Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
ptr078
Ze kopia panamery 🤣
Krum Páč
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
@ptr078
Mne to príde megahnusné - ako odraz Panamery v krivom zrkadle. Vrchol nevkusu. Subrílny predok, spuchnutý zadok, ako keď celebrita priberie a riťka sa jej nevlezie do tangáčov. Interiér mi príde, ako keby sa s ním niekto hral od okien dolu, a keď malo byť hotovo, tak sa chytil za hlavu, že zabudol na prístrojovku - tak tam narýchlo plesol prvú "kapličku", čo mu prišla pod ruku a štandardný monitor... Keby šli dizajnéri vlastnou cestou, dopadlo by to možno o kúsok lepšie, snaha o podobu s Porsche to zabila totálne.
Mne to príde megahnusné - ako odraz Panamery v krivom zrkadle. Vrchol nevkusu. Subrílny predok, spuchnutý zadok, ako keď celebrita priberie a riťka sa jej nevlezie do tangáčov. Interiér mi príde, ako keby sa s ním niekto hral od okien dolu, a keď malo byť hotovo, tak sa chytil za hlavu, že zabudol na prístrojovku - tak tam narýchlo plesol prvú "kapličku", čo mu prišla pod ruku a štandardný monitor... Keby šli dizajnéri vlastnou cestou, dopadlo by to možno o kúsok lepšie, snaha o podobu s Porsche to zabila totálne.
@traveldrive Vkus je velmi individuální záležitost a nelze proti tomu nic namítat. Ale pokud se opravdu toto někomu líbí, tak má vkus naprosto zvrácený.
Don Seladon
Číňani mají takovou zvláštní schopnost, že buď vyrobí pohledné auto a dají mu jméno jak z p*déle, nebo vyrobí auto jak z p*déle, ale zase mu dají v pohodě označení. Zatím si ale nevybavuji, že by se povedlo pěkné a originální auto s nějakým zapamatovatelným a dobrým názvem. Ale ano, taky by mohli být jak Rusové, kteří auto označí náhodným shlukem čísel...
@Don Seladon
Které ruské auto máš na mysli s tim nahodnym shlukem písmen?
Které ruské auto máš na mysli s tim nahodnym shlukem písmen?
@Mikesus Ty si ťažký mimoň. On napíše náhodný zhluk čísiel a ty z toho spravíš náhodný zhluk písmen. Chápem, v pomocnej škole to asi bolo jedno. 😄 😄
@TT
Ubohé. Na vic nemas? Každý průměrně inteligentni clovek pochopil myšlenku, pak nejakej ubohej severomaďar se na zahraničním webu, kde má problém pochopit myslenku psaneho textu, si ho doslova vyhoni kvuli nerelevnatnimu detailu. Ale opet neni překvapení, ze s tímhle přijde zoufalec z východu. Zajímavé, že nikomu jinému to oči nerve.
Cim dal tim mene mne překvapuje, že si Slováci zvolili zástupce, co lezou Rusku do zadku. Kdyz není inteligence u voličů, neni ani u jejich zástupců.
Ubohé. Na vic nemas? Každý průměrně inteligentni clovek pochopil myšlenku, pak nejakej ubohej severomaďar se na zahraničním webu, kde má problém pochopit myslenku psaneho textu, si ho doslova vyhoni kvuli nerelevnatnimu detailu. Ale opet neni překvapení, ze s tímhle přijde zoufalec z východu. Zajímavé, že nikomu jinému to oči nerve.
Cim dal tim mene mne překvapuje, že si Slováci zvolili zástupce, co lezou Rusku do zadku. Kdyz není inteligence u voličů, neni ani u jejich zástupců.
@Mikesus Ak dement nemá argument, tak svoje výroky relativizuje. Je ťažké komunikovať s niekým ako ty. Keby si nemal v hlave miesto mozgu lajná, možno by som sa ešte pokúsil, ale tu je každá snaha zbytočná. O inteligencii radšej nepíš, nemáš šajn, čo to je.
oraev.com/ES13.html?…
Ano, kamaráde, současný automobilový průmysl v Číně - to je fenomén, jehož skutečný rozsah si sotva dokážeme plně uvědomit.
Upřímně mě těší, že se redaktoři ACZ konečně sami přesvědčili na vlastní oči a ocenili ohromující rozměr všeho, co se odehrálo na letošním autosalonu v Šanghaji.
A připojuji odkaz na video, které podle mého stojí za pozornost, až budeš mít chvíli času, rozhodně se na něj podívej: www.youtube.com/watch?…
P.S. A ještě bych rád dodal, že letos, po pěti letech vskutku bezproblémového soužití s mým Passatem GTE – nastal čas na změnu. Samozřejmě, že to bude BEV – k vozům se spalovacím motorem bych se nevrátil ani v nouzi nejvyšší. Ten návrat by byl jako listovat včerejšími novinami a doufat, že najdu zítřejší předpověď počasí.
Nemyslím si, že to bude Tesla, ale několik “horkých”😀 kandidátů mám skutečně v hledáčku.
Vše ostatní si povíme při setkání. Peace.
Jsem na tom podobně. Už začínám vyměňovat všechna auta za bev. Teď první vlaštovka je RZ pro rodiče. Je to levnější nejenom než RX, ale i než menší NX hev. Uvidíme jak bude vypadat cenik nového. Za týdenní provoz je tam průměrná spotřeba 16kwh. Kdyz to měli, neměli ani chuť jezdit s ES a jezdili i dálky s tímto. Nabíjení na veřejných nabijeckach nijak nezdrzovalo a bylo nabito během nákupu nebo oběda.
Já doufám, že brzy přijdou s novým TZ, hned bych to vyměnil, pokud na tom bude podobně jako tohle RZ.
Děkuji za reakci a přeji tvým rodičům, ať jim Lex dobře slouží – s minimem starostí a maximem pohodlí. Peace.
P.S. www.youtube.com/watch?…