Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeNová Alfa Romeo Stelvio zcela změnila podobu. Příď je k nepoznání a karoserie celkově nakynula
33 komentářů
Pepa_007
Takové neco mezi Tonale a Junior. Snad nebude osazena 1.2 Turbo TŘÍVÁLCEM. Nebo 1.6 bez turba.
Jako vrchol očekávám 2.9 V6 biturbo. Standard 2.0 turbo. 😉 👍🏻
Jako vrchol očekávám 2.9 V6 biturbo. Standard 2.0 turbo. 😉 👍🏻
Mokacio
Alfě fandím a jsem rád, že přijde druhá generace Stelvia. Alfa momentálně, tak jako mnohokrát ve své historii, dělá skutečně řidičská auta. Když jsem ještě nedávno četl, že Alfě hrozí krach, tak jsem si říkal, jaká by to byla pro evropský aut. průmysl škoda. Evropské automobily nyní musejí spolupracovat a snažit se mnohem více, než kdy v historii, jinak nás ušlape Čína. Tohle jsou dobré zprávy, ať vypadá jakkoli.
Mr.Murphy
Pánové tak od tohodle nečekám absolutně nic.... derniéra Alfy.... Raději to zavřít než předělávat Pežoty a dávát na to to hrdé logo.
Ale třeba se pletu, dostane to americký řadový šestiválec, elektro výkonné jak Tesla a rád přehodnotím svůj názor 😉
Ovšem dle toho co předvedli s Juniorem zůstávám brutálním skeptikem.
Jaká je vlastně ta platforma? FWD? RWD nebo co?
Ale třeba se pletu, dostane to americký řadový šestiválec, elektro výkonné jak Tesla a rád přehodnotím svůj názor 😉
Ovšem dle toho co předvedli s Juniorem zůstávám brutálním skeptikem.
Jaká je vlastně ta platforma? FWD? RWD nebo co?
@Mr.Murphy HEMi V8? Myslím, že Alfa má své motory lepší.
Ale Stellantis motory budou tragédie.
Ale Stellantis motory budou tragédie.
@Mr.Murphy Tohle s peugotem na rozdíl od juniora nebude mít nic společného. Je to předěláne Giorgio. Po novém STLA Large. Se vzhledem souhlas. Je tragický. Po mechanické stránce by mělo být vše v nejlepším pořádku. Podle posledních zpráv to vypadá i na zachování 2.9 V6
@Ota4 tak to bych se divil.... ale tak proč ne, čekám na překvapení 😉 Spíš bych tam čekal řadového šestiválcové "Hurikána", tedy ten americký šestiválec.... už proto že ten může být hybrid, PHEV atd ne? Ta V6 od Alfy/Ferrari je úžasná ale je to vyloženě sportovní motor....
ale tak co už, počkáme, co nám naservírují.
V Česku je to všechno stejně jen virtuální realita. Značka se čtyřma dealerama nemůže myslet vážně, že by chtěla něco prodávat.
ale tak co už, počkáme, co nám naservírují.
V Česku je to všechno stejně jen virtuální realita. Značka se čtyřma dealerama nemůže myslet vážně, že by chtěla něco prodávat.
Ota4
No tak vzhledově je to za mě příšerné. Vůbec v tom nevidím alfu. Muzete na to nalepit jakýkoliv znak. Věřím že to bude opět perfektně jezdit a to je u alfy nejdůležitější.
gil54
... "což potvrzují i uniklé snímky z patentového úřadu"...
Už se na ty úniky vy...kašlete. Nevím kterej chytrák tenhle "atraktivní" obrat vymyslel, ale tahle blbost s "únikem" se zde opakuje s železnou pravidelností.
Ty obrázky se dávají na patentový úřad ne proto, aby tam byly v bezpečí a utajené, ale naopak proto, aby všichni viděli, co je předmětem ochrany.
O žádný únik se nejedná, jde jen o popsání zdroje použitých snímků.
Únik je nechtěný, nežádoucí jev a to použití veřejně dostupných snímků jaksi nesplňuje, není zač, páni novináři.
