Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Rolls-Royce Phantom Silver Edition: oslava stříbrného ducha

22 komentářů

co nerozumis? ja ti to prelozim
co nerozumis? ja ti to prelozim
protože se stala chyba, omluvte jí prosím
Ano, vypadá to že se někdo uklikl, omlouváme se
Divny, ted cesky je a to jsem na prepinani jazyku nesahal ;-\ 😉 😄
Proc ten clanek neni cesky sakra?????
No hlavně že mraky plastu všude sou v pohodě...
Jo no,... drevo v aute je desny! :no:
U Enza je to myslimze tak, ze si te Terrari vybere ze seznamu potencionalnich kupcu, kteri projevi zajem o toto auto a pokud splnis vsechny jejich kriteria, tak te Ferrari samo oslovi. A aby si mel tu cest, tak musis mit jmeno, nekolik podobnych aut, jako je treba Lambo v garazi a samozrejme prachy. Aspon tak to prezentovali v jednom poradu na Discovery Channel 😄 A pocet samotnych kousku Enza byl myslimze limitovany.
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
>😁
Už to nieje 1.krát čo sem dávate to čo tu už bolo! ;-\ ;-\ ;-\
Vim čí je😄 Uvnitř to musí být učitě super, ale zvenku je rolls jiná liga....
okristan
Jo, stát vedle něj je zážitek, zjistíš, že na fotkách tovypadá jako auto a ono to zatím je AUTO. A sedět v tom, to se nedá popsat. Bohužel jsem neměl možnost v tom jet, jen sedět. Jo a ten Maybach je Horáčkův. Prodal Fortunu a hned si udělal radost. A tak to má být ne? :yes: Mimochodem on ten Maybach vevnitř není k zahození 😉
V sobotu jsem viděl tohle auto v černé barvě v Praze. Stálo pod lešenim (fakt super pohled, kolem úkáčka s lopatama) v jedné boční uličce na Vinohradech, bez spz. Mělo místo nich znak RR, asi předváděčka do Brna. Je to nádhera, až live vynikne jak je obrovské a vysoké. Občas potkávám i Maybach s ústeckojma značkama, ten ale nevypadá ani z půlky tak vznešeně. Tohle auto nemá žádnou konkurenci.
U Enza to problem byl, vybírali si komu to prodají. BV ČR prý bylo několik zájemců a auto jen jedno. A vidíš, už ho původní majitel prodal... Bylo víc zájemců než aut, a to o hodně. Ale koupi ojeté ferrari neni žádný problem. Nevim jak přes HP ale idividualně to je jak každé jiné auto. Prostě zaplatíš a jedeš.
>😁 tak to by mě zajímalo, jak důkladně prověřovali toho týpka, co rozsekal Phantoma na G3000...

Myslím, že když člověk nevypadá a nechová se jako nějaký křupan, tak mu to auto prodají 😄 Ferrari si své majitele vybírá pokud vím jen pro ty nejdraší modely - např. Enzo.
okristan
U těch nejdražších bezpochyby. Nevím jestli to platí i u Enza. Třeba Paul Newmann, čekal na svojí F40 myslím pět let.
Jo to máš asi pravdu,mě by se to k nám na vesnici moc nehodilo...ale s tim schvalováním-muj bývalej učitel jednou vykládal že to takhle dělají i u ferrari-sálodlouhý prověřování jen aby ten vůz neprodali někomu kdo by nebyl vhodný....a prej dokonce i u ojetých >😁
okristan
Nevím jak teď, ale před časem to u RR fungovalo tak, že si výrobce schvaloval kupce svých vozů. A věř mi, že nějaký miliony na kontě byly až tím posledním kritériem. Výběr souvisel se společenským postavením a s "vhodností" pro image značky. A myslím, že věděli, proč to dělaj. Díky tomu je to pořád značka, která má image s tak vysokou exkluzivitou, jako žádná jiná. Myslím, že jim nebude líto, že bys to nechtěl.
Beast
RR je aristokrat so vznesenym povodom. Je hand-made a very british :yes: Ta strieborna mu slusi :yes: Bravo RR
já nevim no ale i kdybych měl pár mega na kontě tak si tohle nekoupim....to je tak akorát pro nějakýho zazobanýho důchodce >😒]
uz su s tym drevom trapni...inak auticko je fajn :yes: