to v najazde roztiahnete na 150kmh aby to vobec bolo bezpecne ? Spotrebam by to odpovedalo... 😊
Drncanie na ostrych nerovnostiach su na stopro prehustene pneu, aky bol tlak v pneu pocas testu ? V inych testoch C3 tieto neduhy nikto nepopisuje.
Drncanie na ostrych nerovnostiach su na stopro prehustene pneu, aky bol tlak v pneu pocas testu ? V inych testoch C3 tieto neduhy nikto nepopisuje.
"Zavazadlový prostor je identický se spalovací C3. Nabízí 310 litrů, což je sice průměr v segmentu, ale praktický tvar a nízká nákladová hrana využitelnost zvyšují. " - nízka nákladová hrana 80 cm nad cestou?
"44 kWh baterie typu LFP je technologicky starší než modernější typy. " - niekto objavil Ameriku. Bolo by blbé, keby boli modernejšie typy zároveň zastaralejšie.
Ano, 14:06 jsi začal.
Tak hlavně je to naopak. LFP je novější technologie než NMC.
OK, laboratorně byly LFP dříve než NMC.
Stačí se podívat u výrobců kteří používají oba typy baterií kam dávají LFP a kam NMC a na jejich parametry. LFP je vždy v nejlevnějších entry modelech s pomalejším rychlonabíjením a s nižším výkonem elektromotorů. Jako příklad třeba TM3, základní model LFP, max. nabíjení 170kW, výkon elektromotorů 283 koní
TM3 LR dual motor NMC, max. nabíjení 250kW, výkon elektromotorů 498 koní.
Faktom, ale zostáva, že LFP máju až dva krát vyššie C ako NMC. Rovnako ťažkej baterky dostaneš asi o 50% vyšší výbíjací prúd a zvládajú vyššie tepelné zaťaženie.