Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Testy

Zpět na článek

TEST Volkswagen Multivan 1.5 TSI eHybrid 4Motion – Konečně čtyřkolka! Jenže trochu jiná

23 komentářů

Mikesus
@vencelín
Nápad dobrej, zas tak tragické to ale nebylo. Ale jde i o to, jeslti pravdepodobnost dojetí do cíle je s tím motorem větší než bez něj.
Mikesus
@vencelín
Chápu ty predsudky. Ono to obecne asi říct nejde. Nějaký motor bude špatný, jiný lepší. Dvoulitr může být horší než 1.5 a opačně.
Mikesus
Co máte pořád s tím pohodlím? Byl jsem ho projet a je to prostě dodavka, pohodlí na urovni balíku DPD. Jestli to je tedy lepší než nákladní verze ( tu jsem nejel ), tak to musí být tragédie. Je to prakticky stejné jako proace a její sourozenci. K osobakum to ma fakt daleko.
kesumb
@Mikesus
proace je strasny auto stran spolehlivosti, horsi to bejt nemuze, ale mezi krabicema je jedna z nejpohodlnejsich. Coz ovsem neznamena, ze je to osobak
Horký Rom
Místo abych se odevzdal automobilovému artefaktu z dílny koncernu, jehož konstrukční duch zřejmě stále věří v karburátor, volil bych s klidným srdcem Zeekr 009 AWD - protože někdy je lepší nechat se vést kompasem budoucnosti než nostalgickou mlhou nad Rýnem 👍
Mikesus
@KANKUNEN
To je věc, co mi zas tolik u dodávky nevadí, že hůř zataci. Člověk s tím tak nějak závodit nebude. Spis by od toho chtle komfort, ale ten není ani u te měkké.
Mikesus
@kesumb
Presne tak. K osobaku to ma daleko, stejně jakákoliv jiná dodavka. Proto nechápu porad to fantasmagorování ohledně komfortu dodávek.
Mikesus
@vencelín
Ohledně tahání, těžko říct. Nikdy jsem nepotřeboval tahat nic těžkého. To asi inaprostá většina lidí neresi a nic netahá a tech par procent se rozhodne podle svého, co jim stačí a co ne.
Mikesus
@vencelín
No on moc požitek obecne z dodávky stejne není. Já tgi tedy nejel ani jedno, tak nevím jak jinak se chova oproti tsi.
Vilem5
@vencelín Mel jsem uplne stejny predsudky, ale kdyz jsem to auto dostal jako sluzebni a rok jsem s nim jezdil (verze PHEV predokolka), tak jsem zmenil nazor. Motor tichej a v kombinaci s elektro na to auto v pohode stacil. Dokonce jsem za tim tahal karavan a uplne v pohode… sam jsem byl prekvapeny, jaka to byla dobra kombinace… tahle verze s vetsi baterkou a ctyrkolka musi byt uplne super 👍
KANKUNEN
@Mikesus Tak multifrancouz je měkká dodávka, ale špatně zatáčí
Lempl Klaun
@Mikesus
😅👍🏻👏🏻
PavelK_
Výkon 1,5 zvedli na 130 kW a krouťák zůstal 250 Nm? 🤔
Dominik Pinkas
Škoda že se autor článku taky nezkusil posadit dozadu. Pak by zjistil, že prostředním sedadlům chybí na jedné straně područky a že zadní "lavice" už 3 lidi pohodlně nepojme.
Tohle auto je sice řidičsky mnohem příjemnější, ale vzadu je to spíš nástupce Sharanu než Multivanu...
vencelín
@Vilem5
Jako služebak, proč ne, to bych se taky neofrnoval 😁.
vencelín
@mikes
Jo, jak jsem psal, každý vybere podle svého gusta a potřeb.
Horký Rom
@traveldrive
Směj se dál 👍
vencelín
@mikesus
Jizdnimi vlastnostmi to Mpv nikdy nebude, i když v poslední době se to asi hodně zlepšilo.
Já zas nejel nikde žádné běžné tsi. To tgi v Leonu jelo vcelku příjemně, ale do poznani většího a tezsiho auta už bych viděl jako adekvátní motorizaci něco většího. Kor když by to mělo táhnout nějaký přívěs neřeknu li obytnák.
vencelín
@vencelín
Jezdil jsem 1, 5 tgi v Leonu a na tu velikost to bylo cajk. V multaku už to bude trapní a s požitek toho bude mít společného minimum
traveldrive
@Horký Rom
3 tony hriešnej váhy a kombinovaná spotreba vraj 16,8 kW/h... Dávno som sa tak nezasmial.
vencelín
@Mikesus
To soudit nemohu žádného multaka jsem nikdy neměl.
Na můj vkus mi ta 1,5 přijde jako hodně malý moturek. To i ke konci výroby Sharanu mi ta 1,4 přišla malá a todle je ještě větší skatula.
Každému dle jeho gusta 😊
vencelín
Multakem s 1,5....
To už mohli nechat rovnou bez motoru a alespoň by ušetřili......
dukebizon
Transporter s 1.5 tsi? Hm tak to jednoznačně vyhraje nějaký Asijský výrobce. Vw už dávno není ta kvalita co bývala! 20 let jsem jezdil jen VW ale v posledními generacemi jsem velmi zklamán kvalitou. Přecházím k Hiunday nebo Toyota. Europa mě už nesmí do baráku.