Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
del42sa
to je tak, když někdo vymýšlí blbosti, ještě že nezkoušeli hranatá kola ....
@del42sa Presne. Nabudúce zrušia všetky sklá, nechajú len strešné okno a okolo auta rozmiestnia kamery...
@traveldrive
Co třeba na příště zavest povinné IQ testy před moznosti diskutovat, aby tu člověk nemusel cist bláboly? Del42 napsal vtip, tebe asi nikdo naučil, ze opakovaný vtip není vtipem. Napsal jsi jen nesmyslnou traparnu.
Co třeba na příště zavest povinné IQ testy před moznosti diskutovat, aby tu člověk nemusel cist bláboly? Del42 napsal vtip, tebe asi nikdo naučil, ze opakovaný vtip není vtipem. Napsal jsi jen nesmyslnou traparnu.
@Mikesus To vyzerá na vážnu poruchu. Dúfam, že pri mojom budúcom príspevku nedostaneš epileptický záchvat. Ešte ťa nakoniec začnem ľutovať...
Krum Páč
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
@traveldrive
Cením si, ze se zajimas o zdraví ostatních. Doufám, že to tak je i mimo diskuze v běžném životě. Nebo tam na zdraví svého okolí tolik nehledíš?
Cením si, ze se zajimas o zdraví ostatních. Doufám, že to tak je i mimo diskuze v běžném životě. Nebo tam na zdraví svého okolí tolik nehledíš?
@Mikesus Kdyby byly IQ testy na řízení automobilu, tak chodíš pěšky, ale diskutovat by jsi mohl, vybleješ tu tolik nesmyslných arogantních příspěvků, že se tě redakce nezbaví a bue si tě tu "pěstovat" , alespoň dokud neodradíš zbytek diskutérů, což se tobě a pár ostatním bohužel zatím docela daří.
Krum Páč
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Mikesus
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Barry Lyndon
Absence zadního okna je zvlášť vypečená v kombinaci s povinnou instalací toho střešního 😃
@Barry Lyndon
Tak já si myslím, že to je právě aby tma bylo trochu světla. Tak když není to zadni, dají to střešní.
Tak já si myslím, že to je právě aby tma bylo trochu světla. Tak když není to zadni, dají to střešní.
Viktor Štejnar
Osobně si myslím, že Polestar jako značka velký odbyt nemá, alespoň je potkávám velmi zřídka - možná je to tím, že volvo vlastní číňané, ale předsudky stranou... Kamery místo okna - další věc co se na autě časem pokazí....
Vnitrni zrcátko za mne uz je tez přežitek. Jakmile někdo sedi vzadu, je zbytečné úplně. V tomhle je super mít v nem zadni kameru, už to skoro ani nevypinam a jezdím jen na ni. U malých aut je dle meho kamera v zrcátku asi drahy luxus a u toho maleho auta to zrcátko je jeste použitelné.
Jedinou výhodu v nem vidím jen cenu. Jinak ma same nevýhody. Pres kameru tě nikdo neoslní, i když je zrcatko samozatmavovací, porad je tam prodleva. Nic ti nebrání ve výhledu, když máš kameru, zároveň má člověk lepsi a širší vyhled vzad než ze zrcátka. Nevýhodu zase, že se může zaspinit kamera a je potřeba na ni ostřikovač. A taky, ze clovek vidi, jak některá prasata si honí holubi v nose.
Vážně mě děsí řidiči, co mají ruku nahoře na věnci volantu. Je to, jako by se připravovali na závod nebo na útěk.
Nechápu spojitost.
Když to vidím ve zpětném zrcátku.
Jo tak. To nějak neřeším. Polovina ridicu drží volant jak prase kost. Mne stačí, když zvládají základní věci jako držet se ve svém pruhu ( proto je tolik stížnosti na povinné systémy udržování v pruhu, protoze tito to neumi ), kdyz dokáží dat včas a správě smerovku a kdyz pochopi už takovou složitou věc jako bezpečná vzdálenost. Jestli chteji jet rychleji, to je jejich věc, od toho je PCR aby to ohodnotila, ne ja. Nesouhlasím s tím, ale to je jediné co s tím udělám. To samé parkovani, dokud nějak neblokujou a neohrozujou provoz, je mi to fuk.
Souhlasím.
Ještě používaní blinkrů. Je to základ komunikace na silnici.
