Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeSpy Photos: Velká kočka s novou převodovkou - facelift pro Jaguar XK/XKR
13 komentářů
0
jestli se ze zmeny volice rychlostich stupnu da vyspekulovat zmena prevodovky? ;-\
Pekelná Micinka
0
Jj, nadpis je zavádějící. Každopádně mě mrzí, že aspoň v XK nezůstane J-gate.
0
Me ta klasika taky vyhovuje. Jenze je taky pravda, ze do moderniho GT jako je XK se nejak nehodi. Tohle me nijak neuzazi. Tak trochu je to jako Aston 😄
Pekelná Micinka
0
Já předpokládám, že to udělali kvůli pohotovosti řazení, ale to jsou pak rovnou lepší klapky pod volantem, ty ale zřejmě ne každému vyhovují. Jinak páka v XK je pěkná a dojem z interiéru nekazí, skoro bych řekl, že je to bez ní prázdné..
0
Padla jsou pro me nestesti. Vubec me to s tim nebavi a nejde.
0
Ono je to jako Aston trochu ve víc věcech... Chápu, že se někdo snaží dohnat na AM, ale že zrovna Jag ;-\ :no:
0
Tak je to jedna rodina, tam se to smi 😉
0
vůbec bych se nedivil a nezlobil, kdyby se Jaguar snažil AM lézt do zelí
0
Do zeli ne, to by byla asi i pitomost, ale sem tam prevzit neco co je dobry, tak proc ne.
0
UŽ SEM ŘEK! >😁
0
Uz mlcim, uz mlcim........
Pekelná Micinka
AutoArt zapracoval a XK už je v nabídce 1/18. Vypadá docela pěkně a jako model je možná i pěknější ve stříbrný. Ještě jsem viděl černý, ale není mi jasný, proč nedělají i BRG nebo tm. modrý. No nic.
od AutoArt-u mam cernyho Esprita Turbo >😁 to je nařez... dela pekny modely jen by to chtelo 1:1 😊))