Už se na ty úniky vy...kašlete. Nevím kterej chytrák tenhle "atraktivní" obrat vymyslel, ale tahle blbost s "únikem" se zde opakuje s železnou pravidelností.
Ty obrázky se dávají na patentový úřad ne proto, aby tam byly v bezpečí a utajené, ale naopak proto, aby všichni viděli, co je předmětem ochrany.
O žádný únik se nejedná, jde jen o popsání zdroje použitých snímků.
Únik je nechtěný, nežádoucí jev a to použití veřejně dostupných snímků jaksi nesplňuje, není zač, páni novináři.
kari.laz
Vzhledově jsem si nejdřívě myslel, že koukám na nějaký Nissan. Počkám na živé fotky, ale starší model to nejspíše vzhledově nepřekoná.
Mr.Murphy
Jinak je maximálně zábavné že tady v diskusi jde na někoho reagovat jen jednou a pak už to možnost odpovědi nenabídne.... chápu že to má bránit nekonečným diskusím,ale jaksi to i omezuje možnost se vyjádřit.
No, zase je na čase to tady omezit 😉
No, zase je na čase to tady omezit 😉
@Mr.Murphy Přesně tak, taky mě tady ta tvrdá "množstevní" cenzůra nebetyčně štve. K čemu je to dobré? Na webu je přece míst dost, ne?!
@Arese Každý bit uložený "na webu" stojí kilowaty na pohonu serverů a jejich chlazení. Škoda, že si to někteří neuvědomí před tím, než plácnou na web nějakou hloupost nebo debilní fotku.¨
Tím neodsuzuju Vaše příspěvky, Arese!!! Jen malá poznámka na okraj.
Tím neodsuzuju Vaše příspěvky, Arese!!! Jen malá poznámka na okraj.
Arese
Technicky uvidíme, ale po designové stránce mě to tedy moc nepřesvědčilo...
Mě ale stejně mnohem víc zajímá budoucí Giulia. Pokud už to ale nebude klasický čtyřdveřový sedan, Alfa si tím zlikviduje nádhernou tradici trvající od roku 1950! A tím i sebe! Taky je veledůležité, aby nová Giulia nebyla zprzněna hybridizací!
Mě ale stejně mnohem víc zajímá budoucí Giulia. Pokud už to ale nebude klasický čtyřdveřový sedan, Alfa si tím zlikviduje nádhernou tradici trvající od roku 1950! A tím i sebe! Taky je veledůležité, aby nová Giulia nebyla zprzněna hybridizací!
@Arese
Hybrid bude, nie je to problem, skor aby mala stale manual prevodovku a to nemyslim ironicky, pre Alfu musi byt.
Hybrid bude, nie je to problem, skor aby mala stale manual prevodovku a to nemyslim ironicky, pre Alfu musi byt.
Dušan Trnka
Žiadaný model ? Práve naopak ! Je to predajný prepadák aj v rodnej vlasti ...
@Dušan Trnka No v rámci velmi špatných celkových prodejů Alfy se Stelvio prodává dobře. U nás se od začátku roku prodalo 30 ks Stelvií, což je víc než Juniorů a Tonale dohromady (22ks a 4ks). No a s přihlédnutím k ceně je těch 30 slušné číslo, protože se musí srovnávat s prémií. Naopak Junior a Tonale jsou beznadějné propadáky, protože konkurují mainstreamu a ten se u nás prodává po tisících.
British
Jsou to sice jen patentové obrázky. Ale i tak rozhodně mnohem lepší, než Junior. To je opravdu od Alfy Romeo další úlet. Původní Stelvio nebylo špatné, ale zdálo se mi vždy dost bachraté, hlavně ta záď. Teto nákres je určitě proporčně lepší a myslím, že by to v reálu vůbec nemuselo být špatné.
Patentové snímky ukazují auto s velice nataženým rozvorem a sníženou siluetou, což bude myslím v pořádku. Bude jistě na podvozku sdíleném s Cherokee, proto ten posun v proporcích. Tvary se odhadují ze snímků špatně, ale nedělá to na mě špatný dojem. S výjimkou - pokud to tak bude - plastového krytu na C sloupku, který mi přijde hnusný u Kodiaqu, natož u Alfy.