Jako že jsem nadrazenej, kdyz si nehonim holubi v nose? To beru jako samozřejmost ne nadřazenost. Nebo že mám být nadrazeny, kdyz chci komfort? Tak pokud to je nadřazenost byt v komfortu, tak klidne budu a vydelam si na to. Koukam, ze asi závistí si pleteš nadřazenost s pohodlím. Dle mého se nadrazene casto naopak chovají lidé, kteří nemají na to pohodlí a chtějí si tím to kompenzovat. Omezujou a ohrozujou ostatní, bezohledně ostatnim nici zdravi, majetek, okolí nebo nerespektuji ostatní. A to často vídám taková individua ve vracich, často dieslovych, nez v nových moderních autech. Výjimkou jsou možná majitele bmw ( vyssi procento, ne vsichni ), tahle značka takové lidi přitahuje.
Aha. Tak děkuji, ze jsi potvrdil ze se jedna o závist. Jak říkám, mám rád pohodli a pokdu ho chci, musím si na něj vydělat. Pro někoho je pohodlí letadlo, pro jiného dacia duster. Takze jak z toho poznáš finanční stránku?
Na Absolona nemá smysl reagovat.
Já pořád ziji v domnění, ze to jen nechápou a pochopi obsah textu. No asi máš pravdu
Potrefena husa opět, a kdyby nebyla potrefená tak nepise tak agresivně a vulgarne. To je tak hezké, jak sám sebe hned ozancis. Co je tedy to správně na tebe? uchylak, retard nebo zaostalej?
Za mne zadni okno přináší i světlo, to ybch určitě nerusil, ale to obyč zrcátko je přežitek a klasické už mne irituje. Jakmile jednou člověk zkusi něco lepšího, už nechce jít do horšího.
Já to chápu tak, ze nechce dávat pryc zadni okno, ale používat digitální zrcátko, které za mne je nasobne lepší. Okno bych nedaval pryč žádné, aspon je v aute světlo.
Máš s psychiatrii zkusenosti jo? Podel se s námi. My co jí nepotřebujeme nevíme jak to tam chodí. Tak aspoň budeme vědět, do čeho kdyztak jdem.
Ne všechny inovace jsou chtěné a hlavně potřebné, tohle je na úrovni Yoke volantu od Tesly, prostě jde jen o to "být zajímavý" praktičnost "čistá nula"...
Jak jsi přišel na to, ze neumím používat zpětně zrcátko? Naopak se mi zdá, že ho i díky kameře používám vic nez kdejakej patlal, který je proti čemukoliv jinému než má aktuálně. A tenhle patlal, který má pocit, že když má obyčejné zrcátko, ve kterém je člověk každou chvíli oslnovan, ze presne vi jak ostatní co používají.
Velmi rád bych, aby bylo na tomto fóru ACZ konečně zrušeno takzvané „palcování“ - ten poslední kladný palec nechť zůstane památníkem jedné éry a zároveň decentním epitafem této zbytečné a často zcela neobjektivní funkce.
Z palce se tu stal ne nástroj uznání, nýbrž měřidlo náhodné nálady či klubové příslušnosti několika bdělých strážců mínění. Inu, palec, kdysi imperátorský symbol života či smrti, se dnes proměnil ve výsměšný piktogram moderního internetového lynče.
A stromová struktura diskuse? Ta připomíná nejen genealogii Habsburků, ale též labyrint, do něhož vstoupíš s nadějí na přehled a vystoupíš s neklidným tichem v duši. Hledání souvislosti mezi příspěvky se proměnilo v jakousi polní hru pro zasvěcené - nebo trest za přílišnou zvědavost.
Nemohu, žel, pohnout větvemi ani listem, ale snad někdo s klíčem od systémového kořene jednou přistoupí k této zelené džungli s nástroji uživatelské pokory. Do té doby tedy navrhuji alespoň pietní smíření zdravého rozumu s nezdravým formátem.
Asi tak, jako se prezentuje dobrá kniha v knihovně: bez blikajících ikon, zato s trpělivostí, že si ji někdo jednou najde a přečte. A pokud ne – i tak zůstane knihou.
Vděčím Vám za Váš názor, ale mám dojem, že zkoušet diagnostikovat někoho na základě pár interakcí je stejně spolehlivé jako hádat počasí podle kávové sedliny. Krásný den 👍
P.S. Když už n3co změnit, tak by to chtělo doplnit i palce dolů. A hlavně neomezovat počet příspěvků ve vlákně!!!
Počet príspevkov vo vlákne je limitovaný, lebo na diskusiu je vyhradený len úzky pás, 70% plochy monitoru predsa patrí reklame...
Naprostá většina digitálních věci je nasobne lepší než analogových. Předpokládám, že tohle jsi taky psal na počítadle a ne na telefonu nebo počítači. Používáš CRT monitor, elektronkovou televizi a další vymoženosti. Jestli ne, tak jsi jen pokrytec. Řekni jakou má výhodu klasické zpetne zrcátko oproti digitálnímu. Zajiste jsi používal již obě, kdyz se k tomu takto vyjadřuješ