Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

BMW X5 s M paketem: hmm za 180 tisíc…

12 komentářů

Snad to v reálu bude vypadat lépe než na obrázcích tady 😊
je to hnus, pripada mi to ako X3 a ta je fakt hnusna, osekana a nevkusna (moj nazor) stara X5 bolo posledne prave BMW
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Ti nevieš, že nové modeli sa hneď nedodávajú všetky?!! 😉
s novou x5 som spravil cca 900 km, bol to 3,0d bez adaptivneho podvozku a zdal sa mi na nekvalitnej ceste velmi nervozny...pomerne dost odskakoval zadok a povedal by som ze aj touareg je na tom lepsie...
Môj názor😲päť prehíčkané v detailoch.
Taky se mi ten M paket moc nelíbí...příjde mi dost násilně naroubovaný na auto...hlavně ten zadek. Staré X5 M paket vyloženě slušel, ale téhle moc ne. Ani ty kola nejsou něco extra...ty 20ky vypadají líp.
12Eagle
Tak mne sa to páči. Mám dokonca pocit, že už to ani nie je SAV, ale poriadne veľký "hečbek". Čo vy na to? 😄 :yes:
A né náhražky. Jak by řekl Homer: "Nejsme blázni, pusťte nám film!!!" >😒]
Leštěnej bambus v x5 jsem viděl a vypadá skvěle - má černou barvu. Ale osobně se mi M paket moc nelíbí, vzal bych klasickou x5 s normálním sportovním paketem a 20" koly, teda kdybych na ni měl 😄 :yes:
Mě by spíš zajímalo jestli se člověk sedící v interiéru obloženém leštěným bambusem cítí podobně jako člověk v kožichu z ledního medvěda...
da_b0mb
Neni to spatny...decentni...ale ten zadek se mi nelibi! Docela by me zajimalo jak vypada lestenej bambus