Ojetiny
Swift je fajn auto... ve vsech generacich.
Dokonce i v te nejnovejsi, i kdyz ho z neznamych duvodu udelali osklive.
Placene clanky si ale strcte za klobouk. Pri obecne nizke kvalite proste za placeni nestojite.
Dokonce i v te nejnovejsi, i kdyz ho z neznamych duvodu udelali osklive.
Placene clanky si ale strcte za klobouk. Pri obecne nizke kvalite proste za placeni nestojite.
@Ja Prvni 123 Vieš čo? Tiež sa mi to auto z fotiek kruto nepáčilo. Ale naživo sa mi kupodivu páči. Už to síce nie je taký športiačik ako býval, je to proste iné, a pohon na jazdu v meste je famózny. Síce nedáva stovku pod 10s, ale kedy to pri krátkych jazdách využiješ? Reálnu spotrebu hlboko pod 5 litrov pocítiš.
Takto ma vyzerat rozumne "eko" auto... jednoduche.... nevazi 2 tony.... obratne ... kompaktne.... cenovo dostupne ... ale bohuzial kdesi tu a tam nastala chyba v matrixe a ludom vsade uz tlacia 2 tonove elektricke suvecka o velkosti hrocha ktore su okrem ineho aj cenovo neobhajitelne .... a my ako ludstvo chceme letiet ma mars .... ... no kym nezmenime logiku prezitia a zitia a zivotne priority tak sa toho letu na mars fakt nedoziju ani nase vnucata lebo nasa planeta nam to dovtedy uz davno vsetko spocita aj s urokami
@3_diamanty ved menia tu logiku prezitia, najdolezitejsie je, aby sa rapidne neoteplilo a ludstvo prezilo, ale ludia aj po rokoch vypisuju, ake je spalovacie auto eko a zaroven sa obavaju o svoju buducnost
Renault Zoe bude ve všem lepší. Není zač, ptře. @kari.laz